Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Dnes jsem absolvoval výměnu sedaku, ktery byl na hraně prošoupany a mel uplne rozdrceny ten molitan.

prvně jsem se toho bál ale po sundani bocnich dekliku s ovladacema sedacky to bylo sup sup. drzi to na 4 gumičkach zespodu , jeden zboku od dveři jeden vepředu dva vzadu , ze strany spolujezdce je plastova spona ktera se jen vycvakne a pak jen odpojit konektor od vyhrivani a jednotky a je to fertig .

Posted

No vidíš jak jsi šikovný. Gratuluji, až to prosedím a ošoupu tak se na Tebe obrátím o pomoc.

Posted

Pěkná práce a jaký si pořídil sedák,určitě nový,máš nějaký zdroj za lepší peníze. Kolik ta sranda stála . Dík za odpověď.

Posted
Původně zaslal: Pe.Tr

Polsko-4000,-

A můžeš uvolnit zdroj nebo je tajný? V servisu mi říkali cenu přes 10tis :-(

Když jde sedák tak snadno vymontovat, stačilo by vyměnit molitan, potah mám OK, jen vysypaný molitan v tom vyvýšení. Nezná někdo schopného čalouníka, který by to opravil?

Dík

Posted

Neslo by jen preventivne (dokud neni ridicuv uplne vyzmoulany) prohodit sedaky - levy (spolujezdcuv) za pravy (ridicuv)?

Nebo umisteni tech zminenych gumicek a konektoru pod sedakem (leva/prava) to znemoznuje?

Diky

Posted

Igore potah na molitanu je fest nalepenej a mezitim je vyhrev sedaček , jsem to zkousel od sebe rozdelat na tom starym a ani nahodou nebyla sance bez devastace.

Zdroj pustit nemohu, pro staly odber jsem to měl za vip cenu .

MartinK123 : Bohužel to neprohodis , uz kvuli tem gumicka a sponam ale hlavně proto že kraje sedaku jsou jinak vyříznute podle toho jestlije to leva nebo prava strana.

• 4 weeks later...
Posted

Já v tom jezdim denně, v montérkách cca 100 km a klid, něco na těch Lidl šusťákovejch potazích asi je, a, na loketní opěrce ta lichá ponožka taky super, sice to neladí s barvou, ale, to jsem celej já. Neřešim (kdo mě zná, ví) :roker:papa

• 5 years later...
Posted

Taky mám sedáky pěkně vylámaný, teda aspoň ten řidičův, nevím jestli půjde vůbec opravit, to mi kámoš řekne dnes večer. Spolujezdcův se asi dá, ale na věky to nebude. Aspoň, že jdou docela dobře demontovat, s jednou sponou jsem se sice navztekal, ale neutrhl ani neulomil jsem nic a oba jsou dole. Kdyby se tak za rozumnej peníz dal aspoň ten řidičův sehnat.... Budou dlouhém zimní večery, zkusím googlit. :myslim