klm16 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Zdravím ľudia.... Chodím tak po internetových fórach čítam problémy ľudí a podobne.... A dostanem na na fórum kde účastník polemizuje či si má kúpiť auto od PSA alebo nie .... 90% ostaných do odradzovalo aby si dané auto nekúpil, našiel som milión dôvodov prečo nie Peugeot. Väčšina ich písali ľudia ktorý peugeot nikdy nevlastnili a ich názor je typu JPP (jedna pani povedala). Preto som sa rozhodol založiť toto vlákno kde môže každý napísať svoju spokojnosť/nespokojnosť so svojím francúzom. či si myslíte, že kúpa auta bola dobrá voľba, či si v budúcnosti kúpite zase peugeot a podobne.... príspevky nemusia byť zidealizované, viem že každý obraňuje svojho boha, ale my sami najlepšie vieme ako naše autá fungujú/nefungujú.... Citovat
Fusion Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Já dokončím germanizaci flotily a půjdu do VW Caddy 2006- Citovat
klm16 Odesláno 14. květen 2010 Autor Odesláno 14. květen 2010 takže začnem ako prvý..... Mám peugeot 306, R.V 98 je to phase II. predchádzajúce auto bola škoda felícia. čo sa týka opráv tak v aute mením olej, tankujem benzdín, vymieňam brzdovú kvapalinu a podobne.... jedíná porucha ktorá ma na aute sklamala bola, že sa mi z ničoho nič zablokoval imobilizér a ja som ostál stáť v meste na parkovisku... Ako budúce auto uvažujem 307. s peueotom zatiaľ veľká spokojnosť..... Citovat
309GT Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Mám doma druhou 309ku,druhou 106ku a jednu 306ku a nikdy žádnej problém....zatím jsem spokojenej!Je pravda že hodně lidí co má jiná auta a zejména koncern říká že žabožrouta nikdy,ale když to vidí jen někde projíždět,těžko vědí co a jak.Navíc každej skoro kupuje ojetinu bez znalosti minulosti vozu,když koupí vraždu,je jasný že ho to odradí....Já bych třeba nechtěl Renault a moc nemusím italské značky a koreu a rejži vůbec ne...zkušenosti osobní nemám,ale měli to kamarádi a rodina a moc dobra jsem neslyšel.... Ale záleží na jakých fórech jsi byl,je jasný že každej má nejlepší značku a nejlepší model:D:D:D Citovat
mayo406 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Denne sa stretávam s autami rôznych značiek,takže môžem porovnať čo a ktoré auto má niečo do seba.Francúzske autá sú považované za nepodarky a vela ludí ich odsudzuje.Tak potom prečo bol peugeot medzi prvými,ktorí vymysleli commonrail a ostatné automobilky to od nich len odkukali?Prečo tak vychválený vw group má v posledných rokoch motory za ktoré sa môže hanbiť aj najposlednejšia automobilka? Citovat
shark734 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 ja jazdim na 307ke...najazdene mam vraj 105tis km ci je to pravda nevie nikto ...bezne naklady: nafta, olej, filtre...jedine co ma s*re je hlaska AIRBAG FAULT....na aute som za 3 roky menil zadne tlmice a cidlo teploty motora. Casom by som siel do novsej, pripadne do 407...urcite by som nechcel škodu, alfu a fiat ale je pravda ze ked sa ma niekto pyta na com jazdnim a poviem peugeot tak sa zacuduju a zacnu reci ze to je nekvalita, kazi sa to a podobne sracky...no ked si sadnu nuter a povozim ich tak su hotovy z vychytavok ako senzor dazda a podobne Citovat
NicolasB Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 No my doma máme už třetího Peugeota a s žádným nebyl výraznejší problém u 406 se měnily akorát spotřební věci(když nepočítám jeden silentbok), 206 byla braná jako skladovej vůz tudíž \"jako\" nová a u 308 byl akorát jeden problém v tom že se musel kompletně přehrát software řídicí jednotky. Kamarád měl 406 1.9TD a víceméně měnil taky spotřební věci i když motor měl najeto přes 260tis. km teď má 308 a žádný problém zatím nemá jeho otec má 407a kromě toho že něco měnil na podvozku taky bez problému. Já osobně nemusím němce, ale celkem mile mě překvapila Kia Rio. Citovat
