Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tak ho zase nekamenujte hned,

Radku, nic ve zlém, ale optimista je jak známo jen člověk s nedostatkem informací. :D

Podívej se na tu jeho sbírku a pochopíš, že problém opravdu není u Renaultu. http://lardos.rajce.idnes.cz/

Odesláno

Mám 23 a 16 let starý štřepy spolehlivější než lecjaký \"moderní\" vozidla. V klídečku si to drandím po moravě a jenom se kochám jak v těch vedrech na malým kopečku umírají 2 roky stary auta.

Pravda, že některý auta byly před 20 lety kvalitněji vyrobený, než ostatní.

[upravil dne 4/7/2010 Fusion]

Odesláno

No tak co si budeme namlouvat, ne každý je na tyhle mechanické autověci šikovný, tak ho fakt klucí hnedka nekamenujte, třeba za to nemůže. Taky si pamatuju, jak jsme s kámošem tenkrát na mém prvním autu měnili ložiska a nakonec jsme to dokurvili takovým způsobem, že jsem si musel sehnat jinou zadní nápravu. Chybama se holt člověk učí. :aut:super

Odesláno

Kurte díky, hned je ten den veselejší. Jednoho zadřel, druhej mu vyhořel, na třetím prasknul chladič a sejmul kance a poslední pekáč má spotřebu oleje. Tomu se říká nejsmolnější člověk na světě. :D:roll

Odesláno

Tohle téma by se určitě líbilo mým 2 kolegům z práce, jeden měl megana 2006 a odešli mu vstřiky, v servise tehdy nechal asi 60 000.- a druhej kolega má lagunu z 2001 a odešel mu automat, oprava ho vyšla na cca 30 000.-:(

Ale osobně zastávám názor že žádná automobilka nedělá naschvál šmejdy, myslím že je to hodně o štěstí, na jakej kus se kápne. Přece jen jsou auta poskládaný z mnoha dílů který se můžou po.rat:(

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

na třetím prasknul chladič a sejmul kance

No počkej, však píše, že se to dá vyklepat! :D

Odesláno

peugeot09: já už ani nevím, já jsem se v tom ztratil. Jedno ale vím jistě - jestli ještě někdy otevře tohle téma, bude moc rád. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Tenhle od něj je taky dobrej:D

http://forum.e30.cz/motorka-kymco-pulsar-125-2008rok-levne-t80859.html

Teď mě napadá, že on na těch renaultech taky odstranil omezovač a proto odrovnal 3 motory a ta R19 mu shořela..

No tak mě spíš napadá, že ta 406ka, co ho utrpěla, bude cenově někde poblíž téhle LED-mašiny (\"Bud prodám, nebo vyměním za peugeot 406!\"). :ticho

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...