gedu Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Čo vy na toto http://auto.sme.sk/c/5460940/peugeot-508-na-prvych-fotografiach.html ak to tu už bolo tak sa ospravedlňujem a pls delete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peugeot09 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Moc velký, navíc na druhé fotce zdá se, že chybí koncernové logo. Pětsetosmička mi silně připomíná pašíka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šalda Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Je to třeba tady: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Aj mne to trochu pripomina passat CC, neviem sa zbavit toho dojmu, celkovo sa mi to auto nepozdava, hlavne ten znak na kapote je hrozny podla mna, ale tak vec vkusu... v mojich ociach dali prec to co robilo pugy zaujimavymi:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BV406 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 kde je originalni lvi design ????!!!!! ..... ach jooo .. tak toto uz mezi ostatnimi auty lehce prehlidnes ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Mne sa to nahodou celkom paci ... Zadok velmi vydareny aj u sedana, aj u kombika, vpredu mozno trocha inak svetla, ale inak celkom podarene ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Je to pekné ale tuctové. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lubk0 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 A neni to nahodou tak, ze tuctove veci sa dobre predavaju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qcko Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 No prave, ale Peugeot sa dobre predaval aj napriek tomu ze nebol tuctovy, toto zavana VW vplyvom a je to dost otrepane, nehovoriac o tom ze VW design sa mi nepaci:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Původně zaslal: Lubk0 A neni to nahodou tak, ze tuctove veci sa dobre predavaju ? Počkaj keď uvidíš cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Hurá, konečně přestávají dávat světla na kapotu! Líbí se mě to víc jak všechny Peugeoty po cca 2002 ale je to fakt skládanka současných designů jiných výrobců. Neříkám, že je jednoduchý vytvořit něco originálního a pěknýho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Mne to zas pripomina citrona novu C5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Neřeším, nemám na to Každopádně to bude určitě mrňavý, zachvilku to bude obouchaný, opatlaný a špinavý a bude se to srát stejně jako 15let stará 406. Takže se asi budu opakovat, ale já přesednu až udělají nový model nového modelu 406 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elton Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Náhodou, nevypadá špatně. Jsem zvědavej jak bude vypadat naživo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 taky mě to připadá tuctový oproti 407mě, ta se přehlídnout nedá! navíc interiér je jak u VW, volant ze škodovky a ovládání PP je jak z audiny kam ten Peugeot spěje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Zadek jako Passat, cumak jako Croma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Pro mě osobně je to nezhezčí auto od Peugeotu od dob 307 před faceliftem. Všechno mezi tím se mi tuze nelíbí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotorhead Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 konecne to zase zacina vypadat k svetu... ty velky lvi tlamy jsou hrozny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Je pravda ze sa to podoba na kooopec veci ako to ovladanie PP je fakt ako z audi. Co ma trosku stve ze sedan sa bude vyrabat v Cine. hadam si to ustrazia a nebudu sa vyrabat cinske verzie a predavat za stvrtinovu cenu na ebay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJSytic Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Teď když koukám na ty fotky interiéru, tak mi to přijde, jako když vzali interiér nový laguny, passatu a flákli tam volant ze superba (octávky) Prostě je to všechno takový, jako že jsem to už někde viděl. Ale vzhledem k tomu, že 407 byla odlišná a neprodávala se tolik, jak si představovali, tak je to třeba krok správným směrem :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts