Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ten internet je opravdu mocná zbraň :D.. ale hlavně opravdu chudáci ty auta, ten bavorák kdyby byl udržovaný, tak by to bylo pěkné vozítko na víkend:)

Odesláno

Ten kluk v tom profilu nevypadá úplně blbě, jestli jednou dostane rozum, mohl by být celkem v pohodě. Ale teď to s ním tříská opravdu šíleně, už by bylo načase, aby ten rozum trochu dostal...

Odesláno

Na to si sám naběh, a je tu jen to, co na sebe kde sám uvedl, nic jiného. Pokud něco nechci, aby se na mě vědělo, nikde na netu to neuvádím, jak prosté...

Odesláno

Ale jo, vim, ze mas pravdu. Jen jsem asi \"stara skola\" a na nektere veci si ne a ne zvyknout - proto to nezatracuju, ale ani nejasam (tedy jsem v rozpacich).

Odesláno
Původně zaslal: bostich

njn internet je mocná zbraň :D

Nj když je někdo kretén a používá pořád stejnej nick tak opravdu je :D Vsadim se že má všude heslo máma :D

Odesláno

Rekl bych ze ho tady jeste \"podcenujeme\". Cetli jste jeho motto na profilu Lide.cz? Vypada to, jak kdyby naznacoval, ze pujde sedet na tri roky do lochu.

Motto

Čas plyne jako voda a někdo s ním. Někdo pozná,někdo nepozná. Ať už je vše jakkoliv,tak všichni se shodnem na tom,že čas utíká někdy mnohem rychleji,než se člověku zdá. Každopádně tyhle následující 3 roky snad utečou rychle a nikdo ani nic nepostřehne

[upravil dne 6/7/10 Benžík]

[upravil dne 7/7/10 Benžík]

Odesláno

Hehe, no vidim ze ste sa tu riadne do neho obuli :) myslim ze uz na peugeot-forum nepride :)

ale jedno je iste!

JE TO EXPERT!!!!!!!!!!!!!

NA VSETKO!!!!!!!!

Odesláno
Původně zaslal: NicolasB

Edison nechci ti zkazit radost ale koukni na příspěvek od Radka Hurvajze..... na 2 stránce tohoto \"tématu\"

Nojo, no... btw... já mám stránkování po 100... ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...