SV 24 Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 kluci máte tu někdo ůčet na Eaby.co.uk? Našel sem si tam věcičku,ale nemám účet Citovat
Péťa Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Účty jsou na E-bay společné. Já si zakládal na ebay.com a jede mi i CZ i ten UK Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 ja nakupujem veci na ebay cez spolocnost. oni ti vsetko vybavia, staci im len poslat link na ziadany tovar, samozrejme peniaze a oni sa s tym uz pohraju. dorucuju zasielky sa mi zda bezne aj na cechy a nakupia ti tovar aj v britanii, nedaj sa odradit nazvom. http://www.nakupusa.cz/pages.php?page=Ebay%20asistovan%FD%20n%E1kup&osCsid=8vfmuls6bjcj9phu4dtuoebr64 skus mrknut, ze co ty na to... Citovat
Y2K Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Naco by som dakoho platil ked to zvaldnem sam Ak uz ucet mas, akosa pisalo vyssie, mozes nakupovat na vsetkych ebayoch Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 tak ja si myslim, ze je to takto lepsie. ale to je moj nazor, tebe do kapusty neleziem!!! ja strasne neverim takym prevodom a kreditkam a podobnym veciam. a tak im dam hotovost, nemusim nic robit, lezim hore kokotom a tovar mi pride rovno pred dvere... [upravil dne 26/4/10 BrankoKK] Citovat
Y2K Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Jasne, kazdy inak... Ale zaujimalo by ma teda v com je to lepsie Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 v poslednom riadku mojho predchadzajuceho prispevku je to vysvetlene... Citovat
Y2K Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 To som si nevsimol Mne teda nerobi problem cosi zaplatit cez paypal. Kreditku tam davno mam, takze len klik a je to. A keby nahodou sa cosi prihodilo, ebay mi peniaze vrati, takze minimum risk... Uz som robil priblizne 300 obchodov a zatial ziadny problem. Kamosovi poslal raz prazdny balik a hned ako to oznamil mu peniaze vratili...ale to je uz iny pribeh. Ja zasa nemam rad hotovost, pretoze o tom nemam ziadny papier a nikdy vlastne nemam pri sebe viac ako 10 E [upravil dne 26.4.2010 Y2K] Citovat
BrankoKK Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 tak ja som vychovany na hotovost, ty na kreditky. mozno za to, ze som z vychodu, tu si kazdy strazi svoje \"bohatstvo\":mrk Citovat
Schreek Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 SV 24: Mám, pokud bys něco potřeboval ozvi se, rád vypomůžu... Citovat
SV 24 Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 kluci ucet mam ale pise mi to,ze nesplnuju nejaky to jejich placeni a nemuzu to zaplati.kdyz sem psal,ze poslu panovi penize predem na ucet tak to pry nejde! ze pry nemam ten ,,PayPal,, Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Zřídit si PayPal je otázka tak 5 minut... Citovat
Dopiťák Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Cus taky sem poprve nakupoval pres ebay.uk.co a je to uplne brnkacka a das to sam ..jen chce koukat jestli to posilaji i do ciziny..Penize sem platil pres paypal tudis platba se da stopnout i za 2dny..vsechno v poho dopadlo vakuova pumpa dosla v poradku a postovny me stalo 5liber coz je asi jako za postu JEN po CR.. Citovat
dzavel Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Já jsem na ebay nakupoval prostřednictvím czechebay.cz . Za zporstředkování nákupu (max. 3druhy zboží) si učtujou 50kč . Citovat
BrankoKK Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 ked sa tu uz tak bavime o peniazoch, ja mam nasledovny problem: svoje bankove konto mam v zahranici, mam so sebou samozrejme vsetky udaje (iban, swift a pod, ale pozor - ziadnu bankomat alebo kredit kartu) momentalne som doma a peniaze, ktore som si priniesol so sebou, som uz minul. potrebujem ale teraz zacvakat jeden ucet, od ktoreho mam takisto vsetky bankove udaje chcem sa opytat, ci je mozne v ramci internet bankingu z mojho konta v zahranici TU na slovensko previest peniaze na dotycny ucet? mam vsetky udaje potrebne na platbu, ak vojdem do banky, nebudu na mna pozerat, ze co chcem??? Citovat
bara Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Tu na tebe možná hledět budou,protože co se týče bank jsme tu ještě na stromech.A nemáš alespoň šekovku?Bylo by to mnohem jednodušší i když nevím kolik tu trvá ověření šeku.Ono zase záleží i na tom,jestli seš jejich (té banky kde budeš dělat transakci) klient nebo ne.Každopádně se na to přeptej,sám sem zvědavý jak to funguje na slovensku a dej vědět jak si dopadl ,ju? Citovat
jofo Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Ce\\z internet banking ano. Ja bezne prevadzam peniaze zo zahranicneho uctu na slovensky a naopak. Transakcia do 5000euro je zadara. Prevod vacsinou trva 3 prac. dni. Citovat
s1600 Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Paypal rozhodne neni otazka 5ti minut:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.