Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Uzávěrka 31.srazu Peugeot Clubu se rychle blíží!!!-už 5.9.2010!!!

Recommended Posts

Odesláno

Pe.To konečně jsem dodělal školu, tak je čas, konečně nastoupil do práce (zítra :D), tak budou peníze a teď tohle :roll Přijel bych se ženou na orienťák, ale po tom pátku to asi neklapne :fnuk

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

foxo bud 25,- nebo to nech na miste

ja si take myslim, ze neljepsi a nejjednodussi to bude zaplatit na miste v ceskych korunach a basta. Ale komu bych mal o tem povedat?? Ani nevim, kdo je organizator... :myslim

Odesláno

Hmm já budu opět chybět, Pe.Tr mi napíše další áčko, chjo, snad to na jaře dopadne. Chcíplý ložisko zadního kola, výměna řízení, brzdy, mě totálně vyčerpalo, ted ještě přijdou děti ze školy se soupisem na milion věcí za tísíce peněz a mě šlehne

A tak jsem se těšil na sraz

[upravil dne 1/9/10 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Hmm já budu opět chybět, Pe.Tr mi napíše další áčko, chjo, snad to na jaře dopadne. Chcíplý ložisko zadního kola, výměna řízení, brzdy, mě totálně vyčerpalo, ted ještě přijdou děti ze školy se soupisem na milion věcí za tísíce peněz a mě šlehne

A tak jsem se těšil na sraz

[upravil dne 1/9/10 Radek Hurvajz]

no to mi teda nerikej, kdo me nauci konecne fotit?

Odesláno

ja tam urco pojedu, pac ten transponder sem uspesne opravil a auto slape. Ale registraci si nechavam na poslednu chvilu, lebo este nevim, ci pojedem sam, nebo s kamoskou... :cool:

no tabulka vyplnena. Mimoto snad sem dobre pochopil, ze 50,- CZK za den/auto sa plati ajked spim v chatke, nielen ked spim v aute...

[upravil dne 5/9/10 foxo]

[upravil dne 5/9/10 foxo]

Odesláno

Blbé datum :nevim budu úplně na 2. konci republiky jinak bych se aspoň na jeden den zastavil :nevim Pokud se další srázek objeví ve východních čechách a okolí jsem váš :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...