Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Co Marceli čekáš že se budu jebat s čidlem a baterkou když se dá sehnat na netu starší snímač za 500,-Kč .......

Ale jako v poho je dobré žes něco takového našel a hodil sem....... jen ale .......

Odesláno

Prema to máš pravdu že to čidlo zoženieš z netu lacnejšie ako v Peugeote ale tá baterka bude ešte lacnejšia a ty sa v aute rýpeš stále (jedna robota navyše). :D:papa

Odesláno

no dobre no... nabuduce to hodim do pokecu medzi vtipy a videa...

mimochodom neda mi to doplnit Anothera, ked sa to zaleje epoxidom tak to uz ani boh nerozobere :)

toboz nie ze sa to rozleti v pneu... ale mas pravdu, dajme tomu ze vsetko je mozne...

idem si zahrat radsej badminton... :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak mám za sebou prvú a úspešnú demontáž hliníkového ventilku a môžem kludne prehlásiť ,že to musel byť poriadny chuj čo vymyslel to uchytenie. Pevne verím že v peugeote by som platil komplet snímač+ ventil,páč neverím že by mali trpezlivosť sa s tým tak drbať ako ja a jednoducho by to uchytenie zlomili.Ten ventil totiž neni ako z druhej strany zaistiť proti pootočeniu a tak neni problém pri povolovaní to plastové uchytenie odlomiťTakto to trvalo dobrú hodinku kým sa mi -nám podarilo ten zoxidovaný hliník rozmontovať bez ujmy.Mal som únik popri ventilku a tak neostávalo nič iné iba to zdemontovať a vyseknúť nové tesnenie.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Poradíte mi někdo, jak je to s přehazováním kol (letní elektorny/zimní na diskách) se snímači tlaku? Musí se s autem do servisu? Jak to funguje? Díky :-)

Odesláno

přesně tak... vyměníš kola, zajedeš do servisu, tam ti je odhlasí a pak na léto zase přehodíš a znova servis pro registraci senzorů.... bohužel jsem měl se servisem špatnou zkušenost, takže přihlásit pojedu za Přemou :)

Odesláno
přesně tak... vyměníš kola, zajedeš do servisu, tam ti je odhlasí a pak na léto zase přehodíš a znova servis pro registraci senzorů.... bohužel jsem měl se servisem špatnou zkušenost, takže přihlásit pojedu za Přemou :)

To jsem nepochopil, jak jsi to myslel???

U novějších aut jdou zapsat dvě sady a rezerva.

Odesláno

:D jak asi...

1. Přezuju na zimní

2. Auto hvízdá že jsou defekty, dojedu k Přemovi a ten to odhlásí

Po zimě

1. Přezuju na letní

2. Dojedu za Přemou, ten je zase přihlásí

Asi nechápeš že jde o to, že na zimu ty senzory nemáme ;) ... takže i kdybych mohl zapsat sad 30, tak na zimu nedám za senzory 10 000 Kč :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...