Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zkus garage, je to takove jakoby hvizdnuti? a radi se ti dobre? nevyskakuje nic? fakt to vidim na ten setrvak... nestrasim, ale dokud jsi v garanci sup s tim k dealerovi. jo btw setrvaky se ted meni i pro auta do tusim 120 000 km i po zaruce

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

zkus garage, je to takove jakoby hvizdnuti? a radi se ti dobre? nevyskakuje nic? fakt to vidim na ten setrvak... nestrasim, ale dokud jsi v garanci sup s tim k dealerovi. jo btw setrvaky se ted meni i pro auta do tusim 120 000 km i po zaruce

A měně se zdarma i k P406 2001 ?

• O 2 týdny později...
Odesláno

:myslim:(tak chlapi měl jsem dieselovou 306ku šlapala jak hodinky a než jsem si koupil 307mu HDi tak jsem si měl asi přečíst vše co tady píšete...normálně je mne až divně po těle co jsem to provedl po přečtení těch vašich řádek jsem se musel jít podívat z okna a nevím zda mám utřit slzu:onebo bejt rád že jsem si koupil auto co jsem si vždy přál sic je to rok výroby 2001 ale najeto jen 27 tis.km první majitel a stálo to víceméně pořád v garáži.... je pravda že zatím jsem nadmíru spokojenej je to přeci jen rozdíl přesednout z 306ky do 307ky ale normálně jsem hotovej z toho jak a co tady píšete a co mne nedej bože čeká ...už jen pro to že vůz je po záruce a vše půjde z mé kapsy:myslim...........a i když mne ji všichni kámoši závidí tak co jsem se tady dozvěděl tak to nemůžu ani nikde říci jelikož by se mne všichni smáli a jen bych doplatil na to že jsem oddanej Pežo?ák což mne někdy dává zabrat obhájit že jsem vlastenec Pežotka.....většinou maj všici Audi,Omegy,Medáky.....:aut

Nešlo by sem napsat taky něco milého,radostného?Neb jsem do toho vrazil úspory:)

Takže zatím Zdarec a doufám že další příspěvek nebudu hned psát co se mne po..... Zdravím všechny ...Zdenál:papa

Odesláno

Chceš něco radostného?? Tak třeba \"včera mi opět začala zlobit páčka na blinkry\" Když blikám doleva, vezmu doleva plnej rejd, tak když potom vrátím volant do normální polohy, zapne se blinkr doprava. Už jsem to asi před třičtvrtě rokem měnil a dělá to znovu. Co se týká Tvých kámošů, co Ti 307 závidí, nechtěl by někdo koupit tu mojí?:super

Odesláno

Ba ne, teď trochu vážně, nebudu Tě děsit ;) Co se Týká mě, tak musím zaklepat \"?uk ?uk ?uk\", ale mě s 307 žádný veliký prů..r v podobě poruchy nepotkal. Motorově naprosto v pohodě a to, že občas odejde něco jako páčka kterou používáš deně, nepovažuju za tragédii, kvuli které bych to uto zavrhnul. Znám spoustu lidí, které mají relativně nová auta a jsou s nimi neustále v servisu. Hodnotím 307 jen za sebe. Když jsem četl příspěvky ostatních tady na fóru, tak mi taky běhá mráz po zádech, ale za sebe můžu v klidu říct, to není nic hrozného a to mám taky r.v. 2001 a najeto dnes přesně 89.9020 km. Mimochodem, koukím, že jsi z Plzně, já se tam narosil a jezdím tam za kámošema pařit tak 2x do měsíce, tak se můžeme někde sejít a pokecat o autech.

