Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtel sem si vytvorit vlastni web vzhledem k tomu ze uz je dneska skoro vse pripravene tak i bez znalosti programovani v HTML atd sem si udelal vlasni web nebo spie zatim torzo..

To nebyl zadnej problem ..

Tet to co potrebuju vysvetlit: udelal sem si stranku na webnode.cz neni to reklama davam to sem jen abyste vedely kde to delam aby to bylo co nejpresnenejsi.. a vse v poho stranky funguji jen me stve vzhled stranky(tempate)..

naistaloval sem si Artissteer 2 a udelal sem si sablonu a tet prisel ten problem..po vyrobeni sablony sem neprisel na to jak ji nahrat na webnote.cz porad mi to pise ze neni adresa spravna nebo tak neco..muzete mi nekdo poradit jak muzu uploadovat sablonu z Artissteeru na web?

popripade bych i zmenil web hosting nezalezi mi kde to bude jen aby to vypadalo podle mich predstav..

dekuji za kazdou radu..

[upravil dne 2/7/10 tommas11]

Odesláno

Nepoznám ten Artneviemco, ale šablóna je pomôcka pre teba aby si mal rovnaký základ pre výrobu stránok, čiže šablónu nikam neuploaduješ, ale uploaduješ až html stránky vyrobené pomocou tej šablóny. Čo sa týka tej nesprávnej adresy, niekde v webnode.cz by malo byť uvedené ako uploadovať stránky, či cez ftp alebo html alebo nejako ináč a čo zadať ako adresu servera, tvoje login meno/heslo a podadresár na web serveri do ktorého tvoje stránky uploadovať, nemusí to byť práve koreňový adresár.

[upravil dne 2.7.2010 AnotherOne]

Odesláno

na webnode.cz (pokial viem, mozno sa mylim) sa nedaju vkladat vlastne stranky vytvorene \"inde\" ako tam u nich na serveri pomocou ich programu.

Teda stranku si tam mozes vytvorit jedine u nich a publikovat iba to co si vytvoril v ich systeme.

Myslim ze keby si chcel cez nich prezentovat vlastne stranky musis uz platit :papa

Odesláno

mno takze sem zjistil ze to bude nejspis tim ze artissteer 2 nepodporuje asi kodovani co vyzaduje webnote.cz jelikoz mi to pise ze je potreba soubor Confic.xml coz moje sablony nemaji...

ale taky me napadlo ze to co sem vytvoriv v artssteru neni kompletni a potrebuje to dodelat ..

nevite jakej program by mohl podporovat tyhle formaty?

(v techto formatech muzu vytvorit ty sablony.)

[upravil dne 2/7/10 tommas11]

Odesláno

to nejsou formáty, to jsou aplikace(programy) na prezentaci webu. tzn. ty na webnode(pokud to jde) nainstalujes třeba Joomlu a pak do toho z artssteru nahrajes ten tvuj template.

jinak to bohužel asi nepujde.

Odesláno

dik jirko popstrcil si me spravnym smerem..

Zjistil sem ze nejsprve si musim stahnout treba joomlu,wordpress a az potom do toho vlozit ten templete a to cele nakonec uploadovat na stranku..aspon tak sem to podle ruznych navodu pochopil...

A tet nastava otazka jaky je vhodny hosting? nejlepe asi placeny jelikoz ty free budou stat asi za prd..

nemate nekdo skusenosti s vyberem hostingu?

Odesláno

Koukal sem na oba hostingy a maji hosting cca do tisice korun na rok s mySQL coz se mi zda dobra cena ...

ale piste jeste dalsi hostingy s kteryma mate dobry skusenost..domenu atd budu resit az v pondeli tak at je z ceho vybirat :D

Edit:Uganda je jen takovej vtipek..sem v ČR :D

[upravil dne 3/7/10 tommas11]

Odesláno

Od Forpsi jsem utekl asi tak po týdnu. Měli tam omezený počet SQL dotazů a mě jejich limit nestačil :( Ale je to už tak 6 let. Teď jsem u hostingzdarma, ale dostupnost serveru mám 99,762 % - to se mi zdá být hodně málo :(

[upravil dne 3.7.2010 Peta]

Odesláno

Ty Stationy mohu taky doporučit (jen jsem je tu nechtěl vytahovat, první).

Na domácí žvýk....ehm, na osobní weby naprosto v pohodě, s firemním bych šel asi k tomu psovi (Forpsi).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...