Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neví někdo o levných deflektorech na 306ku? Nebo nemá je někdo doma? Už dva roky po tom koukám, ale 600 Kč se mi za dva přední plasty dávat nechce. Před lety se mi na aukru podařilo koupit nové na 309 za 300 Kč ...

Odesláno

Já bych se asi nebál koupit tyhle. Jsou na SW a combi, cena je za 4ks. Heko jsem měl na jiném autě a seděli pěkně.

Bohužel, na 306ku jsem ještě nenašel, ale budu hledat.

m.aukro.cz/item,deflektory-ofuky-peugeot-307-4ks-5d-2001-2007,2450735836.html

[upravil dne 5/7/12 17:36 od Roman Bazi]

Odesláno

Roman Bazi: ten prodejce z aukra má i na 306 přední, ale 499 Kč + 99 Kč pošta ... levnější jsem nenašel. Je sice z Českého Brodu, ale osobní převzetí není možné (mám to tam kousek). :(

Odesláno

Z toho odkazu na aukro co daval Roman Bazi tak tam jsem je kupoval i ja pred tremi lety a mam je doted. :papa

MilanF1: Ten prodejce z aukra to posila tusim ze SK konkretne mam pocit ze z Bardejova.

[upravil dne 5/7/12 18:44 od negrbob]

Odesláno

Pokud jsou plastové, nevadí ... jinak doma si mohu vyrobit kovové, nějaký plech se najde, ale proč, když tam budou ;)

Takže to asi vezmu od nich, ač mou peněženku to nepotěší ... hold mi vadí ten hluk na dálnici (klima neklimuje).

Odesláno

Negrbob-to s tebou plně souhlasím,ten hluk od nich je dost velký.Copak,že máš u coupátka nejezdíme?

Odesláno

takže si nepomůžu s hlukem na dálnici, jo? :( Jako jenom kvůli dešti a možnosti pootevření okénka, za to mi to nestojí - ač dneska jsme zmokli pěkně :D

Odesláno

Hluk to bohuzel pridelava blbe obteka vzduch. Ja si poridil kvuli tomu aby mi dovnitr neprselo, dalo se spat vevnitr s pootevrenymi okenky a hlavne se z toho lip hazou vajgly ktery se pak nevracej a nekonci v kufru. Odpada tak prudke brzdeni kdekoliv a vyklizeni pulky auta. :D

Tak do 100km/h to nevnimam pak to je celkem neprijemne. :(

Odesláno

negrbob : máš je na Breaku(jenom předek nebo i zadní)nebo na Coupe ?

EDIT: už jsem našel odpověď :D

post-24981-14109625414258_thumb.jpg

máš na zadních plíšky-plasty na uchycení? kdo je vyrobce?

máš doma klubovou vlaječku? ta se tam nevejde?

[upravil dne 6/7/12 07:03 od Gabriel 307]

Odesláno

Já je měl na autě, s kterým jsem jezdil dálnici každý týden a hluk se mi od nich výrazný nezdál. Asi hučelo celé auto.

Jinak se mě deflektory vzhledově líbí, ale viděl jsem je na nějakém autě, a tam neseděli, tam to byl hnus.

A já bych dal určitě i zadní.

[upravil dne 6/7/12 07:00 od Roman Bazi]

Odesláno

Já myslel, že ofukama bude ten vzduch lépe obtékat a nebude to tak hlučné :myslim Je pravda, že za dešti si pootevřít okénko je fajn. Na vajgly to u mě není, nekouřím a nedej bože, aby si někdo chtěl zapálit v mém autě :D

Já je měl na 309ce, ale s tou se tak rychle jezdit nedalo, dálnice max 110km/h, pak byl vůz neklidný a aerodynamický hluk přes příjemnou mez.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...