Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do mojho ide cca 600,ale mam benzin a tam isli podla kodu motora bolo tam pisane 406 ew10,a bolo tam este jedno xu7 alebo nieco take.a z tvojim neviem,nech ti poradia lepsi odbornici

Odesláno

750 až 800 g

Olej do kompresora pri jeho výmene 135 až 265 ml

Kompresor Sanden Delphi

Odesláno

u kompresoru Sanden 800g / 135ml oleje, u kompresoru Delphi 750g / 265ml To mnozstvi oleje je po kompletnim vypusteni, na doplneni staci cca 30ml (vetsinou to automaticky udela plnicka sama po zadani spravneho typu auta)

• O 3 týdny později...
Odesláno

dnes som bol naplniť klímu a je tam na chladiči-výparníku diera asi 1 mm. dá sa to zaletovať(oplatí sa to?)alebo nejaký tekutý kov? či radšej nový?

Odesláno

Já mám poměrně doboru zkušenost s tímto http://www.rcm.cz/e-shop/barvy-lepidla-tmely-spreje-strik-pistole/lepidla-aktivatory/epoxy/epoxy-alteco-4min-10g-3-ton-14955-s-kovovym-plnicem-id:11179.eshop nicméně je tam tlak, takže doporučuju udělat z AL plechu takový \"C\" profil a ten namáčknout na poškozené místo.

ALE ! Pokud se ti objevila taková prasklinka mám zkušenost, že ten chladič bude sežranej na více místech. Až to natlakuješ ta se po pár dnech nebo týdnech objeví nové.... a protože klimaservis něco stojí tak tě to přestane bavit a koupíš novej jako já: http://www.auto-lz.cz/zbozi/11075/Chladic-klimatizace-PEUGEOT-406--95-99-.htm

[upravil dne 14/5/10 koblih69]

Odesláno

nepraskol. odrel sa o intercoler a prežil min.1 buračku už je aj lepený na inom mieste.ináč v jednom servise chcú za náhradu 110 a z chladivom a robotou 150 ečiek tak radte

Odesláno

tak chladič vymenený,všetko pretesnené ale kompresor na volnobeh nezopne. zopína od cca 1100 ot. prečo? pred tým(vlani) na volnobeh zoplo len otáčky klesli a nezrovnali sa z normálom

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nejaka kapalina mi tekla z katalizatoru, nebo spis po katalizatoru, stekalo to v miste spoje katatalizatoru a tlumice, pri nastartovanym motoru a zapnuty klime. Teklo to docela hodne. Co to bylo? Kondenzat z vymeniku? Bylo to potom, co jsem jel do prudkyho kopce 3,5km a ohral se motor skoro na 100stupnu. Ventilace na nebyla na vnitrni okruh.

[upravil dne 27/6/10 Benžík]

Guest frenky64253
Odesláno
Původně zaslal: deadwood

tak chladič vymenený,všetko pretesnené ale kompresor na volnobeh nezopne. zopína od cca 1100 ot. prečo? pred tým(vlani) na volnobeh zoplo len otáčky klesli a nezrovnali sa z normálom

daj si premerat spinac na zopnutie klimy, je hned vedla kompresora.

Guest frenky64253
Odesláno

tak by tam malo byt este rele ,ktore bude asi pripalene , alebo zlepene a to ti nepusti elektr. pri volnobehu. skus diagnostiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...