Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cvakajú stále relátka niekde pod skrinkou spolujazdca. Ako sa k nim dostať? Jedná sa o 406-ku benzín 1,8

Recommended Posts

Odesláno

Pod skrinkou na pravej strane palubovky mi stále precvakávajú relátka. Ako sa knim dostať? Jedná sa o406-ku benzín 1,8.

Prestala tiež fungovať klíma, môže to súvisieť? Díky.

Odesláno

No a neklape ti spíš klapka vnějšího vzduchu ( koukni pod vzduchový filtr jestli se ti hýbe při přepnutí vnitřní / vnější okruh ) a nebo směšovací klapka na bloku klimatizace?

Odesláno

mě to taky dělá, mám BSI, ale je měněná a předtim to dělalo taky. Jediný co jsem spozoroval, tak to dělalo při vedrech a nešla mi sahara, tak jestli to neni tim

Odesláno

mě to pod kastlikem taky nějak chroupe při zapnutym klíčku dělá to taková tam kruhovitá větší plastová věc asi to má něco společnýho s klimou když odpojim ten svazek co k tomu vede tak to přestane.De to nak odstranit tyhle pazvuky?

Guest servisman
Odesláno

je to motorek co ovládá klapku bud venvovní či vnitřní okruh,častá zavada ulomená kolečka a pak to nevypíná,jedině tam dodat malé koncáky a je klid.

Odesláno

jde, bud nechat odpojeny konektor nebo koupit novej redukcni moturek klapky prepinani vnitrni/vnejsi okruh (cena lidova cca 3500Kc, na vrakacich nedostatkove zbozi nebo vetsinou take s ohoblovanyma koleckama uvnitr, takze k nepouziti)

pokud se clovek rozhodne investovat do noveho, je nejlepsi hned po koupi dodat koncove spinace do krajnich poloh a tim zabranit opetovnemu zniceni vnitrniho ozubeni po nejake dobe, elektronika uvnitr, ktera ma obstarat zastaveni moturku v koncovych polohach klapky totiz po nejake dobe vzdy selze a pak zoubky jenom litaji, ta ozubena kolecka se pak nedaji sehnat

[upravil dne 1/7/10 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

motorek je podobný ale jiný konektor je na renaul sceniku nyní jej mám jen jsem přehodil vnitřní kolečka ale musím dodělat ta malé koncáky a budu pak spokojen taky

Odesláno

Tak že jestli to zprávně chápu je to jen na přepínání vnějšího a vnitřního okruhu .Pač mě celkem zarazil ten konektor kterej je celkem velkej je tam dost drátů ale je fakt že vše po odpojení fungovalo.Tedy respektive když to odpojim tak mi akorát nepujde vnitřní oběh vzduchu tot vše ?Pač tato funkce mi je stejně na nic.

Odesláno

Ja mam tiez problem s klapkou ale neviem ci je chyba v koleckach. Klapka nefunguje a mozem s nou rukou hybat bez odporu a sama spadne do medzi polohy ako keby tam bola len tak zavesena. Ked zapnem vnutorny obeh tak pocujem motorcek,nic necvaka:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...