Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P306 HDi - MilanF1 - 550 000 km - Příběh končí

Recommended Posts

Odesláno

U mě je guma OK, alespon se zdá. Tady to byl nový obrubník, bez ostré hrany, ale naskočil jsem přímo na něj. Když jsem z něj spadnul, štrejchnul jsem alu. Nebýt ochrany ráfku na pneu, asi by to bylo hodně nemilé.

Supervýhodný kup pneu? Stály 3000 Kč a než jsem si pro ně na Kladno dojel, pánovi volali další dva zájemci :D

Odesláno

nuz ale rataj s tym ze budu hucat tiez a taktiez pocitaj so zhorsenou stabilitou za mokra... ;)

to je choroba starsich pirelli... proste to tak je... viacnasobna skusenost.. :papa

Odesláno

skoro nič sa ti na tých diskoch nestalo, dobre si obišiel :)

K pneumatikám, asi by sem už nekúpil iné, než nové, prípadne nejaké s bločkem, ale je to samozrejme vec financií a ked je dobrý kup (pneu nejsú staršé roky a guma neni stvrdlá), tak proč né

Odesláno

Mají 6 let. Naopak mi to vyhovuje, protože PZero jsou prostě sportovní typ (lepivý, ubývající), alespon mi vydrží. :papa

Odesláno

Myslíš, že nemám zkušenost se staršími gumami? Nebo mi přidej a já si koupím nové :aut

[upravil dne 6/4/13 21:54 od MilanF1]

Odesláno

Mám já i mé okolí zkušenosti a starší nám nevadí. Navíc oproti novým jsou cenově jinde. Navíc já za léto sjedu tak 1 mm, nová se mi nevyplatí. Navíc nová bude měkčí, ubývala by více. Já jezdím spíše pana klobouka, nepotřebuji extra přilnavost.

Odesláno

Moc to dramatizujete. Měl jsem na automobilu obuté 7 let staré letní Continentaly a jezdilo se na nich naprosto skvěle a o nějakém hluku od kol ani vidu, ani slechu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...