Marlin Odesláno 9. říjen 2004 Odesláno 9. říjen 2004 rad bych podotknul kdyz sme s tatou testoval O2 a ja se posadil za nej, tak sem mel nohy rozatezeny jak nejaka devka abych se tam vesel, a kdyz smte to samy udelaly ve 407 tak sem se tam vesel v pho, stejne se jako se za nej lip vejdu v 206SW..... Citovat
Ladis Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Z testování 407 a O2 na Brněnským okruhu. 407 sedí velice dobře, jízdní vlastnosti fakt super. O2 Je na tom stejně, výkonná turbonafta a ještě k tomu přidává tvrdý sedačky což je dobře. Ve 407 sem vypadával se sedačky a sublejtivně řidič si není jistý posezem. Chtělo by to u francouzů přitvrdit v sedačkách. Ale to právě dělá francouze francouzema. Nevím, na delších cestách se to asi hodí. Srovnání z rodinného pohledu, tak tady trošku v mých očích vyhrává O2. Protože nejezdím každý den po okruhu, ale po normálních silnicích a dle zkušeností či reakcí na daný předešlý model, tak je na tom Oktávka líp. Nevím jak na tom bude 407 a závadamya celkouvou spolehlivostí, ale Oktávka je na tom velice dobře. Je i o pár tisíc lacinější, sí? servisů a náhradních dílů větší. Holt zázemí domácího mondážního koncernu. Vnitřním prostorem bych to viděl srovnatelně (i přez zařazení do jiných kategorií), kufrem vede O2. A u nás je kufr předsi velice důležitá vec. Pokud bych měl prachy na nový, pak O2 v turbonaftě a ještě eventuelně combi. Citovat
Emiš Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 hmm asi pudu v lete na dalsi studentskou brigadu a koupim si O2 i 407 to bude asi nejlepsi volba Citovat
destiny Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Já když kupoval auto, tak jsem se rozhodoval mezi O1 (v té době ještě O2 nebyla na světě) a 307. Rozhodování probíhalo asi takhle: [*]Design (vyhrála 307) [*]Motor 2.0 HDi nebo 1.9TDi (Vyhrála Octávka) [*]Bezpečnost (vyhrála 307 - 6x airbag + Crashtesty) [*]Krádež (vyhrála 307 - daleko méně se krade) [*]Prostor (jednoznačně vítěz 307 - jedná se mi o prostor pro cestující, nikoliv kufr) [/list=1] Meřím 183cm a test na prostor jsem dělal vždy tak, že jsemsi pohodlně nastavil sedačku řidiče a pak si šel sednout na zadní sedadlo za řidiče. V Octávce jsem tam kolena ani nedal a musel jsem mít roztažené nohy. V 307 jsem měl sice kolena opřená o sedadlo před sebou, ale nebylo to nic nepohodlného. Klidně Praha - Bratislava bych to s klidem snesl. Takže po posouzení těchto fatktorů jsem jednoznačně volil 307. Každopádně jestli chcete srovnávat Octavii 2 s nějakým vozem Peugeot, tak jen zase s 307. 407 je v jiné třídě. Uvidíme, až přijde nástupce 307, jak si pak bude stát Ocatvia 2. Citovat
destiny Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Mimochodem velikost kufru jsem začal řešit až teď, když jsem tam dal woofer Citovat
Bohumil Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Každý si kupuje fáro podle svého gusta. Někdo chce víc místa pro cestující a menší kufr, jiný naopak, další chce všechno velký, jiný zase všechno malý. Připadá mi to tu, že se tu srovnává, co srovnat moc dobře nejde. Každý auto má oproti jinýmu nějaký výhody a nevýhody, protože jsou zkrátka jiná, vzhledově, uspořádáním vnitřního prostoru pro cestující, pro zavazadla, motory, atd. Citovat
