Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím porádí my prosím někdo kde bych našel čidlo na snímání tlaku v kolech?V servisu tvrděj že to nemám ale podle vin by tam čidla měli bejt...dik:

Odesláno

Jasny a na autě tem snímač je vidět?No jelikož mi nic nehlasí tak zřejme to někdo vypnul přes dia:a druha stranka věci má to cenu tam dávát funguje to dobře nebo to furt hlásí nesmysly?

Odesláno

Nie je vidiet. Je to vo vnutry disku. Musis zhodit pneu a potom uvidis. Najskor si myslim ze majitel pred tebou ich odtial vyhodil, lebo niektory z nich nefungoval a nechcel aby mu to vyhlasovalo na palubaku nefunkcny senzor. Alebo kupil novu sadu pneu a diskov bez snimacov.

Odesláno

Senzory mají hlinikové ventily.....sénzory jsou v kole vevnitř tudíž je nemáš šanci vidět pokud nevyzuješ gumu........je to dobrá věc, já sem spokojen ale jestli je tam fakt nemáš tak cena jednoho snímače na jedno kolo je cca kolem 2000,- + je potom všechny přes dia přihlásit......počítej i s přezutím atd.tuto srandu tak na 10.000,-

Odesláno

No tak to se asi bez nich nadále obejdu to já jem že podle vin tam maj bejt ale jelikož jsem kupoval auto v zimě tak tam byly obutý zimáky a elektrony jsem k tomu nedostal.

Odesláno

Hmmm tak to bude v tom......elektrony si beztak nechal i ze senzory....... a na plechy ani senzory nejdou namontovat..........je totiž moc tenká stěna plecháčů

Odesláno

No mě se povedlo sehnat tu přední mříšku nerezovou original RCLINE a pravě k tomu bych chtel sehnat ten zbytek...Nebo tehle ty dva kousky na ten narazník neni problém ale cena 8500...

Odesláno

Chcel by som sa este vratit k tym senzorom tlaku. Kedze stale som videl na palubaku hlasku, ze tlak je OK, chcel som vidiet co to spravi pri poklese tlaku. Na benzinke som si spustil jednu gumu (umyselne) a skusil co to vyhlasi. Bol som dost prekvapeny, lebo to zareagovalo az po riadnom vypusteni pneu, odhadujem tak na polovicu. Ten snimac posiela hodnotu tlaku do BSI alebo len stav, ze tlak OK? Da sa ta hranica pozriet cez dia, pripadne nastavit?

Odesláno

Ano dá se nastavit.......nad 2,2 OK , pod 2,2 to hlásí jen slabý tlak , pod 1,8 to hlásí už propíchlou gumu.....kdyby ti tdn tlak unikl při jízdě tak tu hlášku máš v momentě.....na místě to reaguje později .....je třeba (někdy)pro aktivaci senzorů 20 sec. jet....

Mě to funguje perfekně.......ta tvoje zkouška není o ničem vypovídající.....

Ano snímač posílá tlak do BSI (pomoc při jízdě) a podle toho jak je BSI nastaveno tak posílá hlášky.

Odesláno

To jo funguje perfektně. Už se mi 2x stalo že jsem nastartoval a hnel hlásilo podhuštěné pneu. A při měření jsem zjistil, že auto nelže.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...