misacekk Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Zdravím kluci mám prozbu přezul jsem gumy vyvážil a když jedu a mám volant rovně tak mi to táhne do prava co stím mám nechat udělat geo? gumy jsou převážený dík za rady [upravil dne 7/4/10 misacekk] Citovat
HonzaZ Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Jsou všechny stejné a mají na levé a pravé straně stejně hluboký vzorek? Citovat
misacekk Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 kola jsou nafoukaný stejně a zejtra změřím hloubku vzorku Citovat
misacekk Odesláno 7. duben 2010 Autor Odesláno 7. duben 2010 ozzy sorry přepsal jsem se a táhne do prava Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Pro začátek přehoď zadní za přední. Většina těhdle problémů je jen gumama.... Citovat
HonzaZ Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Já jsem takhle řešil táhnutí k jedné straně, když jsem koupil jetou 406ku. Potom jsem kouk na gumy a na jedné straně byly více sjeté než na druhé. Po výměně gum to bylo bez problému. Citovat
koblih69 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 jinak samozřejmě to, že je to gumou může znamenat, že je problém v geometrii a špatně se ti sjíždí, ale to bych řešil až pak.... Citovat
pet1410928981 Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 Já jsem před letníma nahodil staré zimní na dojetí a taky to táhne jak prase na jednu stranu. Citovat
jaturn Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Přehoď pravou s levou,pokud závada trvá jdi na geometrii...J Citovat
Demo Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Taková blbost, ale jsou gumy nasazené správně? Myslím INSIDE, OUTSIDE... Citovat
Ferry Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 zkontrolovat taky loziska hornich ulozeni tlumicu, pokud budou zatuhla a pruzina se nadmerne namaha kroucenim tak muze potom tahat volant na nekterou stranu Citovat
misacekk Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 ty gumy nejsou INSIDE, OUTSIDE.. A ložiska jsou dobrý. a dneska jsem měřil hloubku dezenu a ty jsou na předku stejný tak jsem chtěl hodit zadní na přední tak jsem to nechal u kámoše vyvážit že by se to přehodilo a když to začal vyvažovat tak to chtělo 130g závaží tak to nemá cenu dávat na předek. tak se chci zeptat nemohly by to dělat gumy? Citovat
EXI.60 Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 Původně zaslal: misacekk ty gumy nejsou INSIDE, OUTSIDE.. A ložiska jsou dobrý. a dneska jsem měřil hloubku dezenu a ty jsou na předku stejný tak jsem chtěl hodit zadní na přední tak jsem to nechal u kámoše vyvážit že by se to přehodilo a když to začal vyvažovat tak to chtělo 130g závaží tak to nemá cenu dávat na předek. tak se chci zeptat nemohly by to dělat gumy? to máš šišatej disk nebo co? Citovat
Qcko Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 130g? To je extra moc nie? Nemas ohnuty disk zo zleho skladovania, alebo zdeformovanu pneu? Citovat
misacekk Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 disk není šišatej a když jsem to vyvyžovyli tak to chtělo 100g tak se udělala optimalizace a pak tam bylo tich 130g ještě víc právě tak už nevím Citovat
misacekk Odesláno 8. duben 2010 Autor Odesláno 8. duben 2010 právě si myslím jestli by nebyla špatná guma to nechám tudle sezonu sezonu na nový gumy tet nemám kdyžtak na příští rok koupím jiný a uvidím Citovat
stanlyman Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 blba otazka...mal si tie gumy na diskoch alebo si ich obuval na disky...mal som skusenost s mojou starou 405-kou...nemal som disky a v pneuservise mi po prezuti zo zimnych na letne nahodil pneu naopak...aby si rozumel letne nemaju smerovu znacku...cize to je jedno ako ich nahodis lenze ak uz boli niekedy jazdene tak by si mal zachovat smerovost cize ich nahodit tak aby sa tocili v smere ako boli predtym....nahadzoval mi ich neskuseny pneuservisak a tak to dopadlo....odvtedy ich mam na diskoch a to ta nepusti....mne auto normalne citelne plavalo tahalo do strany a mal som pocit akokeby som isiel bokom...bol som aj na geometrii a vsetko bolo ok...a potom som isiel k druhemu pneuservisakovi a on to nejak videl na opotrebeni ze su nahodene opacne (proti smeru predchadzajuceho otacania). otocil ich a vsetko bolo ok. takze otazka je ci si ich mal na diskoch [upravil dne 8/4/10 stanlyman] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.