Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Doufám že něco podobného ještě nikdo nemá  :roker  Origo to cabria měly potažený jakousi hmotou (možná tenká vrstva plastu), esteticky to ladí při zavřené střeše s interierem jelikož to navazuje na černé plasty u zadního okénka, a při zvednuté střeše vypadala divně ta červená na poklopu, byla vidět zadním oknem, teď je tam černo... Co vy na to? 

post-22261-0-74241400-1434999509_thumb.j

Odesláno

Šel sem do toho s tim že je to ruční práce a pani je hodně hodně šikovná, když sem viděl co vše umí. koukni na autocalounictvi.eu na vlastni oci sem videl to porsche a fakt mazec. Samotná výšivka 1200, dohromady s kůži a prací 3500 se slevou jinak, 4200

Odesláno

Spousta lidí vrazí prachy raději do něčeho jiného a moc lidí co tohle umí neni, navíc mi pani ze srandy řekla, at´ji nezdržuji s takovýma prkotinama.. čekal sem na to dva měsíce než bude mít čas, jezdi k ní lidi z celé republiky. ještě že to mam 30km a má mě ráda.. 

• O 5 měsíců později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se ke mě dostalo vydání s tvým mazlem v tý nejhezčí červený barvě, jakou v lakovně uměli. ;)

Pěkný článek a díky za pěknou propagaci klubu i fóra v rozhovoru. :super:potlesk Doufám, že na nějakém sraze se zase ukážeš. :papa

Odesláno

Ahooj, díky, ja jsem časopis viděl až teďka jelikož jsem pracovně v Anglii a pošta trvala asi 14 dní jak byly ty svátky.. Na sraz se určitě chystám jen ještě nevím kdy se vrátím do ČR, chtěl bych ještě pracovně pocestovat trošku, nicméně cabrio sem neprodal a je v garáži.. Ale zvažoval sem prodej, dokonce sem měl pár hodin inzerát za 80.000, ale jak začaly lidi volat a chtěly přijet, rozmyslel sem si to a inzerát smazal :-)

Doufám že se článek líbí a fotky též, přece jen Peugeotů v magazínu moc nevidím, i když pár jich tam již bylo a snad ještě bude. . Ale upřímně od určité doby se mě peugeoty uplně přestaly líbit (407,107,3008,307 cabrio, atd..) snad se nikdo neurazí :-) ale časy pěkných aut (106,205,406,306) jsou pryč 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Moje cabrio je originál :-) protože jsem na dlouhou dobu v zahraničí a cabrio stojí v placené garáži.. Navíc nevim jak je to přesně se zákonem o depozitu ale myslím že tam může být jen rok, takže v létě přiletím, na pár dní přihlásím a zase odhlásím :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...