Benžík Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Počkejte, až do tý 406 dá turbo. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=77072&page=1#pid998829 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Má najeto poctivých 3814km , a to už GO motoru a investice 30tis:o:o:o:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: Benžík Počkejte, až do tý 406 dá turbo. http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=77072&page=1#pid998829 Už nekde piše že ho tam má, zkusim to najit, Aha tak to je Picek2. mam ale nějaký divný pocit Původně zaslal: picek2 čau, mam stále doted peugeot 406 1.8 16V rok 1997 old model a mám najeto 641tis km +/- a jsem první majitel....za celou dobu jsem spojku neměnil a to jezdím jako prase. Spíš většinou hrabu a stále drží a neprokluzuje. Sám se divím,ale je to tak.....za tu dobu jsem u tohoto auta pouze měnil tlumiče,pružiny...rozvody a zadní nápravu nic víc. Drží a jede pořád jako drak. Mam tam totiž ještě turbo z avie a leštěné kanály+kované písty a laděný výfuk...no co,jee to dobře ale už to budu prodávat nebo šrot. uvidim [upravil dne 4/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Mám tendenciu s chalanom súhlasiť. Jazdím s Cliom už vyše roka a je to hrúza. Žere ja sviňa, 7 litrov, automat si radí kedy chce a už som menil dve žiarovky. 30 000 km za rok, dve výmeny oleja a filtrov, výmena chladiacej zmesi, no samé výdavky. To stará dobrá 405ka mi robí radosť. Okrem pár drobných opráv ako riadiaca jednotka, vodná pumpa a predné ložiská žiadne výdaje. Síce ešte musím doladiť zadné brzdy lebo vôbec nefungujú ale to je maličkosť. Inak som spokojný. Autíčko pohodlné, klíma funguje, v zime to kúri, 750 watt muzika, no proste nemá chybu. Za posledný rok som s tým najazdil už cez 500 km a žiadna porucha. Dokonca i automat funguje ako má. Síce som s ním chvíľu jazdil na trojke ale to bol iba posunutý číselník. Aj spotreba sa mi celkom páči, do 12 litrov sa v meste zmestím. Možno si teraz viacerý ťukáte na čelo a rozmýšľate čo som to tu popísal ale iba som chcel názorne ukázať že všetko je vec pohľadu. Som zakladujúcim členom Renaulfóra a môžem zodpovedne povedať že sa tam vyskytujú také isté otázky ako tu. [upravil dne 4/7/10 pastorek] Citovat
lardos Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 Fascinují mě takovýto de*ílci,kteří píšou do témat podobné věci,jako kdyby jste dali do 1 třídy nafukovací pannu. Hubu by si mohli jen utrhnout ...taky všechny věci nejsou moje,různě dávám inzeráty kamarádum na internet... holdy když může být někdo chytřejší a přivydělat si,proč ne ...docela jsem si dal s tím článkem práci a myslel jsem spíš,že to bude někdo brát jako příběh. Ale jak se koukám,tak tu jsou spíše jen bl*ečkové s malým IQ...tod vše,v tomto téma končím. [upravil dne 4/7/10 lardos] Citovat
Haryk Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 :potlesk:potlesk:potlesk-končííííí [upravil dne 4/7/10 Haryk] Citovat
Haryk Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 měl jsem Lagunu a nedám na ni dopustit ,teď ji má dcera a jezdí bez velkých problémů Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Bum, klika leti, dvere s sebou vzaly i futra a pan Lardos urazen mizi v dal. Budiz Ti i Tvym povozum zeme lehka, mluvit o IQ v souvislosti s Tvym clankem a vsim, cos na sebe napraskal - to chce odvahu. [upravil dne 4/7/2010 Medvěd] Citovat
Kurt Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Haryk: nechci ti sahat do svědomí, ale neměl by ses kolegy lovce kanců spíš zastat? Citovat
oddie Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Nářez téma, spad jsem smiíchy ze židle, takový exot už tu dlouho nebyl. Ale znova jsem spadl smíchy ze židle nad tím, co tenhle typ inzeruje tady vedle, pobavte se taky - http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=76660 Citovat
Guest StibTo Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 \"Pozor na tohodle človíčka, lže nejen v inzerátech, ale i následně. Slibuje cokoliv, ale neplní, nebere telefon, jenom když zavoláte z novýho čísla, pak zase lže, slibuje a tak dále. Férový jednání je pro něj asi sprostý slovo... Schválně jsem to napsal sem, aby to viděl, i když pochybuju, že se zastydí\" Koukám pán je suverén .... tak to se pak nelze divit, jaké \"střepy\" mu procházejí pod rukama Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: lardos Fascinují mě takovýto debílci,kteří píšou do témat podobné věci,jako kdyby jste dali do 1 třídy nafukovací pannu. Hubu by si mohli jen utrhnout ...taky všechny věci nejsou moje,různě dávám inzeráty kamarádum na internet... holdy když může být někdo chytřejší a přivydělat si,proč ne ...docela jsem si dal s tím článkem práci a myslel jsem spíš,že to bude někdo brát jako příběh. Ale jak se koukám,tak tu jsou spíše jen blbečkové s malým IQ...tod vše,v tomt otéma končím. Za ty Debílky a Blbečky by jsi měl dostat BAN Citovat
Kurt Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Původně zaslal: oddie Ale znova jsem spadl smíchy ze židle nad tím, co tenhle typ inzeruje tady vedle, pobavte se taky - http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=76660 Hm, tak to mě tedy naopak smích přešel - stydím se, že tu tenhle \"inzerát\" vydržel tak dlouho. Zřejmě bude třeba do Pravidel dopsat něco v tom smyslu, že je možno nabízet jen to, co inzerent skutečně má. Takže až se pobavíte, smažu ten inzerát - pokud si jej tedy ten povedenec nesmaže sám, jako smazal úvodní příspěvek tohoto tématu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Když budeš v tom mazání tak to vem komplet - maš tam i phone:D Citovat
oddie Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Tak to už to asi sundej všechno, i celé tohle téma... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Jo a i z Lardosovým profilem. Nemate to někdo ještě otevřený v druhym okně, třeba by se ta story mohla vratit do prvního přispěvku a pak LOCK:D:D [upravil dne 4/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 /Pokud se nepovede vlakno zrekonstruovat jsem pro jeho definitivni odstraneni -tohle je nic nerikajici nesmysl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.