Přejít na obsah

vimvsechno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

vimvsechno's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. vimvsechno

    regeneracia fap

    http://www.ford-club.cz/2010/03/filtr-pevnych-castic-dpf/
  2. Mne sterace pozdravily parkrat v garazi (+13°) a jednou asi pri - 10°C venku. Hlavne, ze uz to nedela.
  3. Ja jsem osobne presvedcen, ze hlavni pricinou podobnych problemu je to nestastne zadni leve svetlo. V konektoru svetla (kostra) byl takovy prechodak, ze se roztavil i kus plastiku konektoru. Vyresil jsem to radikalne. Na pozinkovany plech, na kterem jsou objimky zarovek, jsem priletoval kus kabelu koncici konektorem. Na zemnici vodic na konektoru jsem pripajel druhy kousek kabelu s protikusem konektoru. Od te doby mam s veskeryma chybama pokoj, vcetne zdraveni steracu pri odemknuti. On ten IC²bus prochazi celym autem, veskerou elektronikou. Waklkontakt na zadnim svetle zpusoboval napetove pulsy a ty treba master motor steracu vyhodnotil jako start. Po vymene (u nektrych jedincu) za novy motor chyba prestala, protoze elektronika motoru noveho sterace lepe filtruje rusive impulzy. Nicmene zname hlaseni prislo po case znovu a stacilo jen pootocit plastovy drzak predniho leveho blinkru. Frantici delaji zrejme vsechno volnejsi a kdyz se osadi lacine zarovky s tenkymi kontakty, dokaze to udelat prechodaky az hruza pomyslet.
  4. Dnem 15. září 2009 nabývá účinnosti hlavní část nové vyhlášky Ministerstva dopravy o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích. Ta přináší změny v povinné výbavě motorových a přípojných vozidel, která jsou registrována v ČR. Nová vyhláška byla ve Sbírce zákonů vyhlášena pod č. 283/2009 Sb. a novelizuje vyhlášku č. 341/2002 Sb 3. Nepovinné přepážky pro užitková vozidla (od 15. září 2009) U vozidel kategorie N1 (lehká užitková), která vycházejí svojí konstrukcí z osobních vozidel (tedy existuje konstrukčně shodné osobní vozidlo), není povinnost mít ve vozidlech přepážku oddělující prostor pro cestující od prostoru pro náklad. To se týká i neprůhledných fólií nebo mříží na zadních bočních oknech. Vyjmutí přepážky není nově přestavbou a vozidlo tak nadále zůstává nákladním se shodnou obsaditelností jako nákladní vozidlo. Vyjmutí přepážky se nezapisuje do technického průkazu, ani ho nikdo nikam nepotvrzuje.
  5. vimvsechno

    cudne brzdove dosticky

    Zkosene jsou jen hrany, na prvni pohled to tak vypada. Vem si brejle a baterku a podivej se, ze desticky sedi na kotouci spravne a zkosene hrany jen budi dojem, ze jsou desticky nakrivo.
  6. vimvsechno

    Prohnuty prah

    Pri najezdu na sneho-ledovou bouli nevydrzi zadny prah. Delal jsem si kdysi parkovaci misto Legendem a slizl to taky prah.
  7. vimvsechno

    Mrtvý úhel

    Obe origo zrcatka jsou celoplosne mirne asfericke (zmensuji). Pri tak male plose by bylo u obycejnych malo videt. Zrcatka se silnou asferikou na vnejsi strane oddelene teckovanim jsou na 406ce a jsou i vyznacena v sevice boxu pro 407. Pokud by tak byla jako ND, urcite je kvuli zvetseni zorneho pole vymenovat nebudu.
  8. vimvsechno

    Palivovy filter

    To Ron80: Nabijeci proud u Pb baterie ma byt zpravidla max. 1/10 kapacity. Takze Ti staci nabijecka do 7-8 amper. Zpravidla je lepe ji nabijet dele mensim proudem.
  9. vimvsechno

