MilanF1 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Gratulace, já to mám bohužel ještě daleko ... navíc jsem se dneska dozvěděl, že mi další předmět nevyšel , proč jsem si sakra vybral tak těžkou školu Citovat
lubikpo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Gratulujem pan kolega, ja mam zajtra promocie A potom si budem spievat uz len ,,promovaní inžiníri\" Citovat
Burisek Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 hergot tady to je samej ING aby jsme sem pak mi neštudovaný vůbec mohli :roker:D Citovat
Y2K Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: Lubk0 budes mat inziniersku chatku A ja preco taku nemam haa? BTW: Samozrejme gratulujem, vitaj medzi nami inziniermi [upravil dne 17.6.2010 Y2K] Citovat
Qcko Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 Diky za privitanie do klubu Kazdopadne kazdy vie kto si tym presiel ze to nie je prdel, ale zas ten pocit stoji za to, v druhaku som tiez myslel ze s tym slahnem, ale tak vydrzal som a podarilo sa:super Citovat
oddie Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Když si to tak promítnu, mám právě 10 let od promoce... Přesná mechanika a optika. Ale jak v tom oboru nedělám, už z toho umím prdlajz. Citovat
Qcko Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 oddie: podobny osud ocakavam aj ja, pretoze vo svojom okoli nepoznam hadam nikoho, kto sa zivi tym, co \"studoval\":ticho Citovat
Aluška Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Taky velká gratulace i ode mě Já mám přesně 10let a 18dní od složení maturitní zkoušky , na výšce jsem byla 2x, bohužel ani jednou to nevyšlo, nechala jsem toho rok před koncem a asi si to budu vyčítat do konce života . Citovat
bombarderik Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 gratulujem :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
winco Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 ja sa taky pripojujem ku gratulaci a ja mám o maturitnej skušky necelý mesiac a dufam že na vyške vydržím a o 3 roky bude zo mňa buď Bc.autolektrikar alebo Bc v oboru automatizace vyroby prijali ma na oby dva obory a čul neviem kam mám isť Citovat
Y2K Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Qcko vo svojom okoli nepoznam hadam nikoho, kto sa zivi tym, co \"studoval\":ticho ale poznas Citovat
obaf Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Qcko: Takze ty nikoho nepoznas? No dobre, sak pockaj, ked prides na zraz:bacha:D [upravil dne 18/6/10 obaf] Citovat
Burisek Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Aluška Taky velká gratulace i ode mě Já mám přesně 10let a 18dní od složení maturitní zkoušky , na výšce jsem byla 2x, bohužel ani jednou to nevyšlo, nechala jsem toho rok před koncem a asi si to budu vyčítat do konce života . Ale Aluško,nikdy není pozdě začít a zkusit to znova..... ,já sice ani tu maturitu nemám,ale doufám že k tomu dojde,dálkově ale dojde,věřím že to dotáhnu tak kam potřebuju..... ,ale bude to holt trvat déle,když jsem byl ještě u Bosche,tak mě zařízl sm.mistr,a pak holt byl konec.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 ja sel na vejsku dalkove hned po stredni, udelal bakuly a vykaslal se na to. Ted toho lituju a pravdepodobne nastoupim do policejni akademi....... prosim nesmejte se a vtipky si nechte jinam Citovat
peugeot09 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ale ne, když říkáš beze srandy, tak beze srandy. Qckovi gratulace a zároveň i tak trochu upřímnou soustrast. Jsou společnosti které se titulovaným lidem vyhýbají jako čert kříži a zároveň jsem se už i setkal s opačným extrémem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.