Kuča Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Bouchá mi zadek na dírách co by to mohlo bejt??? ASI. Začalo mi to po udělání geometrie je to možné? Citovat
Benžík Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Na zadku nejcasteji bouchaji tycky stabilizatoru, svisly, muzou byt spatny i vodorovny. Nebo nektery ze silentbloku. Citovat
Ferry Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 vzadu svisly bouchaji malokdy, vetsinou jsou to ty vodorovny, kteryma se steluje geometrie. pak to jeste muzou byt spodni cepy tehlice, pripadne gumove silentbloky ulozeni stabilizatoru ke karoserii Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Vodorovný tyčky by to být neměli, to by ti tu geometrii neudělali, teda pokud si to kontrolují a chtějí aby jejich práce k něčemu byla. Takžy nejspiš jedno z toho jak piše Ferry Citovat
kveton Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 ty vodorovný poznáš, pokud to kolo vezmeš a jde s ním hýbat jako kdybys zatáčel, je dobré to kolo zvednout a taky to poznáš při jízdě, když se ti zhoupne zadek, tak to plave Citovat
Cune Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Taky mi jednou bouchal zadek. Nakonec jsem přišel na to, že byl špatně upevněnej jeden zadní reprák. Docela se to rozlejhalo po autě a zdálo se, že to jde od spodku To jen taková perlička na okraj... Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 1. květen 2010 Odesláno 1. květen 2010 uecite to budu vodorovne stabilizatory , mal som to iste a kolesa boli po zdvihnuti volne skoro ako keby boli len na jednom srobe. vymenil a vsetko je ok. len tam treba skocit na geo. Citovat
trebor Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 no klepalo mi to taky tak jsem dal auto do ricaru stará ves nad ondřejnicí , výměna předních a zadních stabilizátorů dneska bych pro to měl jet jsem zvědav co to zas bude stát:roker Citovat
trebor Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 tedy výměna předních kostí +zadních stabilizátorů: 3627,-Kč s Dph..... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 To může dělat věcí Ale je zajímavé že až po geometrii.... jako nejčastěji tam odchází ty ojničky(vodorovná kost) ,pak taky klepou silentbloky,ale ty moc neodcházejí a nebo gumy stabilizátoru,ale ty by nezačli hned po geometrii... No nejlepší by bylo si pod to lehnout a vyzkoušet kde je vůle... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: trebor tedy výměna předních kostí +zadních stabilizátorů: 3627,-Kč s Dph..... zadních stabilizátorů--můžeš napsat konkrétně o co jde? Citovat
trebor Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 no přední jsou jasné a zadní když měnili tam šel dolů třmen brzdy cena 1060kč za oba.... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 podle ceny to budou svislé tyčky stabil.,ale proč kvůli tomu sundávali třmeny není jasné... Citovat
trebor Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 no vzadu to prý jinak nejde - předek jsou dva šrouby to je jasné ... a nebo mi kecali , nějak jsem to moc neřešil,přední jsem mohl vyměnit sám to je fakt ale když už jsem tam byl tak jsem řekl at mi to vymění ...no naůčtovali si 2hodky práce,tedy předek kdyby se s tím ploužil ten servisák tak 15min.na jednu stranu a zbytek asi ten zadek....jsem zvědav jak se to ted bude Pčko chovat ... :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 nic se s třmenem dělat nemusí--i když přístup na ten zadek je na pipi a ten předek uděláš za 15 min jen když sundáváš nový--většinou je to drbačka (sjede se ten vnitřní imbus) a pak je dobrá jen rozbrušovačka Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 mne menily predne tiez system - flexa . zadne isli celkom v pohode , ale tiez nechapem preco aj cely brzdovy system??? na zadu je horsi pristup ako v predu ale ide to aj bez dalsej demontaze. vymena 2 prednych a 2 zadnych stabilizacnych - cca 1 hodinka. p.s predne zvisle a zadne vodorovne. [upravil dne 5/5/10 frenky64253] Citovat
lasto Odesláno 18. květen 2010 Odesláno 18. květen 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Vodorovný tyčky by to být neměli, to by ti tu geometrii neudělali, teda pokud si to kontrolují a chtějí aby jejich práce k něčemu byla. Takžy nejspiš jedno z toho jak piše Ferry su to vodorovne tyčky, ja tiež najprv menil zvislé, ako to tu niekto radil, ale je to gulovy čap na vodorovnych. Vlez si pod auto chyt za klb a nech ti niekto pohybe zad.kolesom ( chytit za desat dve a pomykat Citovat
Duin Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Tak dnes jsem menil ja svisle tycky na zadni naprave kvuli bouchani na malych nerovnostech a je opravdu lepsi sundat trmen brzdy, jinak je to o nervy. Tycky jsem mel puvodni - je na nich narazeno 24/4/1999 a uvnitr zavitu je torx. Zavity byly samozrejme zarezle a i po nastrikani WDckem jsem jeden torz zlomil a na druhe tycce se mi protocil. Takze jsem dvakrat rezal rozbrusovackou. Spodni sroub se bez dalsi demontaze uriznout neda, tak jsem tycku z kloubu vypacil a obnazeny kloub jsem podrzel malym hasakem - pak uz to slo docela dobre Jo a cena za obe tycky 1200,- vyrobce je Sasic a uvnitr zavitu neni torx ale imbus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.