Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Počkejte, až do tý 406 dá turbo. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=77072&page=1#pid998829

Už nekde piše že ho tam má, zkusim to najit, Aha tak to je Picek2. mam ale nějaký divný pocit

Původně zaslal: picek2 čau, mam stále doted peugeot 406 1.8 16V rok 1997 old model a mám najeto 641tis km +/- a jsem první majitel....za celou dobu jsem spojku neměnil a to jezdím jako prase. Spíš většinou hrabu a stále drží a neprokluzuje. Sám se divím,ale je to tak.....za tu dobu jsem u tohoto auta pouze měnil tlumiče,pružiny...rozvody a zadní nápravu nic víc. Drží a jede pořád jako drak. Mam tam totiž ještě turbo z avie a leštěné kanály+kované písty a laděný výfuk...no co,jee to dobře ale už to budu prodávat nebo šrot. uvidim

[upravil dne 4/7/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

Mám tendenciu s chalanom súhlasiť. Jazdím s Cliom už vyše roka a je to hrúza. Žere ja sviňa, 7 litrov, automat si radí kedy chce a už som menil dve žiarovky. 30 000 km za rok, dve výmeny oleja a filtrov, výmena chladiacej zmesi, no samé výdavky.

To stará dobrá 405ka mi robí radosť. Okrem pár drobných opráv ako riadiaca jednotka, vodná pumpa a predné ložiská žiadne výdaje. Síce ešte musím doladiť zadné brzdy lebo vôbec nefungujú ale to je maličkosť. Inak som spokojný. Autíčko pohodlné, klíma funguje, v zime to kúri, 750 watt muzika, no proste nemá chybu. Za posledný rok som s tým najazdil už cez 500 km a žiadna porucha. Dokonca i automat funguje ako má. Síce som s ním chvíľu jazdil na trojke ale to bol iba posunutý číselník. Aj spotreba sa mi celkom páči, do 12 litrov sa v meste zmestím.

:D Možno si teraz viacerý ťukáte na čelo a rozmýšľate čo som to tu popísal ale iba som chcel názorne ukázať že všetko je vec pohľadu. Som zakladujúcim členom Renaulfóra a môžem zodpovedne povedať že sa tam vyskytujú také isté otázky ako tu.

[upravil dne 4/7/10 pastorek]

Odesláno

Fascinují mě takovýto de*ílci,kteří píšou do témat podobné věci,jako kdyby jste dali do 1 třídy nafukovací pannu. Hubu by si mohli jen utrhnout :) ...taky všechny věci nejsou moje,různě dávám inzeráty kamarádum na internet... holdy když může být někdo chytřejší a přivydělat si,proč ne :roker ...docela jsem si dal s tím článkem práci a myslel jsem spíš,že to bude někdo brát jako příběh. Ale jak se koukám,tak tu jsou spíše jen bl*ečkové s malým IQ...tod vše,v tomto téma končím.

[upravil dne 4/7/10 lardos]

Odesláno

Bum, klika leti, dvere s sebou vzaly i futra a pan Lardos urazen mizi v dal.

Budiz Ti i Tvym povozum zeme lehka, mluvit o IQ v souvislosti s Tvym clankem a vsim, cos na sebe napraskal - to chce odvahu.

[upravil dne 4/7/2010 Medvěd]

Odesláno

\"Pozor na tohodle človíčka, lže nejen v inzerátech, ale i následně. Slibuje cokoliv, ale neplní, nebere telefon, jenom když zavoláte z novýho čísla, pak zase lže, slibuje a tak dále. Férový jednání je pro něj asi sprostý slovo... Schválně jsem to napsal sem, aby to viděl, i když pochybuju, že se zastydí\"

Koukám pán je suverén .... tak to se pak nelze divit, jaké \"střepy\" mu procházejí pod rukama

Odesláno
Původně zaslal: lardos

Fascinují mě takovýto debílci,kteří píšou do témat podobné věci,jako kdyby jste dali do 1 třídy nafukovací pannu. Hubu by si mohli jen utrhnout :) ...taky všechny věci nejsou moje,různě dávám inzeráty kamarádum na internet... holdy když může být někdo chytřejší a přivydělat si,proč ne :roker ...docela jsem si dal s tím článkem práci a myslel jsem spíš,že to bude někdo brát jako příběh. Ale jak se koukám,tak tu jsou spíše jen blbečkové s malým IQ...tod vše,v tomt otéma končím.

Za ty Debílky a Blbečky by jsi měl dostat BAN
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Ale znova jsem spadl smíchy ze židle nad tím, co tenhle typ inzeruje tady vedle, pobavte se taky - http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=76660

Hm, tak to mě tedy naopak smích přešel - stydím se, že tu tenhle \"inzerát\" vydržel tak dlouho. Zřejmě bude třeba do Pravidel dopsat něco v tom smyslu, že je možno nabízet jen to, co inzerent skutečně má. :roll

Takže až se pobavíte, smažu ten inzerát - pokud si jej tedy ten povedenec nesmaže sám, jako smazal úvodní příspěvek tohoto tématu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...