Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj , chci se zeptat jakou verzi ICQ používáte, asi si ICQ taky pořídím, nevím ale které verze jsou dobré a které ne. Jo abych nezapoměl jsem čech takže jen CZ verzi:D, a kde stahnout na slunečnici nebo jinde? dík MK:papa

Odesláno

Ja použivam mirandu a dá se stáhnout na slunecnice.cz, je to to sami jako icq ale neza?ežuje to tak pamět a počitač.

kdyžtak si dej vyhledat Miranda a ono ti to najde.

Třeba verzi Miranda IM 0.3.3.1

:papa:papa

Odesláno

Miranda je super, ma minimalni prenos dat v klidu. To se hodi zejmena pri pripojeni ala pocitane GPRS.

Ja osobne pouzivam Trillian (ale english). Libi se mi jeho ksichtiky :D

:papa

Odesláno

icq2002+ je zbytecne velky, nenasytny a plny reklamy a crack tomu stejne nepomuze. Jedine mirandu, v pameti mi zabira ani ne 500k a pri tom se da rozsirit o plno uzitecnych pluginu ... treba o psani matematickych rovnic s funkcema :)

do PDA, Symbian tlf bych asi dal agile messanger, malej a relativne funkcni. Original icq je taky zrout a jeste blbe fungujici ...

Odesláno

Ja mirandu pouzivam s GPRS i na 486ce s 16Mb RAM coz by ICQ asi neudejchalo a reklama by mi sezrala pulku kreditu :D :D

Odesláno
Napsán autorem mk405

díky všem

kámoš mi slíbil ICQ2003b s crackem aby nebyla reklama, tak zkusím asi to. mk405

Tam nejde polovina věcí a je děravý. Miranda rulez .

Odesláno
Napsán autorem John

Ja použivam mirandu a dá se stáhnout na slunecnice.cz, je to to sami jako icq ale neza?ežuje to tak pamět a počitač.

kdyžtak si dej vyhledat Miranda a ono ti to najde.

Třeba verzi Miranda IM 0.3.3.1

:papa:papa

Hele Johne ten nápoj se snad jemnuje Mirinda a né Miranda?:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

kdyz si nainstaluji ICQ_2003b_build_3916_čeština_s_doplňky po spusteni to nemuze najit soubor ICQSMARTDLL.DLL.

Nevite jak z toho ven?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...