Přejít na obsah

galejda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Profilové informace

  • Město
    Praha 5
  • Stát
    Česká republika

galejda's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. No to seš na tom podobně jako já rampu tu jednu mám mě to taky za studena skoro nejelo a nechtělo to chytat vyměnil sem skoro vše elektrický a problém přetvával.Ale jak sem potřeboval jezdit a tudíš jsem i něco najel tak se to nak samo dalo do pořádku což je evidentně vlastnost francouzů.
  2. galejda

    106 - při brždění se třese

    A třmeny se ti vrací po povolení ručky pač pokud se nevrací tak to pořád přibržduje a hřeje se kotouč a následně se i zkřiví.U starších třmenů se to většinou špatně vrací nebo je přirezlej lanovod.
  3. galejda

    106 - při brždění se třese

    Nemáš třeba nějakej bordel na náboji pod kotoučem někdy tam bejvali nerovnosti jinak pokud sou kotouče nový tak mě nic moc nenapadá jen destičky pokud nebyli měněný.
  4. Díky za radu ten snímač klikovky sem právě nejspíš neměnil nejspíš je to to čidlo na bloku pod sánim zkusim a uvidim.
  5. Tak že znovu prosím o jakou koliv duchaplnou radu.Z autem jezdim cca 3tejdny po městě všechno ok do tý doby než sem vjel na dálnici po 50km se rozsvítila kontrolka řj motoru a auto opět přestalo tahnout a začlo střílet do sání.Tak jsem to otočil a dojel domu jakš takš z vůbec netáhnoucim autem.Po týdnu dovolené z pučenou károu je vše opet v pořádku (krom stálých horších startů). Rozvody se tu řešily mechanik na něk koukal když se dělali siletbloky na motoru a jsou ok.Tak se chci zeptat znovu jestli někdo jen náznakem netuší co by mohlo tenhle problém způsobovat pač je to jen někdy a zničeho nic.Na bloku pod sánim sem si všiml nějakého čidla který sem ještě neměnil to samý na sacích parohách tam je taky nějaká ptákárna kterou sem ještě neměnil co to je za čidla ?? může to bejt ono ? Kde začít hledat
  6. Tak dnes sem byl za mechanikem u domanskýho .Napojil diagnostiku a ta nic nebyla schopná načíst tak že verdikt zní někde bude asi zlomenej nějakej kablík super.Tak že už vim že peugeta si už nikdy nekoupim. Má někdo nějakej nápad kde se na 406 v benzinu ty kabliky od jednotky lámou nějaký místo v ohybu či tak? [upravil dne 21/7/10 galejda]
  7. Co máš namysli tim časovačem.Respektive kde to najdu jestli to je teda i na 1.8 měl sem za to že jiskru řídí jednotka na základě údajů s čidel.
  8. No je vás tu dost se stejnym názorem a pokud to máte ze zkušenosti tak je to i pravděpobný, jak už sem psal nechám to skontrolovat a případně udělat znova během pondělka pak uvidim.
  9. No právě mě to dělá hlavně za studena nechce jít za plynem když se trochu ohřeje tak je to ok ,ale ted se mi dvakrát stalo že se to posralo za jízdy motor se nedá téměř vytočit steží se s tim rozjedu napnej plyn to jen přidušeně bublá.
  10. Ja netvrdim že to nemůžou bejt ty rozvody šak sem tu psal že v pondělí to de na výměnu siletbloků motoru tak se na to rovnou podívaj.Ale co prostě nechápu je to že to normálně jezdí když se to trochu ohřeje je to ok.Pak se to zase zničeho nic posere.Je mi zase trochu divný že by si ten řemen odskočil o zub a pak se zase vrátil .Když by byl rozkočenej rozvod tak by se to projevilo minimálně v určitejch otáčkách ale bylo by to znatelný nejspíš pořád, asi ne jen někdy zničeho nic.Jen tak mimo mísu ve fordu sem dělal 2roky mechanika viděl sem tam toho taky hodně tak že představu mám!U tohodle auta mi nezbývá nic jinýho než hledat.Mechanika už nedělám tak to svěřim servisu pač už mi s toho auta akorát tečou nervy a nemám na to čas to řešit potřebuju jezdit.Nejhorší je že ta chyba se projeví jen někdy.
  11. Tak sem se na to koukal dneska ,auto nastartuje ale motor se chvíli hádá a nechce reagovat na přidání plynu.Kontrolka řízení motoru už nesvítí.Po ohřátí na 70C se to zlepší.Zkusil sem odpojit lamdu těd se to zdá lepší de to za plnynem ale stejně to chce počkat nejspíš než to vychladne pač se to prostě chová divně tak že teško říct nechci aby mě to někde nechalo.V pondělí se snad dostanu na diagnostiku jestli to bude něco platný. [upravil dne 17/7/10 galejda]
  12. No tu zapalovací rampu sem měnil pokusim se ještě kouknout na ty kable od rampy, zlatej obyčejnej rozdělovač a kabely.Sem si měl připlatit a koupit rovnou bawce ted toho fakt lituju.
  13. Na parkovišti v tomdle vedru sem ten dekl z rozvodů nesundal celej na to nastavení se mi koukne mechanik až bude dělat siletbloky na motoru.Jinak po tý výměně potáku klapky sem s tim dojel na chatu a domu celou cestu vše v pohodě až když sem byl kousek od baráku tak se to opět vysralo.Uplně stejný nechce do otáček střílí do sání a už se rozsvítila i kontrolka řízení motoru.Tak že mám za to že to asi bude elektronikou na motoru a řešit přeskočenej rozvodák je trochu unáhlený.Kdyby byl přeskočenej tak motor de špatně pořád a ne jen někdy ne ! Tak opět podávám dotaz ...Jaký čidlo má významnej vliv na řízení zápalu ? neni to to co je na převodovce to sem ještě neměnil jako jediný.
  14. Tak dneska sem koukal znova na rozvody a nezdá se že by byl volnej řemen zkoušel sem to i tůrovat a nepropínal se.Pak sem vyměnil potenciometr škrtící klapky a ted to fachá v celku dobře de to docela i do otáček ale stejně to netáne tak jak bych si představoval. [upravil dne 15/7/10 galejda]
  15. Ok dam se do toho zejtra dneska bych tu kraksnu rozkopal.
×
×
  • Vytvořit...