D.Benny Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Zdravíím vás..Včera sem si byl doplnit plyn do klimy a oni ho doplnili ale rekli mi ze mi nedava ridici jednotka impuls aby sepla.tzn mam ji asi v haji tu moiji co?opravit asi nepujde co?nebo jestli nemate nekdo na prodej na hdi 66kw.Díky za odpoved,popřípade cenu a kde je to taky nevim a jak se potom koduje......:potlesk Citovat
Ferry Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 hod VIN kod, mam RJ klimy z 99 tak porovnam, jestli by fungovala i u tebe Citovat
vildapl Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Než budeš měnit řídicí jednotku tak by bylo dobré zjistit jestli jestli fungujou čidla na kterých závisí sepnutí klimy - např. snímač tlaku. Citovat
vildapl Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 V jednotce odchází relé které spíná kompresor. Rozebrat půjde ale nevím jestli ji pak ještě někdo složí Citovat
pp205 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Na 99% je to v BSI rele KO nejde vymenit bud nejaky fanda kterej to bsi rozrejpe ci jine Citovat
D.Benny Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 takže mam vymenit BSI a pujde to jo...Fakt nevim co mam delat.Na tohle sem uplne k.o. Citovat
D.Benny Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 navic kdyby to byla ridici jednotka klimy tak nevim ani kde je..V servizu rikaly ze je to ta ridici jednotka klimy.... Citovat
stanlyman Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 a predtým ti klíma išla? ja som mal tento týžden taký problém že keď mi auto stálo dva dni na slnku tak mi tiež nezopla klíma tak som popozeral schémy pokýval káblikmi a nič...na druhý deň som prišiel do garáže keď už auto nebolo rozhorúčené a klíma mi zopla hneď....ja mám podozrenie na konektory na BSI lebo toto nie je prvý krát keď niečo v plyvom teploty nefunguje...napr. centrál fungoval iba keď bola zima a keď som auto vykúril tak nefungoval tak som musel poupravovať piny v konektore a centrál síce funguje ale nie na dialku... Citovat
D.Benny Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 aha.no sla mi naposled nevim kdy pres zimu sem ji nezapnul a navic mi asi nekde uchazi.ptz plnim kazdy rok...coz je spatny.. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 No jednak nezapnout klimu přes zimu je dost nerozum. Aspoň 1-2x do měsíce to protočit udrží kompresor v chodu. O klimě toho bylo napsáno spousta, závady se různí, ale poslední na co bych sázel je ŘJ... nech to zkontrolovat někoho jiného. Citovat
bajza206 SW Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Včera jsem plnil klimu na jednom starym škopku tlak v okruhu byl čerpadlo po zmáčknutí tlačítka normálně seplo ale v autě pořád vedro po konzultaci s \"odborníkem\" jsem usoudil(kolísání tlaku v okruhu) že je špatnej \"filtrdehydrator\" pomohlo silné poklepaní kladivem na onen filtrt a hle klima jede jak blázen (u novějšího auta bych nedoporučoval hrozí poškození kompresoru ale jako rychlooprava dobrý:D:D:D Citovat
antik Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Včera jsem plnil klimu na jednom starym škopku tlak v okruhu byl čerpadlo po zmáčknutí tlačítka normálně seplo ale v autě pořád vedro po konzultaci s \"odborníkem\" jsem usoudil(kolísání tlaku v okruhu) že je špatnej \"filtrdehydrator\" pomohlo silné poklepaní kladivem na onen filtrt a hle klima jede jak blázen (u novějšího auta bych nedoporučoval hrozí poškození kompresoru ale jako rychlooprava dobrý:D:D:D kde se nachazi ten filtr? hledam proč mi klima jde jen při přejezdu dírou . [upravil dne 5/8/13 16:06 od antik] Citovat
Guest servisman Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 když si to zadáš do gogle a napíšeš za tím číslici 406 tak najdeš obrázek jak to vypadá. U tvýho auta je to před baterii Citovat
Dano406 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Kde je ta pikačovina nevím,ale podělím se s tebou o svůj poznatek.Klima začala fungovat jen po přejezdu nějaké díry a pod. Nakonec jsem zjistil,že nějak hapruje ventilátor na sahaře. Zapl jsem klimu,relé cvaklo,spojka kompresoru se chytla a sahara byla hluchá a němá. Tak jsem sundal masku,pročistil všechny kontakty + odpory a pořád nic.Nakonec jsem nasraně jebl po ventilátoru a ten se roztočil:D. Ale ty máš asi dvě vrtule,jestli sem to dobře pochopil.Tak jedině zkusit jestli se točí obě dvě při zaplé klimě Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 BSI z 406 2.0 HDI 66kw new model mám 2 ks jeden rok 2003 a druhá 2004:papa Citovat
Dano406 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Vysoušeč klimy nevíš kde je?? Jestli je to na mě,tak vím,že tam někde je,ale nevím kde Citovat
antik Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 když si to zadáš do gogle a napíšeš za tím číslici 406 tak najdeš obrázek jak to vypadá. U tvýho auta je to před baterii našel jsem prd. a prd taky vim. Citovat
koblih69 Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 No vzhledem k tomu, že před baterkou nic jinýho není tak to opravdu nevím kam koukáš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.