Xplod Odesláno 14. prosinec 2004 Odesláno 14. prosinec 2004 Asi sem slepej, nebo blbej , že sem si nevšiml. Přijedu se taky podívat. Citovat
olda Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Tak se bohužel nestavim,jdu opět do práce,pokud neukecám nějakej záskok:( [Editován dne 16/12/04 olda] Citovat
Luger Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Já se konečně pochlapim a přijedu Citovat
oddie Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 Áááá klasika, tři dny před srazem, a objevují se první odpadlíci... Citovat
Marlin Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 ja taky sam sebe nevim, uvidim az v patek, zatim to je 50 na 50 Citovat
vix Odesláno 15. prosinec 2004 Odesláno 15. prosinec 2004 A pripadlici.. nam sice v baraku meni schody, ale zkusim prijet... dobre, z toho prvni patra budu skakat jako pan Tau Citovat
Luger Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 Napsán autorem Luger Já se konečně pochlapim a přijedu :mad: Nejradši bych se wobjesyl Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 tys tam nebyl? , mno, me to taky nevyslo Citovat
John Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 To Luger : to by byla škoda se woběsit :D Hold co naděláš že ti to nevyšlo ja tam taky nemohl dorazit hold rodinná návštěva :mad: Citovat
Murdoc Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 A já lítal po moravě a po zahradě.... Příště počítám že dorazím. Někdy snad svým autí.... :( Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2004 Odesláno 20. prosinec 2004 Napsán autorem Murdoc A já lítal po moravě a po zahradě.... Příště počítám že dorazím. Někdy snad svým autí.... :( nebo se mnou :D:papa Citovat
lexa Odesláno 21. prosinec 2004 Odesláno 21. prosinec 2004 No jo, to mají všichni pindy, že přijedou, dotáhnou s sebou kamarády a pak skutek utek. U nás jezdí stabilně zdravé jádro, a je mám fajn. I když nás bude víc tak bude líp.:cool::papa:papa Citovat
Medvěd Odesláno 21. prosinec 2004 Autor Odesláno 21. prosinec 2004 Takže tímto děkuju všem, kteří dorazili na vánoční srázek v Klecanech. Bylo to pohodově strávené sobotní odpoledne (nakonec se nás sešlo cca 15 lidiček) a doufám, že všichni zúčastnění mají podobný pocit. Dokonce se nám povedlo přivítat i delegaci z Brna ve formě Trundíka, který se též tvářil spokojeně. Ještě bych zapomněl poděkovat Řebíkovi za výběr lokality a pomoc při organizaci a v neposlední řadě všem, kdo dorazili za zaplacení všech svých položek na účtu (tentokrát ani na Ty poslední platící údajně nezbylo nic navíc = 1* pro všechny). Těším se, že opět budeme pokračovat v tradici srazů na Džbáně (poslední čtvrtek v měsíci od 18.hodin) a samozřejmě je v plné přípravě zimní klouzání u Semil - reagujte, prosím, rychle ( z 34 míst = kapacita hotelu je už 24 SNAD obsazeno). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.