vector Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Napsán autorem Garfield Souhlasím s tím, co říká OPERATOR a taky rozumím tomu, co říká Madvěd. Ono asi opravdu u auta je nejdůležitější to, k čemu ho člověk potřebuje. A hned potom, co upřednostňuje osobně. Například mně by z interiéru jakékoli škodovky (ale platí to u mě i třeba u Passatu) bylo permanentně zle, takže bych si těžko vychutnal precizní německý podvozek. Když si sednu do auta, tak musím od prvního okamžiku cítit, že tam patřím, a ne že si snad zvyknu. A když od něj odcházím, tak i po roce musí mé oko zálibně spočinout na exteriéru a říci si - jo, vybral sis dobře. Když jsem před cca rokem a půl kupoval ojetinu, vyzkoušel jsem si napřed golfa - seděl jako přibitý, a? s ním člověk dělal co chtěl, stačilo trochu pohnout volantem, plynem, brzdou a auto jako by už samo vědělo co dělat. Nicméně jsem se tam cítil jako na návštěvě v bytě, kde se neuklízí a majitelé nemají kousek vkusu a člověk jen čeká, kdy už bude slušné odejít. Pak přišla na řadu Xsara Picasso - tam jsem se pro změnu neposkládal vůbec. A pak jsem si sedl do 306-ky a bylo to jasné - prostě jsem so ní zapadl jak prdel na hrnec a i když neumí jezdit jako Golf, neměnil bych. V pár golfech už sem jel a nemám pocit, že by to byl zázrak, zvláš? proti 306. 306 se už přestaly varábět, narozdíl od Golfa, ale pokud budu srovnávat stejné generace, tak kupodivu můžu o dva tři roky starší 306 směle porovnat s golfem. Jediné německé auto, které rád řídím je BMW. WV je sociální případ, v menších autech uplně vším, ve větších tím, že do strohého německého desigenu přidají spoustu okázalých blbostí. (Od WV bych asi bral Touarega s větším DTI ale zase nevim co bych s ním dělal, kromě pár zběsilých projížděk) Mercedes je kapitola na delší povídání k tomu snad jen to, že ojetý mercedes v některých verzi j ekromě drahého servisu a desigenu německé selky velice spolehlivé a pohodlné vozidlo. OOOO nepotřebuje delší komentář, solidní německé auto v menších verzích snad vysekané sekerou z kusu železa ve větších auto bez duše. jediné co se snaží evokovat je \"to muselo stát peněz\" technicky na výši s nezaplatitelným servisem. Ten kdo na to jak se říká má, si jenom neuvědomuje, že tolik peněz za auto a servis je jenom blbost a nemá to nic společného s obsahem peněženky, ale s obsahem hlavy. BMW dělá dokonce něco čemu se dá říkat desigen, zvláš? nová pětka, nebo malá kupátka a kabriolety. Desigen není všechno, ale každému kdo si sedne do BMW je jasné, že umí i motory a podvozek. Stačí sednout do nové trojky a vzít pár zatáček, z té třetí už vyjíždíte s úsměvem idiota. Tolik k německým autům. A protože O2 je německé auto pro východní blok.... Citovat
vector Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 no asi takhle. O1 bylo první opravdové auto, které po dlouhé robě vyjelo ze Škodovky, problém byl v tom, že to byl WV. WV upravený a očesaný o kvalitu materiálů a místo na sedačkách. Proti tomu mohli češi vymyslet řadu technicktých detailů, které dudou lepší. (o něco lepší) ale jek vidíme třeba na klikách, táhlech dveří, nebo kaslíku u spolujezdce v první verzi , moc se jim to taky nepovedlo. Další radost byl zadní převis auta, který při rasantnější jízdě dělal hrozné věci. Už u krátká oktávka měla díky zadním sedačkám z první třídy ZŠ vyřezaným zřejmě i z podobného materiálu (dřevo je luxusní a moc dobře se na něm sedí) veliký kufr, tedy kufr objemově na úrovni kombi. Kombík pak byl spíš menší náklaďák. Tyhle auta šla do firem jako velmi výhodné leasingy, většinou v nich jezdil jeden člověk a ten byl občas rád, že má velký kufr.Nebo zarytí\"fanoušci\" značky. Já