Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Gratulace, já to mám bohužel ještě daleko ... navíc jsem se dneska dozvěděl, že mi další předmět nevyšel :grr, proč jsem si sakra vybral tak těžkou školu :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

budes mat inziniersku chatku :D

A ja preco taku nemam haa? :myslim

BTW: Samozrejme gratulujem, vitaj medzi nami inziniermi :D

[upravil dne 17.6.2010 Y2K]

Odesláno

Diky za privitanie do klubu :D

Kazdopadne kazdy vie kto si tym presiel ze to nie je prdel, ale zas ten pocit stoji za to, v druhaku som tiez myslel ze s tym slahnem, ale tak vydrzal som a podarilo sa:super

Odesláno

Taky velká gratulace i ode mě :potlesk

:xvul Já mám přesně 10let a 18dní od složení maturitní zkoušky :D, na výšce jsem byla 2x, bohužel ani jednou to nevyšlo, nechala jsem toho rok před koncem a asi si to budu vyčítat do konce života :( .

Odesláno

ja sa taky pripojujem ku gratulaci :D

a ja mám o maturitnej skušky necelý mesiac :D a dufam že na vyške vydržím a o 3 roky bude zo mňa buď Bc.autolektrikar alebo Bc v oboru automatizace vyroby :D prijali ma na oby dva obory a čul neviem kam mám isť :D

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Taky velká gratulace i ode mě :potlesk

:xvul Já mám přesně 10let a 18dní od složení maturitní zkoušky :D, na výšce jsem byla 2x, bohužel ani jednou to nevyšlo, nechala jsem toho rok před koncem a asi si to budu vyčítat do konce života :( .

Ale Aluško,nikdy není pozdě začít a zkusit to znova..... ,já sice ani tu maturitu nemám,ale doufám že k tomu dojde,dálkově ale dojde,věřím že to dotáhnu tak kam potřebuju..... ,ale bude to holt trvat déle,když jsem byl ještě u Bosche,tak mě zařízl sm.mistr,a pak holt byl konec....

Odesláno

ja sel na vejsku dalkove hned po stredni, udelal bakuly a vykaslal se na to. Ted toho lituju a pravdepodobne nastoupim do policejni akademi....... prosim nesmejte se a vtipky si nechte jinam :)

Odesláno

:D Ale ne, když říkáš beze srandy, tak beze srandy. :)

Qckovi gratulace a zároveň i tak trochu upřímnou soustrast. Jsou společnosti které se titulovaným lidem vyhýbají jako čert kříži a zároveň jsem se už i setkal s opačným extrémem. :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...