Džej Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 My prídeme zo Slovenska na celý zraz. Tabuľku sme vyplnili. Ako to bude s platením - bude sa to v prípade slovákov dať zaplatiť až na mieste? Citovat
permonik7 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Původně zaslal: Pata Přemo... s kým letos vypálím červa? No s kým... s náma přece;) Citovat
permonik7 Odesláno 12. srpen 2010 Odesláno 12. srpen 2010 Původně zaslal: Pepito Chci poslat platbu na sraz ale potřebuji poradit. Když nemám ID co mám napsat jako variabilní číslo? Pepčo, ID má každý, i neřádi;-) Když se přihlásíš TADY na hlavní stránce, tak na osobní stránce člena je ID;) Citovat
Mildík Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Ahojky, tak jsem zase za troubu , neboť tabulka se mi neotvírá, asi to bude tím, že nemám world, ani excel, je i jiná možnost? Nebo něco dělám špatně? :myslim Citovat
peugeot09 Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Open Office či jednorázová aplikace Excel view... [upravil dne 13/8/10 peugeot09] Citovat
Pepito Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: permonik7 Původně zaslal: Pepito Chci poslat platbu na sraz ale potřebuji poradit. Když nemám ID co mám napsat jako variabilní číslo? Pepčo, ID má každý, i neřádi;-) Když se přihlásíš TADY na hlavní stránce, tak na osobní stránce člena je ID;) Ahoj Jančo, já jsem se tam nenašel Vím že jsem kdysi ID měl,ale teď už ho asi nemám tak nevím co s tím Citovat
budvar Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Původně zaslal: Pepito Ahoj Jančo, já jsem se tam nenašel Vím že jsem kdysi ID měl,ale teď už ho asi nemám tak nevím co s tím Ty on ten Pepito, je fakt nějakej divnej, id nemá :-D http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/vypis Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. srpen 2010 Odesláno 13. srpen 2010 Člověče, Pepito mapiš Kurtovi a požadej ho že by jsi potřeboval udělat registraci na hlavní stranu, zřejmě jsi se registroval kdysi pouze na forum. [upravil dne 13/8/10 Radek Hurvajz] Citovat
Mildík Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Open Office či jednorázová aplikace Excel view... [upravil dne 13/8/10 peugeot09] Děkuju Open Office pomohly [upravil dne 14/8/10 Mildík] Citovat
Pepito Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Člověče, Pepito mapiš Kurtovi a požadej ho že by jsi potřeboval udělat registraci na hlavní stranu, zřejmě jsi se registroval kdysi pouze na forum. [upravil dne 13/8/10 Radek Hurvajz] Ok,napíšu Citovat
CelticGirl Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 asi se budu ptát blbě (ostatně jako vždy), jedu poprvé :-) Když s sebou někoho beru, a jsem řád, tak mám toho druhého započítat taky jako \"řáda\" nebo \"neřáda\"? :-) Citovat
Medvěd Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Doplním Eltona \"pokud není pořadatelem stanoveno jinak\" - u některých srazů se již přihodilo, že rodinný příslušník byl počítán jako řádný člen a to byl rozdíl v poplatku mezi řádem/neřádem i podstatně vyšší než nynější úsměvná pětikáble (sice nechápu proč by rodinný příslušník měl mít nějaké slevy, ale je to plně na rozhodnutí pořadatele a pokud mu yyjde celková účetní bilance v kladných číslech, nelze proti tomu cokoli namítat). Citovat
foxo Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Původně zaslal: Džej My prídeme zo Slovenska na celý zraz. Tabuľku sme vyplnili. Ako to bude s platením - bude sa to v prípade slovákov dať zaplatiť až na mieste? no mne by to tez tak vyhovovalo... Tak uvidime, ako sa vyjadria... edit: Sem zistil, ze taky nemam ID... takze to bude este komplikovanejsi... ja tam snad kvuli takym blbostem ani nepojedu... [upravil dne 15.8.2010 foxo] Citovat
Radka S. Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 to by bylo škoda nejet - už jsem vznesla dotaz, tak se snad ozve někdo kompetentní a poradí, co s tím :-) Citovat
Radka S. Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Tak už jsem o něco chytřejší : účastníci ze Slovenska platí přes slovenský účet, účastníci bez ID mají kontaktovat Kurta Citovat
madrid4 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 :rokerchcem prisť iba v sobotu ako to bude splatenim? Citovat
Pepito Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Tak už mám ID a posílám tabulku i penízky Děkuji Pe.trovi,Radkovi Hurvajzovi a Kurtovi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.