osobně sem jí před X lety doporučil známé, která prostě chtěla škodovku a nedala si to vymluvit, měla dlouhého formana a chtěla si vzít dlouhou felinu 1,9D s klima,, tak co se dalo dělat jiného. Takže Octavia měla poměrně solidní motor, do zatáček na dálnici už ve 140 byla dost nejistá a když do ní člověk sedal, musel zavřít oči aby neskučel nad kvalitou vnitřního provedení. Některé věci se nadali koupit ani za příplatek a když se člověk podíval do passata stejného RV tak mu tekly slzy. stejně jako když je podíval na 1,4 motory, které někdo omylem zastavěl do mamutí octavie. O2 přichází opět do nižší střední třídy přesvědčovat firmy, \"fanoušky\" škodovky a všechny jakočechy, kteří na ní chtějí být hrdí. (i firmy a lidi , kteří kupují v zahraničí pasaty a zdají se jim moc drahé), že máme zase něco extra. O2 míří do uplně stejného segmentu uplně stejnou kvalitou , jen použité materiály v interiéru se trochu zlepšili , aby to nebylo vidět na první pohled a místo na sezení tak aby lidi po delší cestě po otevření dveří nebypadli zdeformovaní na zem a nedělali zbytečnou ostudu a neodrazovali zákazníky. Do výbavy přišla standardně (luxusní) dnes již běžná klimatizace a některé věci je dokonce možné si připlatit. Proč ne, podle mě zbytečně přišel o zákazníky i Wartburg, když dělal jen takovou hnusnou výbavu no ne ? Za ty peníze opět málo muziky málo čehokoli a výsledek má být jen rozdíl mezi německým a \"českým\" autem. No osobně mám pocit, že jediná řízená vyjímka je superb, jenže něják se musí doplnit obrovské koráby co WV produkuje poslední dobou, větší limusínkou, tak proč jí nevyrábět v čechách. 407 Od začátku probouzí emoce, vzhledem , použitými materiály, reklamou vším. Mosíme si uvědomit, že existuje 307 a 307SW stejně jako 607 a mezi tím je prostor na nějáké auto, ale jaké. O2 by se ráda technicky srovnávala s 307, ale nemá takovou lehkost snaží se evokovat větší auto a mediální masáž předstírá, že je to největší a nejxluxustějí ze všech škodovek. 407 je nabitá technikou, luxusem, je elegantní a má nadprůměrné jízdní vlastnosti, je to zvětšený spor?ák mě připadá jako z jiného světa. Kdo čeká rodiný vůz s velkým kufrem bude zklamán, ale nic mu nebrání koupit si 307SW. Pravda brání... 307SW nevypadá tak jak to říct, luxusně, jako 407. Dobře chcete něco jako luxusní kombík a 307 je pro vás moc obyčejná, nevěřím, že by nepřišla větší 407, jen prostě zatím není na trhu. Je zajímavé, že někteří lidé se to stále snaží porovnávat. 407je velmi pohodlná, ale nechápu jak někdo může brečet, že vyjíždí ze sedačky,neměl sem s tím problém, navíc existují i kožené sedačky že... nehledě k tomu , že 407není postavená na blbnutí na okruhu a v běžném provozu i při ostré jízdě cítíte jen pohodlí. Spíš bych jí vyčítal, že člověka moc obklopuje a rozmazluje myslím, že při delší jízdě bych usínal. Technicky, francouz zlepšil snad všechno na co si člověk u předchozích modelů stěžoval. Vůbec tak technicky dokonalá řešení se v autě jen tak nevidí. Kvalita zpracování u těch kusů co sem viděl byla také jinde, než předváděli poslení roky třeba s 307. Takže já myslím, že lepší jsou hrušky, ale jabka jim častějc no ne ? [Editován dne 11/10/04 vector] Citovat
Mila Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 to destiny: a pockej az tam das ten woofer ktery jsem spocital , pul kufru pryc Mit tolik penez koupil bych si 807, jinak asi zustanu u 307 mozna za par let 407 kombi. Citovat