Jeny Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 já si celkem taky na peugeoty nestěžuju. U 106 garros mi vyhořela elektrika mojí vinnou. 106 xsi mělo od předchozího majitele prasklou kliku, po výměně motoru zatím bez problémů. Asi budoucí tchán má 309 diesla, najeto přes 350 tisíc a zatím taky bez větších problémů. Jinak, většinou slyším taky pomluvy na francouze (a na všechno, co není z Německa) a pořád je to od majitelů fau vé, kteří si myslí, že mají doma nadauta... Citovat
Fusion Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Spotřebák bude u většiny aut stejnej. Samozřejmě, že záleží na koupi. Mně ale ničí detaily jako nízká kvalita plastů konektorů (po 10 letech stačí na ně šáhnout a rozpadnou se), nedomyšlený konstrukční řešení jako přední šroub v silnentbloku ramene (nikdo nepočítal s korozí), některý věci sou zbytečně komplikovaný a najít problém je někdy hlavolam. A poslední vlastnost, která nepotěší je, že jak se něco začne sypat, rozsype se všechno. Dokud se na nic nešahá tak to tak nějak drží ale jak se na to hrábne je nutný se modlit. Proto asi hodně servisů odmítá ty auta vzít. Ale docela se divím, že dokážu bez smrtelné nehody auto určený na městskej rozvoz krámů vodit zatáčkou rychlostí, za kterou by se nestyděl nízkolevel sporťák, a to houpavým podvozkem s pneumatikama z babety. Citovat
oddie Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: mayo406 ...Tak potom prečo bol peugeot medzi prvými,ktorí vymysleli commonrail a ostatné automobilky to od nich len odkukali? Common rail je dílem FIATu, jsi mimo. Citovat
Pinďa Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Já jsem měl P 406 z roku 1996 1,8 - 16V na LPG, při koupi měla najeto cca 110tisic km. Měl jsem jej cca 6,5 roku a při prodeji měla najeto něco přes 275 tisic km. Za celou dobu nebyla větší závada. Při koupi byl prodlém s digit. vstřikováním plynu než jsem zjistil kde mi provedou servis LPG (nakonec v Želechovicích - dobrý a ochotný servis). Cca při 210 tisic km (to tak byla jediná větší závada) mi odešlo gufero na motoru (u spojky), tak jsem vyměnil gufero i spojku (už spojka pomalu chtěla taky výměnu) a vyměnili jsme ložiska na řízení (nad tlumiči). Jinak jsem sám si prováděl klasickou údržbu (včetně cca po 20 až 25 tisic km výměny tzv. kostí). Takže s Piškotkem jsem byl velice spokojenej. [upravil dne 15/5/10 Pinďa] Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 myslím, že vozy PSA jsou někde uprostřed, při porovnání aut stejné třídy jsou i lepší značky (osobně made in japan), ale jsou i značky o dost horší jinak kecy typu ,,francouze nikdy, taliána ani vidět, vw je auto\'\' neberu, říkají je většinou ti, co tomu vlastně ani nerozumí Citovat
Andreww Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Já jsem na P306 přešel ze Škody rapid a dá se říct, že to byl skok. Auto mám 3 roky a jsem spokojený. Samozřejmě, že občas něco odejde, ale auto jezdí každý den po-pa cca 100km. Jinak do něj cpu prachy, protože to chci já, ne auto:D Určitě je dost lidí, kteří nadávají, že se jim pořád něco s*re, ale když na to příjde, tak šetří na dílech každou korunu, a to se holt občas nevyplácí. Citovat
Radek 306 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: Fusion Spotřebák bude u většiny aut stejnej. Samozřejmě, že záleží na koupi. Mně ale ničí detaily jako nízká kvalita plastů konektorů (po 10 letech stačí na ně šáhnout a rozpadnou se), nedomyšlený konstrukční řešení jako přední šroub v silnentbloku ramene (nikdo nepočítal s korozí), některý věci sou zbytečně komplikovaný a najít problém je někdy hlavolam. A poslední vlastnost, která nepotěší je, že jak se něco začne sypat, rozsype se všechno. Dokud se na nic nešahá tak to tak nějak drží ale jak se na to hrábne je nutný se modlit. Proto asi hodně servisů odmítá ty auta vzít. Ale docela se divím, že dokážu bez smrtelné nehody auto určený na městskej rozvoz krámů vodit zatáčkou rychlostí, za kterou by se nestyděl nízkolevel sporťák, a to houpavým podvozkem s pneumatikama z babety. s tou kvalitou musim souhlasit jak říkáš,to mě na to taky vadí nejvíc,máme doma dvě auta z koncernu,taky nemůžu říct že jdou supr čupr i když stály docela majlant,ale když už se na nich něco dělá ve spousty případů je to řešený opravdu o hodně lépe, jak popisuješ no..jinak jako u každého auta každé značky, záleží v jakém stádiu rozpadu se kupuje Citovat
