Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Passat R36 v Praze?

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

ahoj, dneska kdyz jsem spechal rano do prace, tak jsem predjizdel na praze 4 jedno auto a porad se me drzel cerny passat a pak me prasacky podjel z prava a pritom na me zatroubil takovym tim policejnim klaksonem, takovy to trrrrrrrrrr. Jsem na nej taky zatroubil (pac jsem si to hned neuvedomil, ze ma vzadu R36, vypadalo to skoro jako TDi :D) a na svetlech na me neco pokrikoval, ale ja mel radio nahlas, tak jsem mu nerozumel, no snad to nebyli policajti, protoze padesatku jsem na tachaci nemel :(, zakricel jsem na nej, at si koupi lepsi motor :myslim

Guest Scratch
Odesláno

bylo to pod visnovkou v tom stoupani, predjizdel jsem tam jedno auto a dostal se asi na kilo :-), ale u lesika uz jsem chtel brzdit a vcucnout se do prava, ale on me fakt prasacky podmaznul...

Odesláno

Tam jsem taky párkrát jel. Tuším, že jsou tam sice padesátky, ale když on je to tak krásně přehlednej úsek s dvěma pruhy, hotová dálnice. To se pak těžko jezdí podle předpisů. Policejní R36 jsem v Praze ještě neviděl. :)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Jsem na nej taky zatroubil (pac jsem si to hned neuvedomil, ze ma vzadu R36, vypadalo to skoro jako TDi :D)

:D:D:D:potlesk:potlesk:potlesk:roker

Guest Scratch
Odesláno

ale ja jen predjizdel nakladak v tom stoupani a on se na me nalepil a pak me podmaznul, co se budu tahnout za avii, kdyz je tam predjizdeci pruh :)

Guest Scratch
Odesláno

tak jste me uklidnili :-)

ale ten pocit kdy na nej rvu, at si koupi lepsi motor a pak na me cumi zezadu napis R36, je k nezaplaceni... uz jsem mu nechtel ujet, vlastne ani predjet, ale na dvojku i trosku ztracel, asi jel na petku :D

Guest Scratch
Odesláno

ajajaj

..S4 tam bylo :(

to vim na tuti, ale to ostatni si nepamatuji, kazdopadne seznam vytisten a vylepen u zpetneho zrcatka :D

diyk

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ajajaj

....., kazdopadne seznam vytisten a vylepen u zpetneho zrcatka :D

diyk

Seznam je Ti k prdu, cajti si značky můžou měnit jako ponožky (a stejně si ho v kalupu nemáš šanci ani všimnout, natož vyhodnotit jestli ten pašík nalepenej na Tvým kufru je v seznamu).

Odesláno

No pekne. To poteší takéto policajné autá u vás.

A u nás sa mi stalo toto:

Ja som dnes išiel na kolegovej služobnej zelenej Ochtávke po dialnici cca 130 na rovnom úseku. V tom som uvidel v dialke cca 1,5km xenony. V momente bol pri mne a ja som sa musel smiať. Bolo to Bentley. Tesne za mnou pribrzdil a vedľa mňa prešiel ako slimák. Spolujazdec sa mi pozeral na predný nárazník či nemám radar. Neuvidel nič a tak som len začul rachot výfuku a boli preč.

Oni si mysleli, že som policajt. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...