vector Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Napsán autorem Mila to destiny: a pockej az tam das ten woofer ktery jsem spocital , pul kufru pryc Mit tolik penez koupil bych si 807, jinak asi zustanu u 307 mozna za par let 407 kombi. Jasně, když člověk jezdí většinou sám potřebuje menší šikovný auto co se dobře ovládá a parkuje (takže Octavia je ze hry) 307 má akorát vysoko těžištěi, jenže je to bohužel trend dnešní doby sedím vysoko vidím daleko [Editován dne 11/10/04 vector] Citovat
impact Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 sedím vysoko, vidím daleko... jako v dodávce... Jinak nová Oktávka mi silně připomíná Audi, zvláš? ten zadek jak u sedanu tak u kombíku. Akorát ten motor prostě nemá v sérii 300+kW jako u Audi RS4 nebo RS6. Snad až bude Schade RS v kombíku, tak tam ty dvě turba napasujou... Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem impact sedím vysoko, vidím daleko... jako v dodávce... Jinak nová Oktávka mi silně připomíná Audi, zvláš? ten zadek jak u sedanu tak u kombíku. Akorát ten motor prostě nemá v sérii 300+kW jako u Audi RS4 nebo RS6. Snad až bude Schade RS v kombíku, tak tam ty dvě turba napasujou... Proc neumi udelat poradnej motor bez turba? Nacpat turbinu na motor a pak frajerit, zeje to cool, umi kazdej vjetnamec. Citovat
David 106s16 Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Jakto ze neumi? Motor v Gallardu je co? Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem David 106s16 Jakto ze neumi? Motor v Gallardu je co? Sorry ja vim, ze sem debil, ale co je to Gallard? Citovat
John Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Tak to je nás víc.... :o Co je to Gallard?? Citovat
vector Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem John Tak to je nás víc.... :o Co je to Gallard?? Tohle třeba je Gallard http://www.lamborghini.co.uk/preowned/spec.php?id=56 ale řekl bych, že se někdo příliš věnuje televiznímu příjmači a málo německým autům. Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 A kdy tenhle motor bude ve Skodofce a nebo f Audi? Citovat
David 106s16 Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 No, jak bych to rekl, ono Lamborghini je uz bohuzel Audi a ten desetivalec co je v gallardu (je to Gallardo, ne Gallard) vznikl z motoru z Audi A8 pridanim 2 valcu. Velmi jednoduse receno. Citovat
vector Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Napsán autorem David 106s16 No, jak bych to rekl, ono Lamborghini je uz bohuzel Audi a ten desetivalec co je v gallardu (je to Gallardo, ne Gallard) vznikl z motoru z Audi A8 pridanim 2 valcu. Velmi jednoduse receno. Takže dvoulitrovej čtyřválec 240koní bez turba Peugeotu a moclitrovej desetiválec 500koní v autě za těžký miliony tomu řikám srovnání. Citovat
David 106s16 Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 Ja nic nesrovnavam, protoze Peugeota s nemeckymy autama srovnavat proste nejde. Jestli sis to precetl, tak Masinka napsal, za Audi neumi vydolovat vykon z auta bez pomoci turba a ze s turbem to umi kazdy vjetnamec. Tak sem si dovolil oponovat a napsat, ze audi umi i atmosfericke motory, ktere snesou srovnani s naprostou svetovou spickou. Coz se bohuzel opeugeotu rict v zadnem pripade neda, protoze ten je ve vsem sedy prumer. Jo a ktery motor u Peugeota ma ze dvou litru objemu a bez turba vykon 240 koni? Mozna nejaka 306 pro Superproduction, ale seriovka urcite ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.