Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Znak leva - anketa  

1. 1. Znak leva - anketa

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, zahlasujte príp. dajte mi vedieť svoj názor kde sa vám páči umiestnenie znaku leva.

Viem že niektoré nápady sú uletené, ale tak dal som všetky ktoré ma napadli v tej chvíli, každý má iný vkus :)

A poradte čím by sa to dalo prilepiť, lebo originál sú na tom len dva kúsky obojstranne lepiacej pásky a bojím sa že ak by som ich dal napr. na dvere tak odpadnú pri prvom zabuchnutí

Ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, ale myslím že by mali stačiť pre zhodnotenie :super

Vďaka za odpovede :papa

Odesláno

Hlasoval jsem pro pětku, podle mě vkusné a zároveň nenápadné. Co se týče interiéru, to by chtělo podle mě vlastní anketu.

Máš strach, že nálepka spadne po zabouchnutí dveří? Mám sice jinou a na zadním nárazníku a když jsem myl auto, tak jsem přesto normálně přejel houbou a naprosto nic se nestalo, drží jako bejk. Taky při lepení fouknul vítr a plác ho na auto, už to nešlo změnit, naštěstí to mám jakžtakž rovně ;)

Odesláno

Tie posledné mi zabudlo uložiť čísla, ale je to v nasledovnom poradí tak ako tie hore 9,10,11,12 :)

Vonku sa akurát bojím ešte toho, že keď to tam aj dobre prilepím tak mi to nejaký \"dobrák\" utrhne a ostane mi akurát po... lak :nevim

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Nálepku bych tam nedával, stejně si jí nikdo nevšímá. :roll:(

no môže byť :)

ale inak to je z tenkého plechu. uvažujem to len na boky, v podstate vpredu a vzadu je toho \"chrómu\" dosť a toto je ešte také celkom decentné :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Za mě asi 2 a 7 ... ale moc bych jich tam nedával, aby sis neudělal \"globus tuňáka\" z takový elegantní káry ... ;)

no mám len dve - po jednej na každú stranu :)

Viac tam toho ani neplánujem, tiež nemám rád veľa \"chrómu\" a ten čo je tam od výroby bohate stačí, ale toto sa mi celkom páčilo keď som to videl a nepôsobí to nejak výstredne. :super

Odesláno

panove, jenze on nema obycejnou nalepku, ktera se prizpusobi krivkam povrchu. tohle je znak vyrezany z plechu a pro uchyceni jsou na nem kousky oboustranne lepici pasky. mam ho doma taky a zvenku bych ho na auto urcite nedaval, protoze mu ho na 99% nekdo corne nebo sam upadne.

jestli to chces dat zvenku, tak urcite potrebujes rovnou plochu, kterou myslim nabizi vicko nadrze. mozna ho mas z tenciho plechu nez ja, ten muj sedne jen na rovnou plochu. a kazdopadne bych oboustrannou paskou podlepil uplne vsechny casti znaku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...