HonzaZ Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 Pedros, dělali ti u Domanského test za chodu motoru, kontrolovali FAP? Co poloha plynového pedálu? Citovat
Pedros007 Odesláno 21. květen 2010 Odesláno 21. květen 2010 HonzaZ, to se na mě ptáš moc, to bohužel netuším, jen mi řekli že jim to nic nehlásí, na ten FAP jsem se ptal také řekli že je v pořádku. Myslíte že by pomohlo kdybych se na diagnostiku obědnal a vychytal to v době cukání? Citovat
Mirys Odesláno 22. květen 2010 Odesláno 22. květen 2010 dnes mi regeneroval FAP cukalo to, vsechny striky byly oki pri zatezi na 98,48 procent, na volnoběh jsou rozdily nevim jestli tam muzou byt? prikladam naměřene hodnoty,a v chybe motoru mam viz. obrazeky http://rapidshare.com/files/390346768/FAP.rar Citovat
vimvsechno Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 http://www.ford-club.cz/2010/03/filtr-pevnych-castic-dpf/ Citovat
jozo11112 Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 trosku staty vykon ale netrha a viac huci Citovat
grage Odesláno 24. květen 2010 Odesláno 24. květen 2010 podobný problém sa tu riešil už vo viacerých vláknach .... no výsledok som nejako nepostrehol. Horšie je že aj ja mám tento problém, ale prejavoval sa mi najmä v zimných mesiacoch. teraz som už dlho nepostrehol trhanie a nereagujúci plyn. Možno som sa ale len trafil s regeneráciou fapu do normálnej prevádzky (plynulá jazda). Citovat
pengo Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 uz som tu pisal ze mam tiez problem s tym trhanim motora pocas regeneracie fapu ale dnes ked zacala regeneracia tak motorom netrhalo ale pocitac vypisal chybu depollution system faulty a auto hodilo do nudzoveho rezimu, isiel som ako hladky diesel, bolo to na dialnici cca 130 km/h. musel som zastavit na parkovisku vypnut a zapnut motor a vsetko islo opat ok. bol som hned u kamosa na diagnostike a vyhodilo chybu P1198 - nizky tlak nafty na doraze ale vobec neviem co to moze byt. viete niekto poradit? Citovat
HonzaZ Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 P1198 - Elektronický řídicí obvod funkce tlaku v rampě vstřikování [upravil dne 11/7/10 HonzaZ] Citovat
Kawa Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 No mě nic netrhá ani mi nesvítí žadná kontrolka,až mám pocit jestli vůbec regeneruje. Ale pozoruju vyšší spotřebu 6,5 a víc. Citovat
Guest Lukas Vavrinec Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 Uz som to pisal v sekcii \"FAP filtr\", mam tiez rovnaky problem ako uzivatel MINI, presne tie iste veci co si pisal to robi aj mne, plus mam este aj tazke starty. a minule mi auto z nicoho nic zdochlo pocas regeneracie FAPu priamu na dialnici, pocas jazdy. myslim, ze sa ti to bude len zhorsovat.mne tiez na diganostike nic nezistili a povedali, ze vsetko je v norme. rozmyslam nad odstranenim filtru, ale este hladam na fore, ci s tym ma uz niekto skusenost. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červenec 2010 Odesláno 14. červenec 2010 Tak jsme to měli s Pedrosem007 napíchlé na dia. V paměti závad nic. Dynamická měření - všechny hodnoty v normálu. Bohužel se závada v době diagnostiky neobjevila. Není se čeho chytit. Pokud má někdo nějaké zkušenosti s cukáním motoru, ať se nestydí a dá vědět. Citovat
medo Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Predpokladam ze ste to uz skusali, ale nenachadzam to v ziadnom prispeku... Co tak ist do origo servisu, vyvolat nutenu regeneraciu FAP filtra a popri tom zmerat tlaky? Iny postup ma nenapada. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Diferenciální tlaky na FAPu jsou OK. Citovat
straki007 Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 Původně zaslal: Mirys dnes mi regeneroval FAP cukalo to, vsechny striky byly oki pri zatezi na 98,48 procent, na volnoběh jsou rozdily nevim jestli tam muzou byt? prikladam naměřene hodnoty,a v chybe motoru mam viz. obrazeky http://rapidshare.com/files/390346768/FAP.rar Ale podle vstriknuteho aditiva pujde FAP za chvilku pryc. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.