Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes jsem jel v sedanu 2.0Hdi a svezení pěkné. podvozek se mi zdá oproti 407 tvrdší a jediný co mě vadilo byl ten vysunovací display. Pokud se nedá upravit tak je pro mě zbytečný protože jsem v něm nic neviděl. Musel jsem sklonit hlavu anebo skoro ležet abych viděl promítané věci.

Odesláno
Dnes jsem jel v sedanu 2.0Hdi a svezení pěkné. podvozek se mi zdá oproti 407 tvrdší a jediný co mě vadilo byl ten vysunovací display. Pokud se nedá upravit tak je pro mě zbytečný protože jsem v něm nic neviděl. Musel jsem sklonit hlavu anebo skoro ležet abych viděl promítané věci.

pri ľavom kolene si mal dvierka, za ktorými sa zdanlivo nachádza odkladací priestor v palubovke, avšak keby si to otvoril, tak by si namiesto voľného odkladacieho priestoru našiel ovládanie toho Head-up displeju...

Odesláno

:rokerDnes som si na nom zajazdil 2hdi 16v musim povedať že to inakšie vezenie ako v mojej 407 ide uplne ticho sedadla dobre tvarovane je to mäkšie ako 407 jediny minus ovladacie tlačidla na volante to ja nemusím ale každy ma iny celkova spokojnošť rychlosť130km otáčky 2000 na 6stupen v buducnosti určite presedlam na 508:super

post-28019-14109616141309_thumb.jpg

Odesláno

pri ľavom kolene si mal dvierka, za ktorými sa zdanlivo nachádza odkladací priestor v palubovke, avšak keby si to otvoril, tak by si namiesto voľného odkladacieho priestoru našiel ovládanie toho Head-up displeju...

Já jsem si myslel že to nějak půjde seřídit. Že to nenechají nedořešené.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska jsem testoval na Flóře. Sedačka úplně v zadu, úplně dole, volant úplně nahoře a vypadám za volantem takhle!

Tak co, ještě mi bude někdo tvrdit, že 508 je velký auto?!

Jako píšu to nerad, ale když to srovnám s novým Superbem, tak 508 nemá šanci - bohužel :(

Pokud bych měl být jako spolujzdec, tak je to auto super. Nechali jsme se s kolegou svést v GT SW a paráda. Jede to jako ďas. O dírách na silnici jsem vůbec nevěděl. JBL hraje parádně a prosklená střecha je moc příjemná. Trošku nás ale zklamal kufr (velikostí) - dost se směrem nahoru zužuje :myslim Jinak super kára, jen škoda, že ne pro pořádný chlapy :aut:D

post-2095-14109616425465_thumb.jpg

Odesláno

Test proveden na Andělu, testy pokračují celý týden.

Lidé od Domanského v pohodě, ale nebyl čas celé auto prozkoumat...

S tou velikostí nevím nevím, já jsem menší... :D

Ale o dírách jsem věděl... Měl jsem tu 1,6 156k.

Odesláno

Tak já si teď prohlídl 508 před školou a NTK, kde se s nima Peugeot chlubí. A musím říct, že ten sedan GT co tam mají, je fakt moc pěkné auto, jen škoda, že na něj tak 10 let mít nebudu:D

Odesláno

trochu som si zajazdil na 2,2 HDi 150 kW GT, diesel taha pekne, ticho, akurat automat mu bral pocitovo dost vykonu, podvozok fajn, interier tiez zaujimavy, len mi vadil hluk od spetnych zrkadiel nad 130 km/h, ktory mi pripadal dost vyrazny

306 XS HDi

• O 4 týdny později...
Odesláno

Světe div se,508 porazila v testu v posledním světě motoru Škodu Superb s motorama 103 kW diesel.Že by Škoda už neplatila redaktorům tolik?

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Pred týždňom sme sa o ňom bavili s Toudy5587 cit.: no hej len ta cena ma u neho zaraza.Pise ze nikdy neburane top stav atd dalsie reci. Len mne nejde do hlavy ta cena. Tvrdi ze to je z nemecka ale tu tieto auta s touto vybavou idu o 3000+ drahsie.Radsej by som u nas aj zaruky co sa tyka a atd. Ak nezozeniem nic u nas alebo prip u ceskych susedov tak to ostane asi na to nemecko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...