Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Svítí to líp než 23W úsporka, takže ty lm by mohly být celkem reálné. Trochu to asi těží z toho, že nesvítí nahoru, úsporka má psáno 1500 lm, jenže svítí i nahoru do stínítka. Každopádně vždy záleží na aplikaci, ty světla výše takhle předělávám přesně proto, aby část zbytečně nesvítila \"do zdi\", ale jen tam, kam potřebuju.

Stmívací ani nezkouším, stmívání nevyužívám

Odesláno

Oddie,máš něco vyzkoušeného do parkovaček?Koupil jsem několik druhů,ale postupně začínají blikat,tak přemýšlým,že před ně naletuju zener diodu,nebo koupit s integrovanou,našel jsem jedny,co se mi líbili,ale koupit jen 50 ks,což je trošku dost;)

Odesláno

Já to dělám podobně, jako oddie (co také jiného vymyslet), jen místo nýtů jsem původně dával šroubky M3 (musel jsem převrtat díry v LED modulech a ty pak měly zkrat na těleso svítidla, takže jsem musel pod ně dávat izolační podložky) a teď je přidělávám maličkými samořeznými šroubky, to je v pohodě. Trafo mám v plastové liště.

20140513_221434.jpg

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Když jste tady u těch přestaveb,koupil jsem si http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-HC-SR501-Adjust-Infrared-IR-Pyroelectric-Infrared-PIR-module-Motion-Sensor-Detector-Module-We/1564561530.html takové čidla,chci to do skříní,když se otevřou dveře,aby to svítilo,ale jak jsem se dočetl,potřebuji nějaký modul,abych na to mohl připojit LED pásky,tady je výstup jen 3,3 V.Víte někdo,jaký modul,zkoušel jsem hledat,ale tohle nějak nedávám.Dík.

Odesláno

Ne, ne, na výstup budeš muset dát nějaký spínací prvek, např. relé a tím pak spínat LED pásek. Docela zbytečně složité, jednodušší by bylo koupit něco hotového.

Odesláno

To bych klidně koupil,bohužel nevím,co přesně,tohle mi tu asi půl roku leží,původně jsem myslel,že je to hotový,ale bohužel ne,kdyby měl někdo typ,co koupit,tak sem s ním.Dík moc.

Odesláno

Jen drobnost k těm předešlým fotkám upravených světel, jako první byly tyto světla do chodby apod., nyní mám nakoupeny i větší moduly 7 a 9W, upravená i velká světla (obývák apod), a začal jsem objednávat i bělejší moduly (místo warm white klasických 3200K mám nakoupeny cca 4500K). Dodavatel těch placek umí na objednávku i jiné teploty, při min. 100ks placek (což je celkem v pohodě).

• O 2 týdny později...
Odesláno

V podhledech po celém bytě máme tyto. Máme je víc jak rok a zatím svítí všechny. V obýváku a kuchyni jsou doplněné žlutým světlem, případně slabší 3w. Vše z Hornbachu.

post-9247-0-52330400-1415442557_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...