Medvěd Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Mám dotaz na venkovské kolegy. Zřejmě na dovolené na Slovači se mi do bordelu v kufru mezi prckovy hračky dostal šnek a během 17 dnů, než jsem ho poněkud vysušeného našel, nám poměrně podstatně zamořil auto. Jak se dá specifického zápachu po chcíplotině zbavit? [upravil dne 18/8/2010 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Vytřit kufr octovou vodou a větrat a větrat Ale je mi divný že by šnek smrděl, vždyť on pokud je sucho zaleze do boudy a zavíčkuje se:myslim [upravil dne 18/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
georgegg Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 jj hlavně pořád větrat, mě chcípla myš v motorovym prostoru, nejdřiv jsem musel rozebrat půlku auta abych ji našel a pak to trvalo tak dva měsíce než se to vyvětralo, hlavně aby to byl ten šnek a ne nějaká mrcha někde pěkně schovaná u motoru Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 predpokladám, že to bola užovka a tá smrdí už za živa a čím väčšia a staršia tak tým viac. Nechal by som vyčistenie kufra na firmu. Hĺbkovo vyčistiť a mal by si mať ako taký pokoj. Len tak na okraj, kamarát kúpil auto kde sa v kufri vozil pes a tam pomohla iba výmena podlahy a tapacírov kufra. Aspoň on mi tak vravel. Vyčistiť to nešlo jak chlpy tak smrad po psovi. Citovat
georgegg Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 to je blbost, kámoš se živí češtěním interiérů, a když kolikrát vidim jak doprasený auto mu tam z bazaru přivezou a co on s tím udělá je neskutečený Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 nehádam sa, on mi tak povedal, ja osobne skúsenosť nemám, chvalabohu. [upravil dne 18/8/10 marko306] Citovat
Benžík Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 U manzelky rodicu jsem jednou slozil pod kocarem psa, nalozil do auta a jeli jsme domu a nevedeli o nem. Mel asi dost dobre skripnutou hlavu a krk pod tim kocarem. Po cca 10ti minutach cesty byl v aute hroznej smrad a za chvilku to prestalo, po dalsich 10ti minutach znova. Doma jsem otevrel kufr auta a koukal na me pes skripnutej pod kocarem, kolem nej nablito a on to zral. :blicismajlik:blicismajlik Mel jsem co delat abych mu tam jeste nepridal svoje Jeste ze jsem mel v kufru gumovou podlahu, slo to utrit a stejne to smrdelo. Snek proti tomu nic neni. Jo a podle nadpisu jsem myslel, ze Ti zdechlo turbo. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Mám doma psa a tři kočky a tak o \"Nehody typu nas..., nach... a nabl... není nouze. Jedna věc je to uklidit a druhá vyhnat \"puch\" a tady mi perfektně posloužilo SAVO. Teď už je k dostání i s poněkud přijatelněší parfemací než to bývalé chlorové. To větrání samozřejmě platí na 100%. FrantaCV Citovat
Kurt Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 Tos musel jezdit fofrem, že ti vlezl do kufru šnek. Citovat
Chepp Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 kup is neco takoveho http://www.zdravaapatyka.cz/shop.php?action=show_product_detail&product_id=292736 ja to koupil v baumaxu.. cca 250ml za 100kc... a stacilo to na celej kufr. namichej to s vodou a vymachej tim tapeci v kufru. pridej jeste nejaky sampon... a me to perfektne pomohlo.. kdyz sem vezl cunika na opikacku svine se mi pokalil v kufru.. teda v pytlu.. ale neco protelko an koberec a ten smrad byl neskutecnej... vytahl sem vsechno i bocni tapeci vymachal a vymil v desinfekci a samponu a neni po tom ani cuchu a vidu... To co smrdi jsou rozkladajici se bakterie desinfekce to zabije a sampon vycisti... muj vlastni napad.. respektive v tu chvily jedine co sem mnel v aute a pomohlo to.. a to vyl smrad extrem. [upravil dne 18/8/10 Chepp] Citovat
Medvěd Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Děkuji všem za rady, řešení už není tak akutní - viz. Citovat
Bohumil Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Původně zaslal: Medvěd Mám dotaz na venkovské kolegy. Zřejmě na dovolené na Slovači se mi do bordelu v kufru mezi prckovy hračky dostal šnek a během 17 dnů, než jsem ho poněkud vysušeného našel, nám poměrně podstatně zamořil auto. Jak se dá specifického zápachu po chcíplotině zbavit? [upravil dne 18/8/2010 Medvěd] Ahoj Medvěde, doporučuji \"vysířit\", pak už ta chcíplina cítit určitě nebude.:mrk:mrk [upravil dne 19/8/10 Bohumil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.