Haryk Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 AUKRO-uživatel odstaven http://im.aukro.cz/show_user.php?search=lardos+ Citovat
peugeot09 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ani náhodou. Tohle je nějakej polák. Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Téma by som nechal, je to dobrý bájkar:D Citovat
BV406 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 tak jsem to cele procetl ... no, proste mačo Citovat
godzila.01 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Sakra tady to přibejvá celkem svižně :aut Citovat
shark734 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 vidim ze ked si budem potrebovat o niekom nieco zistit ze to mozem hodit sem Citovat
jamad Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ten internet je opravdu mocná zbraň .. ale hlavně opravdu chudáci ty auta, ten bavorák kdyby byl udržovaný, tak by to bylo pěkné vozítko na víkend:) Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ten kluk v tom profilu nevypadá úplně blbě, jestli jednou dostane rozum, mohl by být celkem v pohodě. Ale teď to s ním tříská opravdu šíleně, už by bylo načase, aby ten rozum trochu dostal... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ja jsem jenom v rozpacich, jestli se mi libi bezostysne rozkryvani identity, ktere se v tomto vlakne rozjelo Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Na to si sám naběh, a je tu jen to, co na sebe kde sám uvedl, nic jiného. Pokud něco nechci, aby se na mě vědělo, nikde na netu to neuvádím, jak prosté... Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ale jo, vim, ze mas pravdu. Jen jsem asi \"stara skola\" a na nektere veci si ne a ne zvyknout - proto to nezatracuju, ale ani nejasam (tedy jsem v rozpacich). Citovat
Jenda 309 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Původně zaslal: bostich njn internet je mocná zbraň Nj když je někdo kretén a používá pořád stejnej nick tak opravdu je Vsadim se že má všude heslo máma Citovat
Benžík Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Rekl bych ze ho tady jeste \"podcenujeme\". Cetli jste jeho motto na profilu Lide.cz? Vypada to, jak kdyby naznacoval, ze pujde sedet na tri roky do lochu. Motto Čas plyne jako voda a někdo s ním. Někdo pozná,někdo nepozná. Ať už je vše jakkoliv,tak všichni se shodnem na tom,že čas utíká někdy mnohem rychleji,než se člověku zdá. Každopádně tyhle následující 3 roky snad utečou rychle a nikdo ani nic nepostřehne [upravil dne 6/7/10 Benžík] [upravil dne 7/7/10 Benžík] Citovat
Kajo Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Hehe, no vidim ze ste sa tu riadne do neho obuli myslim ze uz na peugeot-forum nepride ale jedno je iste! JE TO EXPERT!!!!!!!!!!!!! NA VSETKO!!!!!!!! Citovat
Edison Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Ještě tu chybí něco z facebooku... ;-) Citovat
Edison Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Aááááá... tady je: http://www.facebook.com/Lardos Citovat
NicolasB Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Edison nechci ti zkazit radost ale koukni na příspěvek od Radka Hurvajze..... na 2 stránce tohoto \"tématu\" Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 a vite co znamena \"lard\" francouzsky ? http://slovnik.seznam.cz/?q=lard〈=fr_cz Citovat
Edison Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 Původně zaslal: NicolasB Edison nechci ti zkazit radost ale koukni na příspěvek od Radka Hurvajze..... na 2 stránce tohoto \"tématu\" Nojo, no... btw... já mám stránkování po 100... ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.