Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

HonzaZ, to se na mě ptáš moc, to bohužel netuším, jen mi řekli že jim to nic nehlásí, na ten FAP jsem se ptal také řekli že je v pořádku.

Myslíte že by pomohlo kdybych se na diagnostiku obědnal a vychytal to v době cukání?

Odesláno

podobný problém sa tu riešil už vo viacerých vláknach .... no výsledok som nejako nepostrehol. Horšie je že aj ja mám tento problém, ale prejavoval sa mi najmä v zimných mesiacoch. teraz som už dlho nepostrehol trhanie a nereagujúci plyn. Možno som sa ale len trafil s regeneráciou fapu do normálnej prevádzky (plynulá jazda).

• O 1 měsíc později...
Odesláno

uz som tu pisal ze mam tiez problem s tym trhanim motora pocas regeneracie fapu ale dnes ked zacala regeneracia tak motorom netrhalo ale pocitac vypisal chybu depollution system faulty a auto hodilo do nudzoveho rezimu, isiel som ako hladky diesel, bolo to na dialnici cca 130 km/h. musel som zastavit na parkovisku vypnut a zapnut motor a vsetko islo opat ok. bol som hned u kamosa na diagnostike a vyhodilo chybu P1198 - nizky tlak nafty na doraze ale vobec neviem co to moze byt. viete niekto poradit?

Odesláno

No mě nic netrhá ani mi nesvítí žadná kontrolka,až mám pocit jestli vůbec regeneruje. Ale pozoruju vyšší spotřebu 6,5 a víc.

Guest Lukas Vavrinec
Odesláno

Uz som to pisal v sekcii \"FAP filtr\", mam tiez rovnaky problem ako uzivatel MINI, presne tie iste veci co si pisal to robi aj mne, plus mam este aj tazke starty. a minule mi auto z nicoho nic zdochlo pocas regeneracie FAPu priamu na dialnici, pocas jazdy. myslim, ze sa ti to bude len zhorsovat.mne tiez na diganostike nic nezistili a povedali, ze vsetko je v norme. rozmyslam nad odstranenim filtru, ale este hladam na fore, ci s tym ma uz niekto skusenost.

Odesláno

Tak jsme to měli s Pedrosem007 napíchlé na dia. V paměti závad nic. Dynamická měření - všechny hodnoty v normálu. Bohužel se závada v době diagnostiky neobjevila. Není se čeho chytit. Pokud má někdo nějaké zkušenosti s cukáním motoru, ať se nestydí a dá vědět.

Odesláno

Predpokladam ze ste to uz skusali, ale nenachadzam to v ziadnom prispeku...

Co tak ist do origo servisu, vyvolat nutenu regeneraciu FAP filtra a popri tom zmerat tlaky? :roker

Iny postup ma nenapada. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...