Luger Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Takhle to dopadá, když kluzké vypadá nekluzce... :( Kdo mi za ten verk (býv. lev) dáte bůra, je váš... Citovat
acatt Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 chudatko, to ho muselo dost bolet :( Citovat
michal 206 Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 vazne to prodavas nebo jsi jen nasranej? napravy v poradku? takze \"jen\" plecharina? Citovat
lexa Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Ajajaj, to bolelo, ale vypadá to na plechřinu, nemělo by to být tak těžké a drahé!:papa Citovat
Tazman Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Slušná prácička, no jo frajeřinky se nevyplacej. Ale snad to neni tak horký ne? Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 jo hosi, prisel podzim a s nim i kluzke silnice, chce to ubrat plyn a rozum do hrsti Citovat
Luger Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 Napsán autorem Ferry jo hosi, prisel podzim a s nim i kluzke silnice, chce to ubrat plyn a rozum do hrsti To rozhodně. Každopádně jsem té silnici opravdu věřil... Tvářila se přívětivě... No a tak jsem si při 70 kph rozbil hlavou okýnko, hnul si s ramenem a tak podobně. Jinak na těch fotkách to vypadá takříkajíc \"jen poškrábaný\" ale je to fakt pěkně zmuchlaný. Nechci platit vyřezávání zadního blatníku. Policajti odhadli škodu na 30k, což je zhruba cena auta, že. S tím prodáváním to myslím naprosto vážně. Motor, nápravy jsou OK. Zadní krátce po repasi. Jinak jsem v kufru vezl dvě funglový zimní Matadorky - 185/65R14 Kdyby někdo chtěl, tak za litr jedna. Až si budu kupovat příštího pažouta, nesmí vážit 750 kilo s tím, že veškerá váha je vpředu kvůli obrovskému motoru... A chodím pěšky, no... :( JEJ, to je DEPRESE! Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 No Tý vole, Luger, a co já s tím svým ......., co pro Tebe už od léta suším????? To už ho asi nebudeš potřebovat, co??? No nic, vážně, škoda GTi RALLY, ale chybama se člověk učí a když jsou to JENOM plechy, tak vlastně můžeš bejt skoro rád. Zkus cinknout Oddiemu, jestli by Ti nějak nepomohl (spíš jestli třeba neví o nějaké kastli, kam bys ten svůj dobrej zbytek přeházel a pod.). Citovat
John Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Achjo Luger... To teda koukám :( Taková škoda pěkný 205 Rally. Fakt zkus se zeptat Oddieho jestli by nevedel o nějaký pěkny kastli je to škoda se toho zbavovat. Citovat
Luger Odesláno 18. listopad 2004 Autor Odesláno 18. listopad 2004 Kucí, Oddie byl první člověk, kterýmu jsem posílal zprávu hned po nehodě... Sám to nechce, tak možná ještě kucí u Vašendů, ale asi těžko... Každopádně nebudu to s tou opravou hrotit. Ono ve skutečnosti vypadá daleko hůř, než na těch fotkách... Citovat
Dave_k Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Ty si tomu teda dal. Takový pěkný autí. No je fakt že alespoň ty jsi OK. Citovat
vector Odesláno 18. listopad 2004 Odesláno 18. listopad 2004 Napiš, nebo mi zavolej , dám ti ta to peníz, nebo mám kastli za dobrý, tohle bude zase jezdit. Citovat
Luger Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem vector Napiš, nebo mi zavolej , dám ti ta to peníz, nebo mám kastli za dobrý, tohle bude zase jezdit. Byl bych rád. Ještě počkám na odborný názor ta?kův, jestli se náhodou nevyplatí to dát ještě do kupy... To bude v pondělí... Citovat
tomyka Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 skoda auticka. ja by som to svojmu otcovi sa bal ukazat Citovat
Luger Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem lexa No snad nebude tak zle.:papa No... ještě mě bolí huba Citovat
Luger Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 Napsán autorem tomyka skoda auticka. ja by som to svojmu otcovi sa bal ukazat Tak to nemáš správnýho tátu Citovat
lexa Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Ale už se zase směješ, i když to bolííí!:D:D;):papa Citovat
tomyka Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 radsej nex sa smeje ako keby plakal. skor ho to preboli. k mojmu otcovy len tolko ze by som asik do konca zivota kym aj on by take daco neurobil pocuval ze ................ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.