Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Balachar : pravé-ako ma Přema na Coupé :mrk

Jirka12 : :super

koblih69: DOTZ Hanzo :super taky jsem je chtěl,ale nedělají se stejné jako má 307 v TP-v Milovicích jezdí Audina co je má a je to fakt orgazmus se na ni podívat

[upravil dne 25/3/14 22:12 od Gabriel 307]

• O 1 rok později...
Odesláno

A v čom je problém? Podla výzoru sú pekné ale podľa parametrov budeš potrebovať ku nim vymedzovacie krúžky na Peugeot zo stredovou dierou 65,1mm.

Odesláno

Judes , nevím teda proč bych měl potřebovat vymezovací kroužky ? Disky jsem vybral podle toho co mám  napsané ve velkém TP. Prosím trošku mi to osvětli. Dík

Odesláno (upraveno)

mariosa: Ahoj Mariane, co potřebuješ vědět o těch kolech? Jsou z P508 Allure, mají ET 46 proti ET48 např. u disků Cosmos. Jinak by měly jít bez problémů na P407. Sám používám na 508 disky Cosmos z 407 na zimáky. Jediný problém by mohl vzniknout na zadní nápravě, kde 508 má kotouče více utopené do auta. Na 407 by mohl třmen zadní brzdy škrtat nebo brousit o disk. Chtělo by to vyzkoušet. Kdyby jsi chtěl, tak se můžeš někdy u mě stavit a zkusíme nasadit mojí rezervu na tvoje zadní kolo. Mám Style 09.

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno

Judes , nevím teda proč bych měl potřebovat vymezovací kroužky ? Disky jsem vybral podle toho co mám  napsané ve velkém TP. Prosím trošku mi to osvětli. Dík

když rozklikneš ta tvoje kola (odkaz), mají středící otvor 74.1mm a ty potřebuješ 65.1mm, proto Judes píše o těch kroužkách...,není to ovšem žádný problém, kola se dají na těch 65.1 upravit jinýma kroužkama

• O 5 měsíců později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...