Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

akorat nekdy byva dost mekka a matice hodne utazena a stejne to s ni povolit nejde :) koupil jsem si nastavec TONA imbus 12 a obrousil ho na ctyrhran 10 ;)

Odesláno

přesně tak:super--ta rada s tou dveřní klikou je někdy k ničemu...(když to pitomec předtím dorve), ale dá se tak udělat pěkná šroubovice na tom čtyřhranu :D

[upravil dne 4/8/10 ozzy56]

Odesláno
Původně zaslal: straki007

Nechci vam kazit debatu,ale tam je 8 imbus:papa

Ono těch zátek je poněkud více typů. Nejběžnější je čtyřhran, pak existuje imbus, ale setkal jsem se i s vnějším šestihranem.

Odesláno

rekl bych to tak, ze co olejova vana, to jina zatka :) nehlede na moznost ruznych nahrad od predchozich majitelu

Odesláno

Tak jsem dnes koupil v Hornbachu redukci čtyřhranu goly z 1/2\" na 3/8\". Má to čtyřhran 9,5 mm, tak jsem zvědav zda to půjde. Jinak se tento rozměr hodí na uvolnění baterie na 407mě.

Odesláno

kdyz mas dobrou a kvalitni kliku, tak neni co resit.... staci ten paradni 4hran zkratit a nic se nekrouti... ja na to mam pozustatek z Alu kliky a funguje uz leta bez zavad :cool:

Odesláno

To je super, je vidět že většina z vás viděla 407 jen stát někde na parkovišti. Jen nevim proč se snažíte radit když jste to nidy neviděli.:bojim:bojim

Odesláno

Smarty: Četl si tohle?????

Ono těch zátek je poněkud více typů. Nejběžnější je čtyřhran, pak existuje imbus, ale setkal jsem se i s vnějším šestihranem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...