Přejít na obsah

Mino85

Uživatel
  • Počet příspěvků

    87
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Trnava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mino85's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Mino85

    Lambda

    Ďakujem..myslel som ze to bude 1628..
  2. VZdravím.. Neviete ake ma originál označenie lambda pred katalyzátorom. Vyhadzuje mi to chyby a podla ELM sa jedná o lambdu..už som ju menil asi 3x..a po cca 2r odíde znovu. Už sa mi nedá dostať do servise boxu, tak potrebujem originál číslo a dĺžku kabla lebo v katalógoch ND je ich veľa..Motor ewj4 1.8 16V 85Kw..vin: VF38B6FZF81468030. Ďakujem.
  3. Zdravím. Potreboval som vymeniť obe predné svetlá..Z vrakoviska som zohnal jedno ľavé Bosh a pravé Depo. Problém je ze stretávacia žiarovka na pravom od Depa svieti na mieste diaľkových teda bližšie k maske a diaľkové k blatniku a BOSH opačne..Je to preto ze svetlo je od Depo alebo celkovo chyba svetla alebo model pre iné trhy..
  4. Klady sú vraj v poriadku. Dal som druhý remeň. Ma tam ísť 1725PK. V servise hovorile že ho tam dali ale na doraz,že nemá žiadnu vôľu preto preskakuje zuby a rýchlo sa opotrebi. O 1cm by mal byť dlhší ale predpísaný je 1725mm.
  5. Staci vymeniť len napinaciu kladku alebo aj komplet napinak s telesom?
  6. Dobrý deň, Všimol som si, žeremeň na alternatore na vrchnej remenici je posunutý o dve drážky. Menil som ho už dva krát za rok. Prvý krát sa roztrapkal, myslel som že to bol šmejd a bol posunutý o jednu drazku. Ďalší mi menili v inom servise. Po výmene bol v poriadku. Teraz píska a je znovu posunutý o dve drážky. Čo to môže spôsobovať? Remeň,kladka? Ďakujem
  7. Silenblok vymenený a namontovaný správne .auto je neporovnateľne tichšie,skoro žiadne vibrácie. Človek by neveril ako taká vec za o 90st.otoceny silenblok môže tolko zmeniť.
  8. Mino85

    Lambda sonda - napätie

    Hodnotu pod 0.1V ukazuje stále..sem tam pri vyradení na neutral ukáže nad 0.1V ale nie na dlho. Tých 0.450 je po odpojení lambdy a bez nej ide auto lepšie s nižšou spotrebou.
  9. Mino85

    Lambda sonda - napätie

    Po odpojeni lambdy č.1 pred katalyzatorom sa spotreba znižila...takže mohla odisť lambda? Menil som ju pred rokom.
  10. Pritom to robil mechanik čo robil v Peugeote
  11. Dobrý deň , Zo dňa na deň sa mi zvýšila spotreba o cca 4l,auto za studena trhá...Cez ELM diagnostiku som meral napätie na lambdach. Pri 2000rpm - lambda 1 0.035V lambda 0,845cca Príkladam foto z ELM. Posledná foto ukazuje pri odpojenej regulacnej lambde..Je lambda zlá? To napatie sa mi zdá byť veľmi nízke. Ďakujem.
  12. Veď to som myslel. Že je to dal opačne.. preto mi celý motor vibruje.
  13. Otváram túto tému, keďže som dal menit spodný silentblok a od vtedy je auto hlučnejšie a cítiť vibrácie. Takto mi servisak dal ten silentblok.a ešte hovoril že niekto ho predtým menil a dal opačne..to aby som pri nich stal s otvorenou príručkou a hovoril čo maju robiť..
  14. Nájdi si servboxe konkrétny oem kod regulátora podľa VIN.
  15. 406tky sú veľmi náchylné na kvalitu elektrickej sústavy. Mne raz nechcelo štartovať kvôli akože chybnemu imobilzerua stačilo vymeniť batériu za novú.
×
×
  • Vytvořit...