    Letne Pneu

    Ja mam zaklad 205/60 R16 92H a variabilni provedeni vozidla: 215/55 R17 94W Jiny vuz 06/2008 ma dodatecne 205/60 R16 92V a 235/45 R18 98Y
  10. Je pravda, ze na forum chodi bud ti \"zklamani\" nebo ti, co hledaji nejaky tip. Kdyz jsem si pred lety koupil ojetou 406 a cetl jsem o ni na foru, tak mi vstavaly vlasy hruzou, co jsem si to koupil. A v servisu nasli hned \"zavady\" za 20 tisic, ktere jsem pochopitelne opravit nenechal. Krome rozvodu, vodni pumpy a remenice je na motoru vse origo. Auticko zustalo v rodine, ma uz pres 180000 a naprosta spokojenost. Kamarad na Kie Ceed`u menil v zaruce uz podruhe propalene vstriky a to ma 40000 km. Kazdy auto ma sve typicke vyrobni mouchy. Ale uvedomte si, z mnozstvi vyrobenych kusu kolik jich procentualne klekne. Zanedbatelny pocet. Mechanicke casti vydrzi opravdu hodne. Jina vec je elektronika. I kdyz polovodic za normalnich podminek drzi bud vecne nebo odejde hned.
  11. vimvsechno

    407sw vymena zhav.sv.

    Vymackla spojka je samozremost. Starter nemusi tocit kusem spojky a hnacim hridelem v prevodovce ve ztuhlym oleji. Neutral pak nehraje roli.
  12. Nekomplikujte si zivot. Pokud menite olej po 15 tis., je fuk, jaky filtr pouzijete. Pokud menite po 30 tis. je lepe pouzit neci kvalitnejsiho. A olej? 5W40 plna syntetika. Znackovy vyrobce. Urcite ne made in Lidl nebo Kaufland. A kdyz ma moturek neco za sebou, tak pouzit 10W40. Kvuli vetsim vulim v motoru. Petka maze vacku po 5 vterinach, desitka po patnacti.
  13. vimvsechno

    407sw vymena zhav.sv.

    2 xplayer5 Jak jsem to slysel, tak se dost namaha baterie. Mele z posledniho. Zkus ji poradne nabit. Musi s motorem poradne zatocit a ne ho premlouvat, jak je z nahravky patrne.
  14. vimvsechno

    Zpětná zrcátka

    Ahojky vsichni, uz me nebavi cist prispevky o nicem, neustale spickovani a ignorance. Proto jsem se zaregistroval. Ano, zrcatka maji casem vuli. Stane se to hlavne jejich pretocenim dopredu. Lze to opravit. Sundat calouneni dveri. Zrcatko povolit trubkovym klicem c. 13. Pozor, at matka nespadne do dveri. Odpojit konektor (u moturku) a privazat k nemu provazek. Pak se memusi vyndat motor. Sklo zrcatka drzi na 8 packach. Opatrne rozebrat. Pak sundat kryz zrcatka. Musi se sundat PVC trmen, ktery je prinytovan dvema hlinikovymu nyty. Hlavu nytu ucvaknout klestema. Kdyz se trmen sunda, zpristupni se moturek a prevody, ktere sklapi zrcatka. Dole jsou videt dve plastikove zubate podlozky, ktere maji zvlastni zuby, ktere do sebe zapadaji. Tam je videt ta znacna vule. Vuli lze vymezit, kdyz se mezi zuby na trech mistech zasroubuji velice tenke samorezne sroubky. Nasadit trmen zpet a misto nytu sroub a matka. Funguje to spolehlive. Naprosta spokojenost a 7000,- je doma. A jeste bonus navic. Stale se tu omila vypinani sklapeni zrcatek. Spinac dat do sredni polohy a stisknout a drzet az se ozve pips. Funkce sklapeni je vypnuta. Zapnout lze opet jen pri zapnutem zapalovani. Podrzet tlacitko az to pipne a zrcazka se sklopi. Pak je funkce sklapeni opet aktivni. A zas je nejaka kacka usetrena.
×
×
  • Vytvořit...