Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Řídící jednotka klimatizace p 406 new model

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíím vás..Včera sem si byl doplnit plyn do klimy a oni ho doplnili ale rekli mi ze mi nedava ridici jednotka impuls aby sepla.tzn mam ji asi v haji tu moiji co?opravit asi nepujde co?nebo jestli nemate nekdo na prodej na hdi 66kw.Díky za odpoved,popřípade cenu a kde je to taky nevim a jak se potom koduje......:myslim:potlesk

Odesláno

a predtým ti klíma išla? ja som mal tento týžden taký problém že keď mi auto stálo dva dni na slnku tak mi tiež nezopla klíma tak som popozeral schémy pokýval káblikmi a nič...na druhý deň som prišiel do garáže keď už auto nebolo rozhorúčené a klíma mi zopla hneď....ja mám podozrenie na konektory na BSI lebo toto nie je prvý krát keď niečo v plyvom teploty nefunguje...napr. centrál fungoval iba keď bola zima a keď som auto vykúril tak nefungoval tak som musel poupravovať piny v konektore a centrál síce funguje ale nie na dialku...

Odesláno

No jednak nezapnout klimu přes zimu je dost nerozum. Aspoň 1-2x do měsíce to protočit udrží kompresor v chodu. O klimě toho bylo napsáno spousta, závady se různí, ale poslední na co bych sázel je ŘJ... nech to zkontrolovat někoho jiného.

Odesláno

Včera jsem plnil klimu na jednom starym škopku tlak v okruhu byl čerpadlo po zmáčknutí tlačítka normálně seplo ale v autě pořád vedro po konzultaci s \"odborníkem\" jsem usoudil(kolísání tlaku v okruhu) že je špatnej \"filtrdehydrator\" pomohlo silné poklepaní kladivem na onen filtrt a hle klima jede jak blázen (u novějšího auta bych nedoporučoval hrozí poškození kompresoru ale jako rychlooprava dobrý:D:D:D:D

• O 3 roky později...
Odesláno
Včera jsem plnil klimu na jednom starym škopku tlak v okruhu byl čerpadlo po zmáčknutí tlačítka normálně seplo ale v autě pořád vedro po konzultaci s \"odborníkem\" jsem usoudil(kolísání tlaku v okruhu) že je špatnej \"filtrdehydrator\" pomohlo silné poklepaní kladivem na onen filtrt a hle klima jede jak blázen (u novějšího auta bych nedoporučoval hrozí poškození kompresoru ale jako rychlooprava dobrý:D:D:D:D

kde se nachazi ten filtr?

hledam proč mi klima jde jen při přejezdu dírou .

[upravil dne 5/8/13 16:06 od antik]

Guest servisman
Odesláno

když si to zadáš do gogle a napíšeš za tím číslici 406 tak najdeš obrázek jak to vypadá. U tvýho auta je to před baterii :papa

Odesláno

Kde je ta pikačovina nevím,ale podělím se s tebou o svůj poznatek.Klima začala fungovat jen po přejezdu nějaké díry a pod. Nakonec jsem zjistil,že nějak hapruje ventilátor na sahaře. Zapl jsem klimu,relé cvaklo,spojka kompresoru se chytla a sahara byla hluchá a němá. Tak jsem sundal masku,pročistil všechny kontakty + odpory a pořád nic.Nakonec jsem nasraně jebl po ventilátoru a ten se roztočil:D. Ale ty máš asi dvě vrtule,jestli sem to dobře pochopil.Tak jedině zkusit jestli se točí obě dvě při zaplé klimě :myslim

Odesláno
když si to zadáš do gogle a napíšeš za tím číslici 406 tak najdeš obrázek jak to vypadá. U tvýho auta je to před baterii :papa

našel jsem prd. a prd taky vim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...