AnotherOne Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 upozorni a zmiztne....ale bude sa opakovat Ale až pri ďalšej jazde. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 no ked mne nahodou baterka v snimaci tlaku odide, takto nejako to urcite vykucham... nic nieje nemozne koniec koncov neni co stratit... [upravil dne 2/8/11 od Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Co Marceli čekáš že se budu jebat s čidlem a baterkou když se dá sehnat na netu starší snímač za 500,-Kč ....... Ale jako v poho je dobré žes něco takového našel a hodil sem....... jen ale ....... Citovat
Judes Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Prema to máš pravdu že to čidlo zoženieš z netu lacnejšie ako v Peugeote ale tá baterka bude ešte lacnejšia a ty sa v aute rýpeš stále (jedna robota navyše). Citovat
AnotherOne Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Sa budete smiať keď sa to čidlo na diaľnici rozstrelí a zruší gumu. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 no dobre no... nabuduce to hodim do pokecu medzi vtipy a videa... mimochodom neda mi to doplnit Anothera, ked sa to zaleje epoxidom tak to uz ani boh nerozobere toboz nie ze sa to rozleti v pneu... ale mas pravdu, dajme tomu ze vsetko je mozne... idem si zahrat radsej badminton... Citovat
AnotherOne Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Stačí, že jedna strana bude vďaka epoxidu ľahšia alebo ťažšia. Citovat
baffy Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Tak mám za sebou prvú a úspešnú demontáž hliníkového ventilku a môžem kludne prehlásiť ,že to musel byť poriadny chuj čo vymyslel to uchytenie. Pevne verím že v peugeote by som platil komplet snímač+ ventil,páč neverím že by mali trpezlivosť sa s tým tak drbať ako ja a jednoducho by to uchytenie zlomili.Ten ventil totiž neni ako z druhej strany zaistiť proti pootočeniu a tak neni problém pri povolovaní to plastové uchytenie odlomiťTakto to trvalo dobrú hodinku kým sa mi -nám podarilo ten zoxidovaný hliník rozmontovať bez ujmy.Mal som únik popri ventilku a tak neostávalo nič iné iba to zdemontovať a vyseknúť nové tesnenie. Citovat
baffy Odesláno 16. listopad 2011 Odesláno 16. listopad 2011 Jasné mám to v merku,neušlo to mojej pozornosti;) Citovat
Guest Calybos Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Poradíte mi někdo, jak je to s přehazováním kol (letní elektorny/zimní na diskách) se snímači tlaku? Musí se s autem do servisu? Jak to funguje? Díky :-) Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 přesně tak... vyměníš kola, zajedeš do servisu, tam ti je odhlasí a pak na léto zase přehodíš a znova servis pro registraci senzorů.... bohužel jsem měl se servisem špatnou zkušenost, takže přihlásit pojedu za Přemou Citovat
Agrafik Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 přesně tak... vyměníš kola, zajedeš do servisu, tam ti je odhlasí a pak na léto zase přehodíš a znova servis pro registraci senzorů.... bohužel jsem měl se servisem špatnou zkušenost, takže přihlásit pojedu za Přemou To jsem nepochopil, jak jsi to myslel??? U novějších aut jdou zapsat dvě sady a rezerva. Citovat
adam.bogocz Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 jak asi... 1. Přezuju na zimní 2. Auto hvízdá že jsou defekty, dojedu k Přemovi a ten to odhlásí Po zimě 1. Přezuju na letní 2. Dojedu za Přemou, ten je zase přihlásí Asi nechápeš že jde o to, že na zimu ty senzory nemáme ... takže i kdybych mohl zapsat sad 30, tak na zimu nedám za senzory 10 000 Kč Citovat
Mike407 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Já jsem to teda také pochopil jako Agrafik... Ale teď už je to jasné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.