Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl sem je na old 406 combi, byli tam přišroubovaný šroubama samořezkama, nevím zda to tak bylo již od výroby, ale působilo to dost prasáckým dojmem, na new 406 je už nemám a jsem rád, už bych si je tam dát znovu nechtěl:papa

Odesláno

mam origo, prichyceny jsou takovyma kovovyma klipsama s imbus sroubkem, takze zadne prasacke samorezy. Vypadaj myslim dobre, muzu nafotit

Odesláno

měl jsem je jednu zimu a pak jsem je rozřezal :D protože jsou dost nizko a pořad s nima nekde štrejcham tak bych měl brzo odřenej lak na blatniku.

ted z nich mam toto

52513133.jpg

[upravil dne 24.5.2010 čakom]

Odesláno

ja je tam mam.. asi origo - presne jak je tu psano - prichyceno takovejma tema klipsnama, co se d ana plast a tim je prosroubovany maly imbus... ale jsou duty a kdyz se s nima strejchne nekde a tim se oddali od karosky, tak do nich nalita bahno a perfektne drzi nonstop vodu v tom bahne, takze prahj pujde asi pekne do kytek...

vecer to vyfotim...

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Ano, mám je ve předu i vzadu originál. A jak napsal v jednom příspěvku Pastorek: přední zástěrky chrání naše auto a zadní zástěrky chrání za námi jedoucí vozidla. Plně s ním souhlasím!! Je to poznat z praxe.:super

:potlesk

[upravil dne 4/4/11 19:59 OK406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...