destiny Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Člen ZILA mě prodal krásné H7 jemně modré žárovky do mého miláčka a teď ještě potřebuji vyřešit potkávací světla, aby svítily též lehce modře nebo bíle. Originál žárovky jsem z auta vyndal tyto: A teď bych potřeboval vědět, jestli někdo v Praze nví o prodejně, která by prodávala nějakou led nebo žárovku, se shodnou patící, jako je toto a žárovka svítila bíle nebo lehce modře, abych neprovokoval policajty??? Citovat
destiny Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 Tak už dotaz není aktuální Odpovím si sám: Mají je v prdejně FK technics spol. s r. o. Koněvova 62, 130 00 Praha 3 a vypadají přesně takto: ...jen cena je trochu horší http://www.conrad.cz/DetailPage.asp?DPG=61278 Citovat
Radek V. Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Dej vědět, jak svítí. Já tam má modré LEDky a na STK jsem moc úspěchu nesklidil.... Citovat
destiny Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 Toto by mělo mít homologaci, tak nikdo nemůže říct ani slovo Citovat
Radek V. Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 To určitě, ale kdysi jsem koupil podobně modře zabarvené žárovky a svítily žlutě jako obyčejné..... Citovat
Driver Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Já mám s těma barevnýma žárovkama špatnou zkušenost v tom, že ta barva se po čase vždycky začla loupat a nakonec to svítilo zase žlutě , tak jsem tam dal LEDky, ale ty mi zase často odcházely, takže tam mám zase nakonec obyč žárovky Citovat
Radek V. Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Tyhle ale mají obarvené sklo(zdá se) a ne barvu na povrchu..... Citovat
destiny Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 No, za tu cenu by to mělo něco vydržet! Jasně, že pokud koupíš ledku za 40,- nebo obarvenou žárovku za 80,- tak se nesmíš divit, že to je k ničemu. Tyhle stojí skoro 500,- Citovat
AKCZ Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Aby ta homologace nestala ten zbytek cca 420,- a byly to zarovky za 80,- Citovat
Ferry Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 jj to je znamy ze Conrad je nekrestansky drahej. Ale nechapu proc kupujete takovyhle zarovky za takovou cenu? Nechces mi snad tvrdit ze tyhle zarovky mas do potkavacek, to jsou preci do parkovacek ne? U tehle zarovek vubec neresim jaky maji svetlo Citovat
destiny Odesláno 4. říjen 2004 Autor Odesláno 4. říjen 2004 no, ale já jsem přesně tyhle vykuchal z obrysovek. Ve světle u 307 jsou hned vedle dálkových a svítí zároveň s H7 v rozích a pokud mám H7 lehce modré, tak barvu těchto musím řešit protože ta původní žlutá není pěkná. Svítilo mi pak světlo v rozívh žlutě a zbytek modře a to opravdu nebylo pěkné. [Editován dne 5/10/04 destiny] Citovat
Dave_k Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Nechci taky rejt, ale tohle sou obrysovky. Podle toho co mám na CD dílů tak bys tam měl mít 2*H1 (1*H1), 1*H7, 1*W5W-12V, 1*PY21W 12V. To vše v 1 světle samozřejmně. [Editován dne 4/10/04 Dave_k] Citovat
Fusion Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Tendle problém sem vyřešil zajímavě, asi to neznáte... 605 ma obrysky na krajích karoserie (většinou tam sou blinkry) no a tam se dávají ty stejný žárovky jak nám teď ukázal Destiny. OK. Jenže jak sem dostal od Zily nový H1 (100W), goumal sem co s těma starýma (55W)... když se vyndají z toho plechu tak jsou úplně stejný jak ty 5W, no tak sem je tam prdl. Teď mě to svítí všechno jak lampy na stadionu, a vypadá super. Doufám že to celý nezhoří. Jinak pokud byste chtěli tydle žárovečky s barvou (ne gumkou) např. modré tak je můžu mít za 12 kaček. Jsou 5W, já je mám v autě 2měs bez chyby. Ale určitě nemají takovou světelnost jako normální, je to fakt jen efekt. V potkávačkách musí být super, nezkoušel sem. Můžu se mrknout esi sou aji jiný barvy a velikosti. Citovat
Fusion Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Tak sem to nafotil: žárovka a teď ty moje světla: zevnitř (prve obrysky, pak normální) zvenku (obrysky, normál, mlhy... zapoměl sem dálky) Citovat
cpt. CHIP Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Tak to je masakr, neverim svym ocim, ze to Conrad prodava za tyhle prachy. Ted to neberte zase jako reklamu, protoze s zarovkama se asi moc kseftu nenadela, pokud se to teda neudela jako v Conradu, ale tez je mame kolem 12 Kc. A o moc drazsi nejsou ani znackove Hella - tusim jen o par korun. Zajimavy, ze na Conrada nikdo nenadava, jaky jsou to parchanti ze na tom vydelaj Citovat
Guest ZILA Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 a je to tu zase co takhle nahodit nejakej link at se kluci mrknou a ne jenom psat co maš !!!!!:D:D:D:D Citovat
impact Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 To já se klidně zeptám... máš taky Osramky? Hledám náhradu za interiérové C5W nebo C10W a Osram dělá tyhlety divné tvary (skleněný váleček s kontakty po obou stranách) v halogenovém provedení (takže žerou míň, svítěj víc a bíle, ale ne díky modrému zabarvení skla, ale právě tomu vzácnému plynu uvnitř). Akorát sehnat je je trochu problém. Citovat
cpt. CHIP Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Napsán autorem ZILA a je to tu zase co takhle nahodit nejakej link at se kluci mrknou a ne jenom psat co maš !!!!!:D:D:D:D Napsán autorem Impact To já se klidně zeptám... máš taky Osramky? Hledám náhradu za interiérové C5W nebo C10W a Osram dělá tyhlety divné tvary (skleněný váleček s kontakty po obou stranách) v halogenovém provedení (takže žerou míň, svítěj víc a bíle, ale ne díky modrému zabarvení skla, ale právě tomu vzácnému plynu uvnitř). Akorát sehnat je je trochu problém. Daval jsem si je do auta a mas pravdu, je to o dost lepsi. Delaj se jak 5W, tak 10W, nemame Osram, ale Boschky, nebo jeste nejakou znacku, asi Narva. Stojej kolem dvacky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.