peugeot09 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Netrvalo to ani moc dlouho a už máme na internetu kompletní informace o 100 milionech (!!!) uživatelů. Při takovém počtu je velice pravděpodobné, že se najde i nějaký ten naivní čech, který facebook aktivně používá i pro uchování důležitých dat. Článek k přečtení zde: http://www.novinky.cz/internet-a-pc/207240-facebooku-unikla-data-vice-nez-100-milionu-uzivatelu-jsou-volne-ke-stazeni.html Odkazy odstraňeny jako nelegalní. RH [upravil dne 29/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Je to v pr...., piráti uviděj fotku mojí kočky. A vlastně i jednoho potkana. Co teď budu dělat, poradíte mi? Ještě že jsem tam ty potkany nevyfotil všechny. Citovat
Fakir Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Už to asi půl hoďky sosám, abych si ověřil, že tam fakt nejsem. Moje nastavení na FB by mělo být dostatečně paranoidní. Facebook je neškodný, pokud člověk při jeho užívání používá mozek. Bohužel je takových lidí menšina. [upravil dne 29/7/10 Fakir] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 že mají lidi vůbec čas na takový chujoviny :D:D Citovat
peugeot09 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Pravdu máš kolego, právě proto se těším na pořádný nášup informací. Během té chvilky, co ten soubor stahuju (asi čtvrthodina) přibylo na trackerech dalších 5 tisíc lidí. To vypadá na nejůspěšnější torrent všech dob. oddie: Tam opravdu nejde o fotky kočky... Citovat
Ajdamek Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Když jsme u toho facu, tak kamarád mi onehdá poslal docela vtipný video: Citovat
oddie Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 No stejně se mi ale podívejte. Jsou to ty samý fotky, co jsem dával už sem, tak aby se nedostaly do nepovolaných rukou Citovat
Fakir Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Když tak o tom přemýšlím, tak je podle mě problém v tom, že ačkoliv jsou dneska lidi zvyklí se na internetu běžně pohybovat takřka stejně, jako ve skutečnosti mezi lidmi (vždyť vlastně přezdívka na fórech, Facebooku, Twitteru atd. je vlastně jejich virtuální identitou), jsou na internetu neskutečně naivní a důvěřiví. Od malička většině lidí maminky tlučou do hlavy \"nevěř cizím lidem\", \"neříkej jim, kde bydlíš\", \"neříkej nikomu, jakou máme televizi\", atd., ale rozvoj internetu předběhl úroveň myšlení velké části svých uživatelů, kteří prostě nechápou, že se na internetu musí mít na pozoru, stejně jako ve skutečnosti. Vůbec nechápu, jak to, že stále není informatika povinná na základních školách, protože ty děcka nutně potřebujou někoho, kdo by jim řekl, že nesmí na internetu vyblejt všechno na potkání, naučit je rozeznávat rizika a podle toho se zařídit. Rizik je spousta, ale spousta je i možností protiopatření, jen o nich lidi musí vědět a umět je používat. Internet už dávno není sítí pro odborníky, ale přesto si spousta lidí myslí, že kdo se chce nějak účinně zabezpečit, je paranoik a že to dělají jenom ti \"divní\" ajťáci, a že s tím vůbec hrozně nadělají. Běžný uživatel internetu má pocit, že jeho se něco takového netýká, vždyť jen nakupuje přes eBay a chatuje na Facebooku. Někdo by do toho měl vnést trochu osvěty, jinak spousta lidí na svojí naivitu dojede. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 se fakt musim smát. Takže jako že mám třeba doma plasmu, ale nikoho domu nevezmu, aby ji neviděl, jaká je a kde přesně je. No jasně. Akorát že takovou televizi má dneska doma každej druhej a to samý je to i s jinýma věcma. Tak samo, když chmaták uvidí, že sem přijel domu v sedmičkovým fungl novým BMW tak je jasný, že doma budu mít i spoustu cennejch věcí a je jedno jestli to vyfotim na FB nebo ne, OMG. A hlavně, jak už tam píšou, těch lidíí je 100 miliólnů, tak co... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Ještě že nemam Facebook a ani nic podobnýho, a to mě ukecava každej druhej, blázni Citovat
aka Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Chacha Oddie, jsi v tahu, podle kocky Te ted najdu! Citovat
peugeot09 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Radku, ty odkazy nejsou nelegální. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: peugeot09 Radku, ty odkazy nejsou nelegální. Odkazy ne, ale obsah ano;) Citovat
punkac Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: MatrixChose .... sem přijel domu v sedmičkovým fungl novým BMW tak je jasný, že doma budu mít i spoustu cennejch věcí a je jedno jestli to vyfotim na FB nebo ne, OMG. A hlavně, jak už tam píšou, těch lidíí je 100 miliólnů, tak co... proč to chmatákům ulehčovat, spousta lidí tam píše kdy a kde bude na dovolený, defacto říkaj, barák je prázdnej na 14 dní, můžete mě vybílit Jinak já patřím do velmi malé skupinky lidí (v mém okolí jsem jeden z posledních), která odolává a na \"fejsbukvici\" stále není a nikdy nebude. Na pokec mám toto fórum Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: punkac Jinak já patřím do velmi malé skupinky lidí (v mém okolí jsem jeden z posledních), která odolává a na \"fejsbukvici\" stále není a nikdy nebude. Na pokec mám toto fórum Tak tak, ja to řikam taky, nebudu a nebudu:cool: Citovat
olaff Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 tak a teď budou všichni vědět, že jsem ortodoxní ateista Citovat
Šalda Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 To říkám pořád že vše co se ukládá na net není v bezpečí, dokonce nic soukromýho raději nenechávám ani v pc Citovat
Big Tommy Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 já mám na fb jiný méno bydliště rok narození všechno takže to mám v prdeli.je to demence ale když hledáš lidi vo kterejch si dlouho nic neslyšel tak je to dobrý už sem takle našel spousty známejch ze školy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.