Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když tu je pořád i strojírenská Škoda, tak proč by nezůstala i automobilová Škoda. Jen by nepatřili mezi největší v evropském trhu. Jinak do nového Superbu bych taky šel:) ten se povedl.

Odesláno

ja teda nevim co kdo ma proti skodovka, nahodou me se libej a i svezeni s nima je parada, kam se hrabe peugeot podvozkem na skodovku, to se neda srovnat osobne se mi nejvic libi octavia II generace pred tim faceliftem.... A i ty motory sou proste super

Odesláno

Ale zas treba aj porovnat ako vyzerali favority a felicie co sa vyvazali na zapad a tie co sa predavali tu, takze ak sa im zdali hrozne tie, tak co by povedali na tie \"ozajstne\" :D ...

...kamarat si dal z nemecka dotiahnut feliciu, ma to komplet v koze, v elektrike, airbagy, abs, posilovac, proste vsetko :D ...

...a videl som aj dokument o favoritoch vyvazanych do anglicka, v interiery drevo, koza miestami, vybava vcelku slusna, tu to bolo asi moc nobl alebo co:aut

A Škoda, Lexus, Mazda... hmm, no dajme tomu, no :D:D:D:D

Odesláno

Noooo, ty motory zas tak super nejsou :) Resp. jak který, 1.2htp a 1.4tdi nejsou zrovna moc povedené :-) A třeba zase u takovýho 1.4tsi si počkám na to, jestli vůbec vydrží takovejch cca 150k km. Podvozky taky nicmoc (co mohu posoudit - fabia).

Odesláno

Jedno vím jistě, nejsem angličan! Škodovky fakt nemusim. :roker

PS: jak už tu někdo psal, v UK jich taky nejezdí plný silnice jak to z článku může působit. Ale tak co by to bylo za českej portál aby tam nechvalili MB, že.

Odesláno

Podvozky jak u čeho,třeba ochcávka nemá špatnej,ale sezení v tom je dost tvrdý.... U fobie to je strašný oboje,jak podvozek tak sezení... :) Novým suberbéčkem jsem ještě nejel,ale designově se mi to auto moc nelíbí tudíž do toho bych nešel... :roker A motory taky jak který no,ale rozhodně naftový nemají špatný,ale do nafty bych nešel..... :D U mně je to těžké.....

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Noooo, ty motory zas tak super nejsou :) Resp. jak který, 1.2htp a 1.4tdi nejsou zrovna moc povedené :-) A třeba zase u takovýho 1.4tsi si počkám na to, jestli vůbec vydrží takovejch cca 150k km. Podvozky taky nicmoc (co mohu posoudit - fabia).

tak tyhle motoru zrovna nemam moc namysli..... Jinak me se s fabii jezdilo velice pekne, a podvozek mela lepsi nez 306 .... Budu li brat seriovej podvozek....

Odesláno

Nevím co tak vychvalovali podvozky na Fábii I když při 130 měla problémy s příčnýma nerovnostma, např. na D1 kde sou zvedlý panely je docela problém projet mírnou zatáčku rozumně při těch 130, 160 už bylo o život.

Odesláno

Prostě takový, další, markentigový tah.

A hned o dva, tři dny později v \"masmédijích\" vyjde, že Škodovka zvýšila prodej, protože Číňani ji chtějí taky.

Moje motto je:

\" Škodovku bych si nikdy nekoupil,

ale netvrdím, že je to špatné auto\"

Je to prostě auto. Skoro jako \"Das Auto\". Na dálnici v Německu při 160 km/h si motor PDi* bručí na optimu svého výkonu, skvělé řízení absolutně odfiltruje veškeré nerovnosti povrchy a řidič se může nechat unášet ladností pohybu tohoto vozu po německé i české dálniční síti (a že v nich je markantní rozdíl).

Ano, to auto jede dobře, brzdí dobře a člověk v něm má pocit bezpečí. Nezatracuji ho. Jen bych si ho nekoupil.

Chybí mi u něj zpětná vazba.

Protože stejnou službu mi udělá moje \"babička\". Skoro unikát na německých dálnicích.

*PDi je slovní hříčka. Vznikla spojením PD a TDi ;)

Odesláno

S vixem souhlasim, a doplnil bych vysokou cenu ...

Podle mne, dostanu za cenu nizsi, u jine automobilky to, co u skodovky ... A dale se nemusim strachovat, ze mi zmizne spred baraku nebo nakupniho centra, a nemusim auto dovybavovat dalsimi ne zrovna lacnymi zabezpecovacimi zariadeniami ...

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

tak tyhle motoru zrovna nemam moc namysli..... Jinak me se s fabii jezdilo velice pekne, a podvozek mela lepsi nez 306 .... Budu li brat seriovej podvozek....

I kdyby to byla pravda (což není ;)), srovnávej to spiš s feldou. Jak jistě víš, první 306ka se začala dělat v roce 93 a fobie 99. Tzn. 6let rozdílu ve vývoji všeho a to by mělo být sakra znát. Což rozhodně není tento případ. :)

Odesláno

Ten podvozek v normální fábii je takovej ... do určitý rychlosti neutrální, ale pak dosti houpavej a nepředvídatelnej. V RSu je to auto zase děsně nedotáčivý. Navíc všechny mají přeposilovaný řízení.

Odesláno

Věřím. že technicky jsou škodovky dobré, ale co se týče designu: připadá mi takový zívací - komisní - prostě bez nápadu :myslim

P.S. nebavilo by mě jezdit v autě s jehož designem bych nebyl nadšený

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...