Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no prestavbovka se vyndava vcelku snadno, je treba vyhaknout tu pruzinu, pac je pod ni provlecen kabel, pak jen vyndas vybojku, vratis pruzinu, nasadis zarovku a hotovo, horsi pokud by nekdo pred tebou ty svetla upravoval na nejakou nestandartni patici a do uchyceni zarovky rezal a piloval, to by pak bylo na vymenu komplet svetel

Odesláno

aha no oka a čo radite. aké žiarovky čo dobre svietia a nedostanem za ne pokutu včera ma čapli no v noci policajti a mal som to za 40 eur. po hodine vyjednávania mi chceli techničak brať

Odesláno

já bych odporučel narva nebo phillips. pokud nechceš měnit pořád žárovky tak bych volil klasiku, žádne víc výkone žárovky co se týče wattů a nebo totéž cool blue nebo podobne. já měl narvy 55w range power white xenon look 4100K teplota světla. mne to vydrželo svítit 3 měsíce. kámoš je ale má rok tak nevím bud mu fakt tolik vydrželi nebo si je mění a nepřizná se :D delá totiž servisáka tak si to kdejak odepíše. já mám ted phillips + 30 procent svítivost 55w co si trochu zas protiřečím ale mám je neco kolem roku a v pohode.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Jasne a co si cakal :mrk ... a v hmlovkach mas H1 ;) -...alebo dufam niesi jeden z tych co mal xenony v svetlach na starom modeli :bojim

:xvul

Jakoby záleželo, jestli jsou na starým nebo na novým... To že má novej model čirou optiku neznamená, že to nemůže oslňovat a naopak. Nevím, kdo s touhle hovadinou přišel :roll

Znám spoustu aut s HID se starýma vroubkovanýma světlama a neoslňují. Naopak mám známýho s předposledním mondeem s HID a oslňuje jako blbec:bacha

Odesláno

no tento sok som zazil pred viac ako rokom aj ja, len na rozdiel od teba som menil dobrovolne, nie az po 40€ policajnom doporuceni, na to, ze to svieti menej si zvyknes, ale ako pise ericce, nespekuluj z roznymi +, lebo v nasich svetlach maju kratku zivotnost (cca 3mesiace) a su drahe, ja mam teraz uz vyse roka obycne HELLA za par euracikov a spokojnost

Odesláno

no ja som dnes ledva ledva zohnal žiarovky ked je sviatok. ale už to mam nahodene. ale ma včera riadne vyrobili. je to smutne. tu sa zahadzujú so somarinami. a tam im v tescu bankomat ukradnu . podotýkam je to v Banskej Bystrici

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...