Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Ferry

jo hosi, prisel podzim a s nim i kluzke silnice, chce to ubrat plyn a rozum do hrsti :papa

To rozhodně. Každopádně jsem té silnici opravdu věřil... Tvářila se přívětivě... No a tak jsem si při 70 kph rozbil hlavou okýnko, hnul si s ramenem a tak podobně. Jinak na těch fotkách to vypadá takříkajíc \"jen poškrábaný\" ale je to fakt pěkně zmuchlaný. Nechci platit vyřezávání zadního blatníku. Policajti odhadli škodu na 30k, což je zhruba cena auta, že. :o S tím prodáváním to myslím naprosto vážně. Motor, nápravy jsou OK. Zadní krátce po repasi. Jinak jsem v kufru vezl dvě funglový zimní Matadorky - 185/65R14 Kdyby někdo chtěl, tak za litr jedna. Až si budu kupovat příštího pažouta, nesmí vážit 750 kilo s tím, že veškerá váha je vpředu kvůli obrovskému motoru... A chodím pěšky, no... :( :( :( JEJ, to je DEPRESE!

Odesláno

No Tý vole, Luger, a co já s tím svým ......., co pro Tebe už od léta suším????? To už ho asi nebudeš potřebovat, co???

No nic, vážně, škoda GTi RALLY, ale chybama se člověk učí a když jsou to JENOM plechy, tak vlastně můžeš bejt skoro rád. Zkus cinknout Oddiemu, jestli by Ti nějak nepomohl (spíš jestli třeba neví o nějaké kastli, kam bys ten svůj dobrej zbytek přeházel a pod.).

Odesláno

Achjo Luger... To teda koukám :(:(:(

Taková škoda pěkný 205 Rally. Fakt zkus se zeptat Oddieho jestli by nevedel o nějaký pěkny kastli je to škoda se toho zbavovat.

Odesláno

Kucí, Oddie byl první člověk, kterýmu jsem posílal zprávu hned po nehodě... Sám to nechce, tak možná ještě kucí u Vašendů, ale asi těžko... Každopádně nebudu to s tou opravou hrotit. Ono ve skutečnosti vypadá daleko hůř, než na těch fotkách...

Odesláno
Napsán autorem vector

Napiš, nebo mi zavolej , dám ti ta to peníz, nebo mám kastli za dobrý, tohle bude zase jezdit.

Byl bych rád. Ještě počkám na odborný názor ta?kův, jestli se náhodou nevyplatí to dát ještě do kupy... To bude v pondělí... :papa

Odesláno

radsej nex sa smeje ako keby plakal. skor ho to preboli.

k mojmu otcovy len tolko ze by som asik do konca zivota kym aj on by take daco neurobil pocuval ze ................ :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...