Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kvalitní chiptuning (i s měřením na válci)

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi doporučit, kde bych si mohl nechat nachipovat auto z popisu? Rád bych si to nechal udělat někde, kde tomu fakt rozumí a ne od nějakého Franty ve stodole na vsi. Cena ani místo není až tak podstatné.

Díky,

Honza

Odesláno

Díky za tipy. Zasílal jsem jim maily kvůli podrobnostem. S firmou Camp Performance zkušenosti nemáte? Taky vypadají poměrně seriózně a navíc jsou z Prahy.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Autochip taky nic moc.

Dnes jsem po nich delal FAPoff a chip na 407(pry fap vypnuty a auto nachipovane,ale za panem nebylo videt a auto v nouzaku kvuli aditivu).Platil 12tis.

Nechci hanit nikoho,ale zatim ani jedna solidni a levnejsi firma neexistuje tady v CZ.

Odesláno

Autochip raději ne ... přemýšlel jsem o této firmě hlavně kvůli ceně. Strávil jsem jeden den s \"googlem\" a v různých diskusích jsem se dočetl, že často vůbec nic neprovedou, jenom naúčtují. Taky si někteří stěžovali na kvalitu. Nízká cena nezaručuje kvalitu. Třeba Climbu v MB je určitě firma na svém místě, dělá tedy jenom VW, účtuje dost velký prachy, ale určitě vědí, co dělají.

Odesláno

Je prave skoda ze nema kazdy prachy na stolici(cca 2mega).

Upravuju PSA uz dlouho,ale dokazu to ukazat jenom na PPS2000 o kolik se to zvedlo(merene parametry).

Autochip naprosta pravda.

• O 3 týdny později...
Odesláno

pravda.Taky sem slysel same negativni zazitky s Autochipem.Jinak Cimbu motorsport doporucit na skodovky :super (je to pritel tetky) a vybaveni paradni! :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

A na Slovensku nieco overene nepoznate? Vravite teda,ze si mam najst firmu,ktora chip doladuje na brzde?

Vubec nemusis.Spis reference...Nekoho kdo to od dotycneho ma udelane.

Odesláno
Původně zaslal: straki007

Původně zaslal: Bloodeye

A na Slovensku nieco overene nepoznate? Vravite teda,ze si mam najst firmu,ktora chip doladuje na brzde?

Vubec nemusis.Spis reference...Nekoho kdo to od dotycneho ma udelane.

Nechci ti kazit radost, ale běžné jednotky v autech se musí přehrát \"celé\" což nějakou dobu trvá a měnit parametry za běhu je pro ně neuskutečnitelný sen.

Jinými slovy, do auta nahraju mapu, kterou mám vyzkoušenou pro konkrétní motor a jednotku a ono to prostě pojede +- tak jak každý takový motor.

Vyzkoušenou znamená, že vím, kolik to má cca výkon (výrobní tolerance a tolerance stavu motoru) a vím, kolik to bude žrát a jak to bude čoudit.

Co na tom chceš asi tak doladit? Jo že si řekneš, že zrovna tvoje auto nemá +33 koní, ale +32 koní ?? Nebo, že +30 ? . Ale co já vím, jakou si natankoval naftu, jestli máš ucpanej filtr, nebo v háji váhu vzduchu. Vstřiky načatý atp..

Někdy vás lidi prostě nechápu. Za vyzkoušenou mapu si normální člověk řekne 3-6tisíc včetně konsultace a základní prohlídky auta, nevim co chcete víc řešit.

Jak to jede a jak to žere poznáte stejně až na silnici a hodnoty se liší podle stavu motoru a jízdního stylu. ˇžádnej zázrak se nikdy konat nebude. Pokud to s tou mapou bude žrát víc, nebo to míň pojede, je potřeba opravit motor a ne se šťourat v mapě, která tím už lepší nebude. Tohle je záležitost programovatelných ECU za běhu , přesných senzorů a dynamických MAP.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...