dolly1010 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Já jsem tak nějk na hraně... asi jsem špatně koupil.. navíc to je 15 let starý auto se 160 tisícema na krku, takže se s nějakejma investicema musí počítat. Mám ho dva roky a furt se na něm něco se*e. Od výměny radiátoru se zatím zdá v pohodě (klep, klep) ale je tam nový těsnění pod hlavou, vejfuk opravovanej, ložisko na zadním kole, .... načatá náprava A ty plasty - mohlo by to vrzat míň. Ale když jsem byl na dovolenej s Lancií o level vejš tak tam to taky vrzalo. Já jsem relativně spokojenej. Ale už bych nešel do tak starýho auta. Citovat
shwaara Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 No já měl první auto oktávku, která měla v době prodeje 200.000km. Neměl jsem s ní za 60.000km žádné problémy. Měli jsme ji jako rodinnou od 0km. Je fakt, že kolem 120.000km nepatrně zlobila (ulomené otvírání dveří, stahovačky, lambda), ale jinak bez problémů. Vzhledem k téměř nulové výbavě se nemělo co pokazit. Následovala Sonata s 65000km (ověřené). Ta se poruchovostí docela podobala Peugeotu. Nebylo to zlé, ale nelze ani říct, že bych do toho lil jen benzín a olej. Kontakt pod sedačkou vyřadil z provozu airbagy, oprava pár korun. Pak auto půl roku cukalo, vyměnilo se kde co, abychom nakonec zjistili, že byl zanesený EGR. Pak začalo odcházet zadní ložisko. Oproti oktávce měla slušnou výbavu, tak nuda nebyla Peugeot má víc výbavy než Sonata s oktávkou dohromady. Je pravda, že pořád něco řeším, ale většinou jsou to nepodstatný věci jako uvolněný kryt zrcátka, nebo věci, které se časem samy spraví (čidlo ESP). Za rok mi odešla stahovačka řidiče (byla nemocná už v době koupě, stejně tak protékající čerpadýlko osřikovače a výhřev spolujezdce). V mezičase mi z auta kapal olej, ale naštěstí za to mohl těsnící kroužek u filtru. Dělal jsem rozvody, brzdy, ... což je sice plánovaná, avšak pořád investice. Asi je to tak, že každá sranda něco stojí. Možná bych si mohl koupit jinou míň poruchovou značku. Ale abych v ní měl stejnou výbavu, musel bych si řádně připlatit. Takhle to doháním na servisu (který ale může být zrovna tak stejný i u oné spolehlivější značky) Citovat
Qcko Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 No tak ja som kedysi tuzil po 2 autach....Honda Accord combi a Peugeot 406 combi ... .... na 406 pred 5 rokmi neboli prachy, ale nahodou nam znamy odporucil biely Peugeot 306 ... tak sme ho kupili a odvtedy sa staram, nikdy nas nikde nenechalo, jedine cim som si presiel bol repas zadnej napravy, inak auto slape ako hodinky a znamy ktoreho som viezol bol vyorany, ze to ma nabehanych skoro 280000 km (1.4i benzin) a nic neklepe, nic nebucha, taha dobre (na 1.4 ) a servis ziadny (samozrejme spotrebny, ale to sa nepocita )... Co mozem povedat ako bonus je urcite ergonomia interieru, jednoduche rozoberanie (v ramci calunenia, atd :D), uzasne jednoducha predna naprava, jednoduche ale ucinne brzdy, suciastky za relativne malu cenu Pred par mesiacmi som si splnil svoj zivotny sen a kupil som P406, jeden z poslednych kuskov (4/2004) a zatial som s nim nabehal 10000km a nemozem sa stazovat, akurat tankujem naftu zatial ... co sa tyka inych znaciek, ja neodsudzujem ziadnu, ale nechcel by som po skusenostiach AUDI, neznasam Skoda Fabia phase 1 a nechal by som si poradit pri kupe starsieho bavoraka, pretoze kazdy v mojom okoli kto bavo ma, tak s nim jazdi ako prasa, ale to auto je neznicitelne ked raz budem velky, kupim si ale Hondu Accord combi Citovat
