Aluška Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Tak TOHLE když jsem viděla, tak jsem se chechtala hodně dlouho, nejlepší je osobní převzetí od 50,- a prostředí, kde ta fotka vznikla.... , to snad někde vyhrabal z popelnice ....no fůůůůjjjj :blicismajlik Citovat
Laďa Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 No co fritoval si v garáži při servisu auta. Asi mu manželka nechtěla dát. Citovat
.mycTD Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 vidis, a ve skutecnosti to pochazi ze zrusene hospody na zizkove (Ostromecska 12) Citovat
georgegg Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 takovej sme taky měli dřív doma, akorát nebyl takhle jetej:aut Citovat
Dave_k Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Původně zaslal: Medvěd Co je špatně? Koukni v jaký to je sekci ju? :D Citovat
peugeot09 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Můj vypadá hůř a nestydím se za to. Tohle se holt stane každýmu friťáku, kterej jenom neleží v koutě a umýt to rozhodně není žádná legrace. Řekl bych Aluško, že jsi ohledně čistoty až trochu moc přecitlivělá. [upravil dne 6/8/10 peugeot09] Citovat
Benžík Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Kamos mel ve sklepe taky luxusni fritak. I se ztuhlym olejem a hranolkama. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 ten hrnec se fakt velmi špatně myje, ale prodávat tohle... Citovat
Aluška Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 Můj vypadá hůř a nestydím se za to. Tohle se holt stane Řekl bych Aluško, že jsi ohledně čistoty až trochu moc přecitlivělá. Máš pravdu na čistotu jsem docela dost náročná, tohle je hnus, friťák doma nemám, ale vím 100%, že bych ho v takovým stavu neměla, protože bych ho občas i umyla. Myju po každým vaření desku, po každým toustování tousťák atd....Tohle prodávat mi fakt přijde ujetý. Citovat
Šalda Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Aluško, přesně s tímhle souhlasím, takhle špinavý to prodávat může jen nějakej ........ Jinak radši mít doma ženu čistotnou než nějakou špindíru, a že jich znám docela dost;) Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Aluška tak to nejsi sama něco takovýho bych doma nesnes,natož to ještě prodávat:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.