Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Ale to nic nemění na situaci. Odstranit mi někdo kat u auta, tak bych se z toho asi po**al. :bacha

Řeknu ti to asi takhle:

Až nebudeš mít co do huby jako většina bezďáků, jde morální stránka věci stranou. To nejde slovy jakkoliv popsat, to musíš zažít. Jim nejde o to, aby se obohatili, ale aby přežili. ;)

:D

Odesláno

Na takovou tenkostěnou trubku snadno použiješ diamantovou strunu se 2 špalíčky na konci. Protáhneš to horem a taháš zprava doleva, jde to jako po másle...

Třeba tady: http://www.vokberoun.cz/detail.php?zid=42038

Nechceš, měl bych pár katíků na prodej, případně můžu sehnat na objednávku i konkrétní typ :D

PS: pro ty co to vzali vážně to byl jen pokus o vtip.

[upravil dne 15/7/10 koblih69]

Odesláno

Toto su bezne veci, za par korun, cokolvek ...

Ked som este robil v Slovak Telekome, tak nejvecsia kuriozita bola, ze niekde pri pezinku, pravdepodobne cigani, za noc vykopali hlavny medenny rebrovany kabel ktory spajal telekomunikacne ustredne, a ukradli ho cca 200 metrov ...

Co ma na tom celkom zaraza, bolo, ze za peniaze kopat kanale nepojdu, ale pokial sa jedna o medenny kabel, kluci jaky sou sikovny :D

Inac nechapem, ako si prisiel na to, ze to tahali niekde do garaze, to by si uz to auto asi nevidel ... Podla mna hodili nejaky hever, supli sa pod auto, a odpilili, hotovo ...

Odesláno

načo hever? Aj ten by kupovali? Tak to už majú to lanko za 44, zdvihák za 300... ak to teda nečorkujú v Baumaxe:D

Ja si myslím, že bezďáci moc nejedia iba pijú takže väčšina má postavičku pod autíčko takú akurát. :D

Béďa ani zníženie ti asik nepomôže.

[upravil dne 15/7/10 marko306]

Odesláno

2marko: viz odkaz

2Béďa: pár pytlů cementu rozprostřenejch po autě to spraví a nemusíš snižovat:) Pak už se ani štíhlej bezďák neprotáhne..

2Lubk0: to odtažení do garáže mě napadlo, protože jsem si nějak nedoved představit, že někdo za bílýho dne z pod auta na ulici něco odřízne.. ale myslim, že jste mi to tu objasnili docela dobře :D:papa

[upravil dne 16/7/10 Michel Cuisseau]

Odesláno

500-6000, ten V8 je tolik protože je dvojitej. Felda bude za pětikilo, většina \"normálních aut\" za 1000.

Nejvyšší výkupy sou u německa, směrem na východ se pak snižují kvůli dopravě a počtu překupníků.

Odesláno

Asi vyrazím na lov :D Kolik že stojí to řezný lanko? 44Kč? Hever mám :D Postavu mám šťíhlou, akorát čakom by mě moh překvapit - u něj bych pod auto nestrčil ani ten hever :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...