Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 ahoj, dneska kdyz jsem spechal rano do prace, tak jsem predjizdel na praze 4 jedno auto a porad se me drzel cerny passat a pak me prasacky podjel z prava a pritom na me zatroubil takovym tim policejnim klaksonem, takovy to trrrrrrrrrr. Jsem na nej taky zatroubil (pac jsem si to hned neuvedomil, ze ma vzadu R36, vypadalo to skoro jako TDi ) a na svetlech na me neco pokrikoval, ale ja mel radio nahlas, tak jsem mu nerozumel, no snad to nebyli policajti, protoze padesatku jsem na tachaci nemel , zakricel jsem na nej, at si koupi lepsi motor Citovat
straki007 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 To nebyli benga. A kdyz jo tak se to brzo dozvis. Citovat
Medvěd Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Cajti by si Tě vychutnali hned (teda pokud jsi jel tak, jak předpokládám). Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 bylo to pod visnovkou v tom stoupani, predjizdel jsem tam jedno auto a dostal se asi na kilo :-), ale u lesika uz jsem chtel brzdit a vcucnout se do prava, ale on me fakt prasacky podmaznul... Citovat
straki007 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Vidis. Nemas se nechat vyprovokovat takovou hajtrou nemeckou:roker Citovat
peugeot09 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Tam jsem taky párkrát jel. Tuším, že jsou tam sice padesátky, ale když on je to tak krásně přehlednej úsek s dvěma pruhy, hotová dálnice. To se pak těžko jezdí podle předpisů. Policejní R36 jsem v Praze ještě neviděl. Citovat
kujon106 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 R36ky v Praze několikráte byly, nicméně jen při nějaký dopravní akci. Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: Scratch Jsem na nej taky zatroubil (pac jsem si to hned neuvedomil, ze ma vzadu R36, vypadalo to skoro jako TDi ) :D:D:potlesk:potlesk:potlesk:roker Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 ale ja jen predjizdel nakladak v tom stoupani a on se na me nalepil a pak me podmaznul, co se budu tahnout za avii, kdyz je tam predjizdeci pruh Citovat
Péťa Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Asi zrovna pěchali na oběd a tak se nechtělizdržovat maličkostmi. A jestli neměli zapnutý radar, tak by stejně nic nezmohli... Citovat
wooody Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 černýho prasata sem jeeště neviděl, většinou modrej :-D alekdyby to byli benga tak už tě maj... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 tak jste me uklidnili :-) ale ten pocit kdy na nej rvu, at si koupi lepsi motor a pak na me cumi zezadu napis R36, je k nezaplaceni... uz jsem mu nechtel ujet, vlastne ani predjet, ale na dvojku i trosku ztracel, asi jel na petku Citovat
jirka639 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 tady mas seznam, četný jsou taky Policejní R36 Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 ajajaj ..S4 tam bylo to vim na tuti, ale to ostatni si nepamatuji, kazdopadne seznam vytisten a vylepen u zpetneho zrcatka diyk Citovat
Medvěd Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Původně zaslal: Scratch ajajaj ....., kazdopadne seznam vytisten a vylepen u zpetneho zrcatka diyk Seznam je Ti k prdu, cajti si značky můžou měnit jako ponožky (a stejně si ho v kalupu nemáš šanci ani všimnout, natož vyhodnotit jestli ten pašík nalepenej na Tvým kufru je v seznamu). Citovat
John_Ice Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 http://news.auto.cz/aktuality/vw-passat-r36-policie.html možná by jsi si mohl všimnout ramery...je v předu i vzadu Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 No pekne. To poteší takéto policajné autá u vás. A u nás sa mi stalo toto: Ja som dnes išiel na kolegovej služobnej zelenej Ochtávke po dialnici cca 130 na rovnom úseku. V tom som uvidel v dialke cca 1,5km xenony. V momente bol pri mne a ja som sa musel smiať. Bolo to Bentley. Tesne za mnou pribrzdil a vedľa mňa prešiel ako slimák. Spolujazdec sa mi pozeral na predný nárazník či nemám radar. Neuvidel nič a tak som len začul rachot výfuku a boli preč. Oni si mysleli, že som policajt. Citovat
Edison Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Vzhledem k tomu, že Tě zmáknou na 100m (možná víc) nevim, jestli si něčeho všimneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.