Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jako herce jsem ho k mým oblíbencům neřadil, chápu ale, že je to věc osobního názoru a někomu se jeho výkony mohly líbit. Každopádně je škoda každého člověka, který odejde tak mlád - byť on na tom rychlejším odchodu docela dost zapracoval svým alkoholickým obdobím - myslím, že tu mohl žít mnohem déle.

[upravil dne 21/6/2010 Medvěd]

Odesláno

Ty jo poslední dobou nám nějak \"odpadávaj\" všechny známý osobnosti :bojim

Zrovna včera jsem koukal na knoflíkáře, tam byl ještě v pohodě.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jako herce jsem ho k mým oblíbencům neřadil, chápu ale, že je to věc osobního názoru a někomu se jeho výkony mohly líbit. Každopádně je škoda každého člověka, který odejde tak mlád - byť on na tom rychlejším odchodu docela dost zapracoval svým alkoholickým obdobím - myslím, že tu mohl žít mnohem déle.

[upravil dne 21/6/2010 Medvěd]

Viděl jsem ho na divadle (Rokoko) a hrál velice přesvědčivě, věřil jsem mu, do role dal sebe....

Ohledně chlastání, kdybych věděl, že už mi zbývá jen chvilička, která nejde prodloužit, taky bych to roztočil (píše se o rakovině žaludku a posléze i slinivky, to je bohužel na 95% konečná)

no nic, jen je mi líto, že už není :(

Odesláno

Taky jsem ho měl rád a o jeho nemoci jsem nevěděl :myslim

Taky se mi líbil v Arabele a i v jiných pohádkách.A k tomu chlastu-jak píše punkac,tak bych se taky snažil užít si života,jen bych to asi udělal jinak.:myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...