Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz na venkovské kolegy.

Zřejmě na dovolené na Slovači se mi do bordelu v kufru mezi prckovy hračky dostal šnek a během 17 dnů, než jsem ho poněkud vysušeného našel, nám poměrně podstatně zamořil auto. Jak se dá specifického zápachu po chcíplotině zbavit?

[upravil dne 18/8/2010 Medvěd]

Odesláno

jj hlavně pořád větrat, mě chcípla myš v motorovym prostoru, nejdřiv jsem musel rozebrat půlku auta abych ji našel a pak to trvalo tak dva měsíce než se to vyvětralo, hlavně aby to byl ten šnek a ne nějaká mrcha někde pěkně schovaná u motoru

Odesláno

predpokladám, že to bola užovka a tá smrdí už za živa a čím väčšia a staršia tak tým viac. Nechal by som vyčistenie kufra na firmu. Hĺbkovo vyčistiť a mal by si mať ako taký pokoj.

Len tak na okraj, kamarát kúpil auto kde sa v kufri vozil pes a tam pomohla iba výmena podlahy a tapacírov kufra. Aspoň on mi tak vravel. Vyčistiť to nešlo jak chlpy tak smrad po psovi.

Odesláno

U manzelky rodicu jsem jednou slozil pod kocarem psa, nalozil do auta a jeli jsme domu a nevedeli o nem. Mel asi dost dobre skripnutou hlavu a krk pod tim kocarem. Po cca 10ti minutach cesty byl v aute hroznej smrad a za chvilku to prestalo, po dalsich 10ti minutach znova. Doma jsem otevrel kufr auta a koukal na me pes skripnutej pod kocarem, kolem nej nablito a on to zral. :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Mel jsem co delat abych mu tam jeste nepridal svoje :blicismajlik Jeste ze jsem mel v kufru gumovou podlahu, slo to utrit a stejne to smrdelo. Snek proti tomu nic neni.

Jo a podle nadpisu jsem myslel, ze Ti zdechlo turbo.

Odesláno

Mám doma psa a tři kočky a tak o \"Nehody typu nas..., nach... a nabl... není nouze. Jedna věc je to uklidit a druhá vyhnat \"puch\" a tady mi perfektně posloužilo SAVO. Teď už je k dostání i s poněkud přijatelněší parfemací než to bývalé chlorové. To větrání samozřejmě platí na 100%.

FrantaCV

Odesláno

kup is neco takoveho http://www.zdravaapatyka.cz/shop.php?action=show_product_detail&product_id=292736

ja to koupil v baumaxu.. cca 250ml za 100kc... a stacilo to na celej kufr.

namichej to s vodou a vymachej tim tapeci v kufru.

pridej jeste nejaky sampon... a me to perfektne pomohlo.. kdyz sem vezl cunika na opikacku svine se mi pokalil v kufru.. teda v pytlu.. ale neco protelko an koberec a ten smrad byl neskutecnej... vytahl sem vsechno i bocni tapeci vymachal a vymil v desinfekci a samponu a neni po tom ani cuchu a vidu... To co smrdi jsou rozkladajici se bakterie desinfekce to zabije a sampon vycisti... muj vlastni napad.. respektive v tu chvily jedine co sem mnel v aute a pomohlo to.. a to vyl smrad extrem.

[upravil dne 18/8/10 Chepp]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Mám dotaz na venkovské kolegy.

Zřejmě na dovolené na Slovači se mi do bordelu v kufru mezi prckovy hračky dostal šnek a během 17 dnů, než jsem ho poněkud vysušeného našel, nám poměrně podstatně zamořil auto. Jak se dá specifického zápachu po chcíplotině zbavit?

[upravil dne 18/8/2010 Medvěd]

Ahoj Medvěde, doporučuji \"vysířit\", pak už ta chcíplina cítit určitě nebude.:mrk:mrk:mrk

[upravil dne 19/8/10 Bohumil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...