Destiny :papa

Odesláno

Pro Destiny :superNormoš jsi mne dostal,až jsem se zapotil a nechtěl jsem posunout myš na další odkaz:D....ale díkes za útěchu já od té doby co to tady čtu tak normálně usedám do auta a čekám kdy se něco vys...ale zatím žuk,žuk,žuk....je to vpohodě :super a hned se mne léépe dejchá ...jinak pokud budeš mít cestu tak klíííďo píííďo dej vědět telofon je tady a dáme pokec budu se těšit zadím ještě jednou díkes a s pozdravem Zdenál.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No, ked to tu tak citam, peugeota by so si nekupil. A mam na to este jeden dovod... som jeho majitelom:P. Ked to tak citam, vela ludi ma podobne skusenosti ako ja. Ked pominiem problemy so SW, neustale vrzganie niktorych dolezitych aj nedolezitych casti, navstevy servisu castejsie ako rodiny... a ked tam clovek pride, podla nich je vsetko OK. Niekde som tu cital, ze aj ine znacky maju problemy... do firmy som kupil aj Octaviu aj Corollu a verte mi, oproti P307-cke je to ina kategoria. Mam na mysli technicku stranku a spolahlivost... ani na jednom z nich nic nevrzga, problem my v oboch servisoch odstranili bez zbytocnych komplikacii, jednoducho radost byt malitelom tychto znaciek - hlavne korollka je fantasticka. Na vsetkych mame nabehane zhruba rovnako kilometrov (okolo 90000) a verte mi, peugeot pojde po lease z domu. (a argument, ktory som tu cital, ze asi na nom moc jazdis... no a na co je potom auto, aby stalo nalestene v garazi?)

Odesláno

To je nářez.

FAP viz můj příspěvek

Moje strategie: kupovat 2 -3 roky stará auta a mít dobrého mechanika: specializovaný na Peugeot, Nečas Zábřeh, tel. 602 506 186, ale teď mají do 22.8. dovolenou.

Doporučuji, stojí za to přijet za nimi i 100 km.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Chceš něco radostného?? Tak třeba \"včera mi opět začala zlobit páčka na blinkry\" Když blikám doleva, vezmu doleva plnej rejd, tak když potom vrátím volant do normální polohy, zapne se blinkr doprava. Už jsem to asi před třičtvrtě rokem měnil a dělá to znovu. Co se týká Tvých kámošů, co Ti 307 závidí, nechtěl by někdo koupit tu mojí?:super

Tak přesně ten problém s páčkou blinkru mám teď na 406ce. Kolik stála ta nová páčka. Je to k zlosti....

Odesláno

Jinde jsem chvalil Hodonovicky (FM) servis - tam mi taky rekli, ze mi odchazi setrvacnik - to popisovane hvizdani pri dobihani motoru, pristi tyden s tim jdu tady, takze jsem zvedav jak se s tim poperou - nicmene v Hod. slibili, ze se na to kouknou i kdyz me tady vyrazi:super

Odesláno

Tak přesně ten problém s páčkou blinkru mám teď na 406ce. Kolik stála ta nová páčka. Je to k zlosti....

tiež mám pokazenú páčku na 307

včera som volal do servisu, že koľko stojí. vraj 10300 Sk + práca pri výmene:grr

Odesláno
Původně zaslal: bladerunner

tiež mám pokazenú páčku na 307

včera som volal do servisu, že koľko stojí. vraj 10300 Sk + práca pri výmene:grr

:myslim:myslim:myslim:myslim:mrk:mrk TAK TO JE FAKT HUSTOTA. Asi se na to v tom případě vyse*u :aut:aut

Odesláno

Jo a taky mi neco huci nekde vpredku - a neni to nic ze mne:(, podle prectenych prispevku se asi tedy jedna o poloosu - y , takze jsem taky zvedavy co mi nato reknou. jako na svinu se chystam na dovcu - a ocekavam kolem 5tis. km, tak doufam, ze se mi ty hucici osy nerozsypou:roker

Odesláno

Poloosy hučí? :bojim Já bych to spíš typoval na ložiska. Poloosy v rejdu a pod zátěží \"lupou\".:myslim

Jinak přeju hezkou dovču:papa

[upravil dne 16/8/05 Bohumil]

Odesláno

Shoda s Bohumilem.

Já bych taky tipoval spíš ložiska - poznáš to tak, že hučení se mění podle zatížení - udělej si \"slalom\".

Trvalé a hnusné hučení může být od pneumatik - fakt to žere nervy. Projeď si rukou běhoun. Může to být pilovitostí jednotlivých segmentů, anebo sjetím do \"dvanáctiúhelníku\" (ten výraz ber s rezervou, jde o to, že každých asi 10 cm je ploška a hrb - asi tlumiče).

Pilovitost bývá na všech pneumatikách, ale jako hučení se projeví tehdy, když ten typ pneu má hrany kolmé k podélné ose, anebo šikmé ( to zn. dotyk s vozovkou je naráz anebo postupně).

To co jsem napsal, berte jako domněnky, možná je tady společně potvrdíme.

[upravil dne 16.8.05 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...