Přejít na obsah

korado

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

korado's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. korado

    Peugeot a závady

    Tak k výměně filtru pevných částic: starší modely mají výměnu v 80 t pak udělali konstrukční změnu a je to na 120 t při výměněn se vám budou snažit nacpat prý ten starý i když to příkaz nenařizuje. Setrvák už mám v 80t měněn 2× dnes ráno opět podivné pískání.... Jinak k placení záruk: Dily prý zdarma dodá Peugeot a práce jde za servisem kam jste přijeli- takže tady vidím zakopaného psa, proč to máme všichni pořád v pořádku a nic nenašli..
  2. korado

    Peugeot a závady

    Mám HDI 110. O vibracích se ani nezmiňuji- výměnu čepů a 2×dotažení-beru jako drobnost. Do klubu Peugeot SW se nemá cenu přihlašovat, dlouho bych tam nepobyl. Kupoval jsem ho Federal Carsu v době, kdy se tady na něj čekalo až půl roku-dle motoru. Oni ho dokázali přivézt od německýho prodejce-v německu jich měli dost. Mám ještě německou garanční knížku. Zezačátku mě lidi zastavovali, jaký je to krásný auto. Teď mě zastavujou, abychom si vyprávěli skazky. Nejvíc asi lidi štve že to auto za 720 tisíc vrže jak stará mrcha-tohle se nikdy v servisu nepodařilo odstranit. Kupoval jsem ho s tím, že bude mít za tři roky pořád dost slušnou cenu-už o tom nejsem přesvědčen. P.S.: Ta 407SW vypadá božsky..
  3. Jen pár mých zkušeností: Vozidlo jsem zakoupil v řijnu 2002 - tedy záruka 12 měsíců při koupi nefungovali el. zrcátka-tedy hned za dva dny v servisu kde po třech hodinách konstatovali, že opravdu nejdou a musí je objednat a do týdne mi zavolají a budu si moci přijet znovu...tedy pokud to Peugeot ČR schválí a díl pošle(tato procedůra je u všech reklamací..). Nyní mám najeto 70 000 - byl jsem již dvakrát odtažen.. Dále: 2×rozbitá klimatizace-jednou jsem na ní čekal 3 týdny než ji přivezou a bylo ostré léto (SW má prosklenou střechu a venku bylo 35 stupnu...) 3× přestaly jít elektor. zrcátka odešlo chlazení motoru a vozidlo bylo po dvou hodinách v křižovatce odtaženo do servisu mechanika ručí brzdy – 1 měsíc vozidlo podkládáno cihlami 2×výměna zámku zadních dveří pískání z motoru – přítlačná klatka oprava převodovky – 1 týden pískání z motoru – ložiska 2×rány v přední ose výměna čidla nádobky aditiv 6.000,- výměna spínače okna oprava displeje-nejde doplnění aditiv - 7.000,- ne jak píše Autotip 4.200,- (naf?áci, těšte se!) v 80.000 km výměna filtru pevných částic - 30.000,- Kč (v servisu: a to Vám při koupi neřekli?) Nyní opět vozidlo v servisu - opět setrvačník a převodovka a spojka..... cena 42.000,- zacvakám sám u auta starýho rok a třičtvrtě( řeším od srpna) a za 720.000,- Kč Až doplatím leasing půjde z baráku. Nechcete někdo móóóc hezký auto?
×
×
  • Vytvořit...