Pe.Tr Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dnes jsem absolvoval výměnu sedaku, ktery byl na hraně prošoupany a mel uplne rozdrceny ten molitan. prvně jsem se toho bál ale po sundani bocnich dekliku s ovladacema sedacky to bylo sup sup. drzi to na 4 gumičkach zespodu , jeden zboku od dveři jeden vepředu dva vzadu , ze strany spolujezdce je plastova spona ktera se jen vycvakne a pak jen odpojit konektor od vyhrivani a jednotky a je to fertig . Quote
MotoMoto Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 No vidíš jak jsi šikovný. Gratuluji, až to prosedím a ošoupu tak se na Tebe obrátím o pomoc. Quote
OK406 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Pěkná práce. Jen škoda, že to takto nejde i u 406:( Quote
bajza206 SW Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Pe.Tr co ta sranda stála jinak pěkná práce už máš zabudovanej ten basák Quote
jirkapl Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Pěkná práce a jaký si pořídil sedák,určitě nový,máš nějaký zdroj za lepší peníze. Kolik ta sranda stála . Dík za odpověď. Quote
bibo807 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja to řikam pořad že v polsku maji na co si vzpomeneš na jakekoli auto...horši je že tam musiš jet:nevim Quote
Igor Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Původně zaslal: Pe.Tr Polsko-4000,- A můžeš uvolnit zdroj nebo je tajný? V servisu mi říkali cenu přes 10tis :-( Když jde sedák tak snadno vymontovat, stačilo by vyměnit molitan, potah mám OK, jen vysypaný molitan v tom vyvýšení. Nezná někdo schopného čalouníka, který by to opravil? Dík Quote
MartinK123 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Neslo by jen preventivne (dokud neni ridicuv uplne vyzmoulany) prohodit sedaky - levy (spolujezdcuv) za pravy (ridicuv)? Nebo umisteni tech zminenych gumicek a konektoru pod sedakem (leva/prava) to znemoznuje? Diky Quote
Pe.Tr Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Igore potah na molitanu je fest nalepenej a mezitim je vyhrev sedaček , jsem to zkousel od sebe rozdelat na tom starym a ani nahodou nebyla sance bez devastace. Zdroj pustit nemohu, pro staly odber jsem to měl za vip cenu . MartinK123 : Bohužel to neprohodis , uz kvuli tem gumicka a sponam ale hlavně proto že kraje sedaku jsou jinak vyříznute podle toho jestlije to leva nebo prava strana. Quote
plaz Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 taky bysme delali staly odber nahr dilu sketo:bacha predsedo [upravil dne 19/6/10 plaz] Quote
Haryk Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 jo jo a to je předseda a do placu nedá a nedá škrob jeden nebo jedna Quote
marko306 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 inak toto je hádam na každej jazdenke (807, C8, Ulysse, Phedra) čo som pozeral. Kde som to nevidel, tak myslím, že koža to drží ako tak Quote
Mildík Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Já v tom jezdim denně, v montérkách cca 100 km a klid, něco na těch Lidl šusťákovejch potazích asi je, a, na loketní opěrce ta lichá ponožka taky super, sice to neladí s barvou, ale, to jsem celej já. Neřešim (kdo mě zná, ví) Quote
Zodiak Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Taky mám sedáky pěkně vylámaný, teda aspoň ten řidičův, nevím jestli půjde vůbec opravit, to mi kámoš řekne dnes večer. Spolujezdcův se asi dá, ale na věky to nebude. Aspoň, že jdou docela dobře demontovat, s jednou sponou jsem se sice navztekal, ale neutrhl ani neulomil jsem nic a oba jsou dole. Kdyby se tak za rozumnej peníz dal aspoň ten řidičův sehnat.... Budou dlouhém zimní večery, zkusím googlit. Quote
Recommended Posts