tomik1987 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 zdravím. ako treba vymontovať xenony?? nikdy som to nerobil to stači len žiarovky vymeniť a to bude všetko alebo ako?? Citovat
AnotherOne Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 To chceš dať preč prestavbovú sadu alebo vymeniť zhorenú výbojku? Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 no prestavbovka se vyndava vcelku snadno, je treba vyhaknout tu pruzinu, pac je pod ni provlecen kabel, pak jen vyndas vybojku, vratis pruzinu, nasadis zarovku a hotovo, horsi pokud by nekdo pred tebou ty svetla upravoval na nejakou nestandartni patici a do uchyceni zarovky rezal a piloval, to by pak bylo na vymenu komplet svetel Citovat
tomik1987 Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 aha no oka a čo radite. aké žiarovky čo dobre svietia a nedostanem za ne pokutu včera ma čapli no v noci policajti a mal som to za 40 eur. po hodine vyjednávania mi chceli techničak brať Citovat
Ericce Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 já bych odporučel narva nebo phillips. pokud nechceš měnit pořád žárovky tak bych volil klasiku, žádne víc výkone žárovky co se týče wattů a nebo totéž cool blue nebo podobne. já měl narvy 55w range power white xenon look 4100K teplota světla. mne to vydrželo svítit 3 měsíce. kámoš je ale má rok tak nevím bud mu fakt tolik vydrželi nebo si je mění a nepřizná se delá totiž servisáka tak si to kdejak odepíše. já mám ted phillips + 30 procent svítivost 55w co si trochu zas protiřečím ale mám je neco kolem roku a v pohode. Citovat
dobrmik Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 o žárovkách tu toho je jako ......:roker Citovat
Qcko Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Jasne a co si cakal ... a v hmlovkach mas H1 -...alebo dufam niesi jeden z tych co mal xenony v svetlach na starom modeli Citovat
MJSytic Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Původně zaslal: Qcko Jasne a co si cakal ... a v hmlovkach mas H1 -...alebo dufam niesi jeden z tych co mal xenony v svetlach na starom modeli Jakoby záleželo, jestli jsou na starým nebo na novým... To že má novej model čirou optiku neznamená, že to nemůže oslňovat a naopak. Nevím, kdo s touhle hovadinou přišel Znám spoustu aut s HID se starýma vroubkovanýma světlama a neoslňují. Naopak mám známýho s předposledním mondeem s HID a oslňuje jako blbec:bacha Citovat
tomik1987 Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 no mal som to na novom modeli. ale o to nejde to je strašne zložite. s tými xenonmi . ale tak už tam mam klasicke žiarovky. ale kurnik nesvieti to tak dobre Citovat
lubokpz Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 no tento sok som zazil pred viac ako rokom aj ja, len na rozdiel od teba som menil dobrovolne, nie az po 40€ policajnom doporuceni, na to, ze to svieti menej si zvyknes, ale ako pise ericce, nespekuluj z roznymi +, lebo v nasich svetlach maju kratku zivotnost (cca 3mesiace) a su drahe, ja mam teraz uz vyse roka obycne HELLA za par euracikov a spokojnost Citovat
tomik1987 Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 no ja som dnes ledva ledva zohnal žiarovky ked je sviatok. ale už to mam nahodene. ale ma včera riadne vyrobili. je to smutne. tu sa zahadzujú so somarinami. a tam im v tescu bankomat ukradnu . podotýkam je to v Banskej Bystrici Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.