georgegg Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 taky si myslim že potom co to stáhneš truhlářskym šroubem nebo čimkoliv jinym tak s pístkem musíš otáčet kleštěma aby zalez dovnitř Citovat
P607Olda Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Ještě si k tomu přečti příspěvky od člena otec: případně si dej hledání slova \"brzd\" od člena \"otec\", s parametrem \"od začátku\". Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 abio: to na prvvom obrazku to je presne ono, s tym sa da zatlacit vsetko Citovat
HonzaZ Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Nebo takto jednoduše. Nemusí se nic vyrábět. Stačí velký šroub, matice a pár velkých podložek. Zatlačoval jsem s tím zadní pístky na 407mě a tam jdou pěkně blbě. S tímto to šlo docela dobře a dokonce to i pootáčelo pístkem. Citovat
peugeot09 Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 Díky za rady a nápady. Nakonec jsem teda objednal tu věc, kterou zmínil Fusion v odkazu. Snad to přijde do víkendu. Citovat
Guest servisman Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 přední jen se zatlačí ale u zadních se musí otáčet pístkem jak dává obr HonzaZ tak to je podle mne zadní Mne na zatlačení stačil klasický hasák či sikovky ,či pak i páčidlo jak se psalo Citovat
The_DoctoR Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 tak ta teplota, já dneska po svižnější jízdě lehce šáhl na přední kotouč a mám na prstě puchejř Citovat
abio Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: The_DoctoR tak ta teplota, já dneska po svižnější jízdě lehce šáhl na přední kotouč a mám na prstě puchejř tak to nezávidím, ja si vzdy pred tim navlhcim prst... Citovat
Fakir Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Původně zaslal: The_DoctoR tak ta teplota, já dneska po svižnější jízdě lehce šáhl na přední kotouč a mám na prstě puchejř Jo, to jsem taky jednou udělal. Citovat
peugeot09 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Přípravek už je doma a zdá se, že to s ním snad i půjde. Má docela jemné stoupání závitů... Ale trápí mě teď ještě jedna věc. I když teď už vím jak na to, tak jsem někam zašantročil ty sponky na uchycení destiček. Nedá se to někde koupit nebo něčím nahradit? Na eshop Auto Kelly jsem se díval, ale nenašel jsem nic. [upravil dne 10/6/10 peugeot09] Citovat
peugeot09 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 To bych řekl, že je skoro ono. Akorát tohle je Bosch a řekl bych, že ta sponka je zakroucená trošku jinak. Třistapade za osm sponek. Něco takovýho jsem v životě neviděl. Díky :super [upravil dne 10/6/10 peugeot09] Citovat
Driver Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 No potom ještě mají tuhle sadu ta ještě lepší cenu ODKAZ Citovat
peugeot09 Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Za tu cenu si k čertu můžu koupit novou sadu destiček, kde budou tyhle sponky přímo v balení. To jsou mantáci. A teď si představ, že přesně tyhle sponky za osm stovek potřebuju. :bojim Buď se na to vykašlu, nebo koupím nějaký jiný sponky, zadělám to tekutým kovem a bude to. Citovat
peugeot09 Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 Destičky jsem během chvíle vyměnil, není nad kvalitní nářadí, které je po ruce. Jenom se mi zdá, že příliš nebrzdí. Co si tak pamatuju, tak hned po koupi auto brzdilo jak zběsilé. Stačilo jemně sešlápnout brzdový pedál a osádka vozu letěla na čelní sklo, ale teď pedál zabírá až úplně dole. Zlepší se to časem, až se zajedou, nebo jsem něco udělal špatně? Citovat
The_DoctoR Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 mě nový desky začaly dobře brzdit zhruba po 200km Citovat
Fusion Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Ano, ano, zajíždět slušným způsobem, nedupat moc a zkontrolovat hladinu kapaliny. Ty spony už máš asi vyřešený ale zeptal bych se na ně v Peugeotu nebo Citroenu, některý tyto srandy sou tam levnější jak druhovýroba. Citovat
peugeot09 Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 No, vyřešený...uvidíme, co na to zítra řekne kolega odborník na dvěstěšestky. Asi mu hrůzou vypadají všechny vlasy. Díky za pomoc Fusione. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.