Benžík Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Teď mam čtvrtýho peugeota (205,309,405,406). 205ku jsem si koupil když mi bylo 19 let, koupil jsem jí od souseda, kterej tyhle auta vozil a opravoval. No a zustal jsem u peugeotů. Všechny jsem měl starší 11let, takže je jasný, že se v nich občas něco muselo vyměnit a opravt, stejně jako u všech jinejch značek. Všechny je musim pochválit, žádný mě nikde nikdy nenechalo, 1* s 309 a 2* s 405 Chorvatsko . U starýho auta spíš než na značce záleží na tom, na jaký auto člověk natrefí a jak se k tomu chová, ikdyž jsou teda i auta kterým je lepší se vyhnout (vectra b) . Tak proč si kupovat jiný auto, když se mi peugeot líbí? Tohle auto si asi necham dokud to pujde, no a pak nevim co si koupim, 407 a další nový peugeoty se mi už tolik nelíbí, možná C4, možná že i ta oktavie (ukamenujte mě). Citovat
koblih69 Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 No nebudu popisovat první kousky - ŠKoda 100, 120, Favorit, Forman, Felicie pak zase Forman.... VW Polo 1.0 37 Kw 1999 od nova do cca 140 tis. pak předáno tátovi - naprosto spolehlivý, zádné opravy pouze spotřebka, rozvody... Oktávka TDI 2005 od nova - obrovský zklamání, hlučný motor, aerodynamický hluk, katastrofální brzdy. Tvrdý sedačky, spotřeba oleje až 1 l na 1000, tlumiče v háji, vyklepaná př. náprava... no v 60 tis. jsem se toho zbavil s pocitem nikdy více. Následovala Vectra B 1,6 16V - 1999 najeto 150 tis. s tou jsem najezdil cca 100 tis. Po koupi vyčistěnej EGR a pak už jenom spotřební materiál. Jízdní vlastnosti proti tý oktávce hlavně v zatáčkách a při ostřejší jízdě perfektní. U těhdle aut docela zlobí silentbloky zadní nápravy, ale já vydržel s výměnou jednoho + 1x kroužek pod volant, ale ten jsem si asi načnul sám... Teď 406 Kombi HDI 110 - no mám výhrady k některým věcem - třeba kabely el. instalace jsou nekvalitní a tvrdnou. Čalounění není moc kvalitní, ale jsou to spíše drobnosti. Na rozdíl od Oktávky a Vectry když jedu 500 km v kuse tak mě nic nebolí. Nehučí mi v hlavě ( rachot TDI )... Zatím mám s 406 najeto cca 75 tis. a nemůžu si stěžovat. Když jsem to koupil a kouknul tady na fórum tak jsem se zhrozil a plánoval repasi turba, nové vstřiky, setrvák.... ale opět prakticky kromě spotřebky nic, resp. Nic drahého -oprava kabelu ve dveřích, spínače ručky, promazání motorku sahary. Trochu mi vadilo vrzání plastů - hlavně dveří, ale když se projedu kologovou novou oktávkou tak mě to přejde hned. Mimochodem stačí ten tapec sundat. Všechny spoje namazat napříkald voskem a je klid. 4 dveře se dají zvládnout za 30 minut. Takže za mě dobrý. PS: Abych jen nechválil - ve firmě máme od nova 607 2.0 HDI r.v. 2005 v plné výbavě a je to neskutečná sra...ka. Sice drobnosti, ale za velký prachy. Ale to je asi způsobeno i tím, že jeden nejmenovaný koncesionář si se servisem moc nerozumí, a s vidinou firemního auta nás pěkně ždímá... U auta za mil. s pravidelnou péčí bych měl jinou představu. Má to cca 60 tis. a jen tak pro zajímavost - 2x sada snímačů náklonu pro xenony, klima střídá návaly hrokého a ledového vzduchu ( opakovaně neodstraněno ), Stále problémy s FAPem - udajně jedině výměna za cca 25 tis .. auto vrže neskutečně, zadek na nerovnostech skáče jako koza ( orig 17\" kola ), píská větrák vent. Hučí klima, Pískají origo destičky. Orig telefon se zasekává.... Bez jakéhokoliv zavinění odpadnulo lízátko... no nebudu se dál rozepisovat. Prostě katastrofa. [upravil dne 15/5/10 koblih69] Citovat
Qcko Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 U tej 607mi si casto spomenul jedno slovo, ktore je kamenom urazu kazdeho auta --> ORIGO :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.