Schreek Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Škoda, tomu autu slušeli... Nějaký škrábaneček, tomu se jednou za čas nevyhne nikdo... Citovat
radim.1008 Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Škoda krásných kol. Jakto, že je nemáš v TP? Taky jsem už Cyclony škrábnul, tomu se neubráníš. Já s tím jezdím i do lesa, po prašné cestě, přes kořeny, brod, taková cesta necesta. Tak neblbni a koukej je nechat na autě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Kazdy kola clovek casem min ci vic skrabne .... Na 306 uz je pravy predni vorvany ze to neni hezky. Zadni pravy je ale v super stavu, ai nejlepsi na aute. A v TP take nejsou, neklaplo to. Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Myslím si, že od Milana je kosmetický důvod výměny / návratu k plechům jen zástupný - podstatný je zvýšení spotřeby o 0,3465987 l/1000 km. Kdo mě podpoří = myslí si totéž??? :D Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Treba Schreek tvrdi ze mu 407 na 18" tedy vetsich jezdi za min nez na 17" ... Citovat
Schreek Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 To bylo značkou letních gum, ale nebudme tu prosím offtopic... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 Me to uplne off topic neprijde ... pokud neumim parkovat odru plechace s puklicema uplne stejne jako ALU. Akorat puklice se sezenou levnejc novy .. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2015 Autor Odesláno 29. září 2015 Mám škráblý pravý zadní ... na přední si dávám pozor, ale prostě jsem vzal zatáčku a zadním kolem jsem už 2x štrejchnul o obrubník. Medvěd má pravdu s tím, že spotřeba vyskočilo o cca 0,3l / 100 km. Ale to nehraje roli, vždyť cena litru nafty spadla o 5 Kč. Mně se dobře jezdilo i na 16" se stejnou spotřebou, ale ten podvozek hodně trpěl. Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 Příprava na zimu. Sice mám stále letní gumy, ale již je dekl mezi mlhovkama. U spodního krytu motoru jsem zadělal nesmyslnou díru u převodovky a hlavně ho zateplil. Očekávám rychlejší ohřátí motoru v chladném období a rychlejší vytápění interiéru. Mohla by se snížit i hlučnost. Ale tím dnešním nejdůležitějším úkonem byla výměna žhaviček, já je ještě neměnil, takže mají minimálně 140 tkm. Jelikož ranní starty byly v poslední době horší - neklidný volnoběh, kouř z výfuku - vyměnil jsem je a hned všechny. Uvidíme, zda se to zlepší. Měl jsem obavy ze zalomení špičky, jak jsem tu již několikrát četl, ale nevím, jak se to může stát, já je v pohodě vyndal ven, ač je pravdou, že dvěma se moc nechtělo vytočit, ale vytáhnout šly v pohodě. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 A cim jsi zateploval prosimtebe ? Primo u krytu ti prochazi predni cast vyfuku, ne ? Tak aby ti to pak nechytlo ... Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 Přesně tak, výfuk je vzadu, mám tam http://www.ahifi.cz/tlumici-material-gladen-aero-neoprene.html Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Ani jeden neumite cist, pisu ze u krytu prochazi predni cast VYFUKU, ne, ze u predni casti KRYTU prochazi vyfuk .... Kryt pod motorem jde pokud vim az na konec napravnice, v tech mistech uz byva spona mezi predni a stredni casti vyfuku, takze ta nejzhavejsi cast, tedy parohy az po tu sponu muze v urcitem miste byt docela blizko tomu spodnimu krytu .... Citovat
ChouLu Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Gladen je nehořlavej a vůbec bych se toho nebál Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 I originální dekl byl zateplený, možná bych našel zbytek (5%), co zůstal na autě. Citovat
agresssor Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Nejak nemam slov dekl na mrizku mam sice taky ale abych to prehanel tak jako ty. Proste jdes z extremu do extremu. Nebylo by jednodussi poridit webasto ktery ti bude ohrejvat jak interier tak i vodu na motoru ? Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) ja kedysi ale na benzinaku som chcel vytlmit kapotu kde to origo nebolo tak som to spravil a prvy dojem parada motor tichsi a tak ale co sa nestalo auto preslo 5 km a zdechlo koniec po cca 10 minutach znou nastartovalo a preslo dalsich 5 km a znova vypadok ,bolo mi jasne ze sa asi nieco prehrieva a potom som zistil ze to bola zapalovacia cievka ta sa proste tak nahriala ze prestala fungovat takze ja uz take veci viac neskusam ale to bol benzinak moj poznatok Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
MilanF1 Odesláno 1. listopad 2015 Autor Odesláno 1. listopad 2015 Můj poznatek z fungování HDi je takový, že v zimním období, když není dekl mezi mlhovkama a ani dekl pod motorem, teplota chladicí kapaliny - dle budíku - se nedostane na 70 °C. V letním období běžně na 80 °C. Jelikož mám neorigo dekl pod motorem a je to jenom plast, zateplil jsem ho, aby plnil podobnou úlohu jako origo. A dekl mezi mlhovkama asi chápe každý. Ten se dá demontovat během pár sekund, pokud by bylo potřeba. Webasto by bylo také řešením, už jsem o něm i uvažoval, ale investice není malá, poté kam bych ho na 306 dal, ono tam moc místa není. Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) mal by si mat pridavne elektricke vyhrievanie interieru hdi to mali 406 (HDI)to ma 3 spiraly ty by si mal mat dve na scheme pre tvoje auto to tam je takze myslim ze to mas ide o to ci ti to funguje ja to teraz opravil a hreje to okamzite po minute na studeny motor Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
krtek 2 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 (upraveno) pripadne zistime podla vin ,tak na 306 je pridavny vyhrev ale na kvapalinu motoru a nie vzduchu ako u 406 hdi inak hdi ma drzat 90 ked mas len 80 tak asi mas uz stary termostat pokial ti ukazuje budik teploty spravne ,motory mame stejne v autach hoci ja v 406 a ty v 306 Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.