Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nebo takto jednoduše. Nemusí se nic vyrábět. Stačí velký šroub, matice a pár velkých podložek. Zatlačoval jsem s tím zadní pístky na 407mě a tam jdou pěkně blbě. S tímto to šlo docela dobře a dokonce to i pootáčelo pístkem.

Guest servisman
Odesláno

přední jen se zatlačí ale u zadních se musí otáčet pístkem jak dává obr HonzaZ tak to je podle mne zadní :myslim

Mne na zatlačení stačil klasický hasák či sikovky ,či pak i páčidlo jak se psalo

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

tak ta teplota, já dneska po svižnější jízdě lehce šáhl na přední kotouč a mám na prstě puchejř :D

tak to nezávidím, ja si vzdy pred tim navlhcim prst...

Odesláno
Původně zaslal: The_DoctoR

tak ta teplota, já dneska po svižnější jízdě lehce šáhl na přední kotouč a mám na prstě puchejř :D

Jo, to jsem taky jednou udělal. :)

Odesláno

Přípravek už je doma a zdá se, že to s ním snad i půjde. Má docela jemné stoupání závitů... :super

Ale trápí mě teď ještě jedna věc. I když teď už vím jak na to, tak jsem někam zašantročil ty sponky na uchycení destiček. Nedá se to někde koupit nebo něčím nahradit? Na eshop Auto Kelly jsem se díval, ale nenašel jsem nic. :(

[upravil dne 10/6/10 peugeot09]

Odesláno

To bych řekl, že je skoro ono. Akorát tohle je Bosch a řekl bych, že ta sponka je zakroucená trošku jinak. Třistapade za osm sponek. Něco takovýho jsem v životě neviděl. Díky :o:super

[upravil dne 10/6/10 peugeot09]

Odesláno

Za tu cenu si k čertu můžu koupit novou sadu destiček, kde budou tyhle sponky přímo v balení. To jsou mantáci. A teď si představ, že přesně tyhle sponky za osm stovek potřebuju. :o:bojim

Buď se na to vykašlu, nebo koupím nějaký jiný sponky, zadělám to tekutým kovem a bude to. :bacha:grr

Odesláno

Destičky jsem během chvíle vyměnil, není nad kvalitní nářadí, které je po ruce. Jenom se mi zdá, že příliš nebrzdí. Co si tak pamatuju, tak hned po koupi auto brzdilo jak zběsilé. Stačilo jemně sešlápnout brzdový pedál a osádka vozu letěla na čelní sklo, ale teď pedál zabírá až úplně dole. Zlepší se to časem, až se zajedou, nebo jsem něco udělal špatně? :myslim:(

Odesláno

Ano, ano, zajíždět slušným způsobem, nedupat moc a zkontrolovat hladinu kapaliny.

Ty spony už máš asi vyřešený ale zeptal bych se na ně v Peugeotu nebo Citroenu, některý tyto srandy sou tam levnější jak druhovýroba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...