kajvet Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 ani nemusí, mě to stačit bude... solidní výkon rozumná spotřeba... Citovat
navigacecesky.cz Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 jj 2,2 GT bohatě stačí...pro sportovnější jízdu se stačí přeprnout na sport. měl jsem půjčenou 508 na celý den a nechtěl jsem jí vracet. pěkně sedí na cestě, dostačující výkon a pohodlný vevnitř Citovat
andy 3823 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 myslím, že ponuka dieselov je dostatočná ale mohli by u tých benzínov ešte niečo pridať, nejaké 2,0T čo má aspoň 200k - priaznivci benzínu by sa určite potešili. Citovat
John_Ice Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 a potom ho předělat na LPG (kurňa zaspamoval jsem a už je mi toto forem domovem) [upravil dne 14.3.2011 11:15 John_Ice] Citovat
Laďa Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Dnes jsem jel v sedanu 2.0Hdi a svezení pěkné. podvozek se mi zdá oproti 407 tvrdší a jediný co mě vadilo byl ten vysunovací display. Pokud se nedá upravit tak je pro mě zbytečný protože jsem v něm nic neviděl. Musel jsem sklonit hlavu anebo skoro ležet abych viděl promítané věci. Citovat
Modzillo Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Dnes jsem jel v sedanu 2.0Hdi a svezení pěkné. podvozek se mi zdá oproti 407 tvrdší a jediný co mě vadilo byl ten vysunovací display. Pokud se nedá upravit tak je pro mě zbytečný protože jsem v něm nic neviděl. Musel jsem sklonit hlavu anebo skoro ležet abych viděl promítané věci. pri ľavom kolene si mal dvierka, za ktorými sa zdanlivo nachádza odkladací priestor v palubovke, avšak keby si to otvoril, tak by si namiesto voľného odkladacieho priestoru našiel ovládanie toho Head-up displeju... Citovat
madrid4 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 :rokerDnes som si na nom zajazdil 2hdi 16v musim povedať že to inakšie vezenie ako v mojej 407 ide uplne ticho sedadla dobre tvarovane je to mäkšie ako 407 jediny minus ovladacie tlačidla na volante to ja nemusím ale každy ma iny celkova spokojnošť rychlosť130km otáčky 2000 na 6stupen v buducnosti určite presedlam na 508:super Citovat
Laďa Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Dnes jsem jel v sedanu 2.0Hdi a svezení pěkné. podvozek se mi zdá oproti 407 tvrdší a jediný co mě vadilo byl ten vysunovací display. Pokud se nedá upravit tak je pro mě zbytečný protože jsem v něm nic neviděl. Musel jsem sklonit hlavu anebo skoro ležet abych viděl promítané věci. pri ľavom kolene si mal dvierka, za ktorými sa zdanlivo nachádza odkladací priestor v palubovke, avšak keby si to otvoril, tak by si namiesto voľného odkladacieho priestoru našiel ovládanie toho Head-up displeju... Já jsem si myslel že to nějak půjde seřídit. Že to nenechají nedořešené. Citovat
chauffeur Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Už som ho 2x stretol na ceste a jednoducho nádherné auto. To auto je nepriehliadnuteľné. V pohybe na ceste pôsobí ešte lepšie než staticky v salóne. Citovat
MJSytic Odesláno 31. březen 2011 Odesláno 31. březen 2011 Dneska jsem testoval na Flóře. Sedačka úplně v zadu, úplně dole, volant úplně nahoře a vypadám za volantem takhle! Tak co, ještě mi bude někdo tvrdit, že 508 je velký auto?! Jako píšu to nerad, ale když to srovnám s novým Superbem, tak 508 nemá šanci - bohužel Pokud bych měl být jako spolujzdec, tak je to auto super. Nechali jsme se s kolegou svést v GT SW a paráda. Jede to jako ďas. O dírách na silnici jsem vůbec nevěděl. JBL hraje parádně a prosklená střecha je moc příjemná. Trošku nás ale zklamal kufr (velikostí) - dost se směrem nahoru zužuje Jinak super kára, jen škoda, že ne pro pořádný chlapy Citovat
Marcel505 Odesláno 2. duben 2011 Odesláno 2. duben 2011 Test proveden na Andělu, testy pokračují celý týden. Lidé od Domanského v pohodě, ale nebyl čas celé auto prozkoumat... S tou velikostí nevím nevím, já jsem menší... Ale o dírách jsem věděl... Měl jsem tu 1,6 156k. Citovat
Kasi Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Tak já si teď prohlídl 508 před školou a NTK, kde se s nima Peugeot chlubí. A musím říct, že ten sedan GT co tam mají, je fakt moc pěkné auto, jen škoda, že na něj tak 10 let mít nebudu:D Citovat
Lubos77 Odesláno 8. duben 2011 Odesláno 8. duben 2011 trochu som si zajazdil na 2,2 HDi 150 kW GT, diesel taha pekne, ticho, akurat automat mu bral pocitovo dost vykonu, podvozok fajn, interier tiez zaujimavy, len mi vadil hluk od spetnych zrkadiel nad 130 km/h, ktory mi pripadal dost vyrazny 306 XS HDi Citovat
rick Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Světe div se,508 porazila v testu v posledním světě motoru Škodu Superb s motorama 103 kW diesel.Že by Škoda už neplatila redaktorům tolik? Citovat
Jooooose-1 Odesláno 17. březen 2012 Odesláno 17. březen 2012 Tip na zaujímavý kus keby sa práve niekto chystal kupovať 508-čku http://peugeot-508-sw.autobazar.eu/20-hdi-active-id3162111.html Citovat
stefano Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 Pred týždňom sme sa o ňom bavili s Toudy5587 cit.: no hej len ta cena ma u neho zaraza.Pise ze nikdy neburane top stav atd dalsie reci. Len mne nejde do hlavy ta cena. Tvrdi ze to je z nemecka ale tu tieto auta s touto vybavou idu o 3000+ drahsie.Radsej by som u nas aj zaruky co sa tyka a atd. Ak nezozeniem nic u nas alebo prip u ceskych susedov tak to ostane asi na to nemecko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.